Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Mi Band 3 topicban feltettem a kérdést, felteszem itt is, hátha tud valaki segíteni.
Ma váltottam androidról iOS-re. A Mi Band 3-amon magyar fw van. Ha felteszem a Mi Fitet és párosítom a Bandet, gondolom vissza fog frissülni angolra. Meg tudja valaki erősíteni/cáfolni a gondolatmenetemet? Esetleg valami alternatív app iOS-re,hogy tudjam párosítani és magyar maradjon a Band?
Köszi szépen!
-
chatran
őstag
válasz
Dreadloord #3595 üzenetére
köszi! Az durva anomália lehet, hogy a Band 10 km-es futást mutat míg a Mi Fit ezt 13-nak látja?
-
Dreadloord
senior tag
válasz
chatran #3594 üzenetére
Igen, használja.
Viszont nekem van polar h10 mellkaspántom, tesztelgettem, a band 4 köszönő viszonyban nincs a távon kívül semmivel sajnos.
Nem tudja lekövetni jól a pulzusváltozást, így a kalória számolója is teljesen useless. Távolság mérésre meg nem kell magaddal vinned, elég rá a telefon egy bármilyen alkalmazással
-
chatran
őstag
Azoktól kérdezném, akik rendszeresen használják futásra a Band-et.
Ha nálad van a telefonod futás közben, és a Band-ről indítod az edzést, akkor használni fogja a telefon GPS-ét a távolság kiszámításához? -
net91
senior tag
Korábban volt egy kedvelt számlapom, amely egy frissítés után törlődött, a gyári felülirta.
Nagyon sok időm elment azzal, hogy hasonló számlapot találjak. A jelenleg használt egyedi számlapomot ezért szeretném lementeni, hogy meglegyen tartalékba. Hol találom, hogyan tudom elmenteni? -
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Mi band 4 nem akar kapcsolódni a Mi Fit alkalmazással.Mi lehet a probléma?Korábban minden gond nélkül csatlakozott,most pedig nem akar.Köszi -
Lordus
senior tag
válasz
trebrona #3582 üzenetére
Egyetértek, nálam is a bringázás részen 1 hiba van csak, nem méri a magasságot. Minden más ok. Alábbi kép a Tisza-tó körüli bringázásról készült, a 3/4-énél elkapott egy komoly zuhi, ahol 1 órát álltunk. azután is folytatta hibátlanul, pedig még olyan is volt, hogy a telefontól eltávolodtam annyira a kényszerpihenő alatt, hogy lekapcsolódott a band...
Apropó, Trebrona: nálad méri a magasságot??? nálam még egyik verzió sem mérte. melyiket használod?? -
bsh
addikt
válasz
trebrona #3551 üzenetére
közben fény derült a biciklis malőrre. nos nem én nyomtam félre semmit. hanem ez a foshalmaz ha megállok egy percre, például inni akkor magától befejezi az edzést!
most például egy piros lámpánál álltam meg, és otthon meg csodálkoztam, hogy hol van a megtett távolság egy része? hát ez a szar befejezte az edzést, ott van, látszik a térképen is!
tegnap az 1km úszsát 805 méternek mérte 34 hosszal, lol, az sehogy se jön ki.
a mifit nekem full angol nyelvű, ami nem baj mondjuk, de ez egy hihetetlen lassú és szar valami. pl. az időket magyarul írja ki, pl. 1ó26p, miközben minden más angol? a főképernyőn írja az aktuális pulzust, pl. 9:36-kor ránézek és írja, hogy 9:36-kor ennyi volt a pulzusom. de este ha ránézek, pl. 19:36-kor, akkor már 18:36-ot ír ki, de ugyanúgy frissül, csak egy óra eltéréssel írja ki az időt
na meg a gps...eddig akárhány gps-es edzésre indultam akár gyalog, akár biciklivel, mindig minimum 10 percet kellett g*cizni ezzel a szarral, mert állandan azt írja ki, hogy indítsem el a mi fitet, ami pedig fut és buzgón kommunikál meg szinkronizál is blutuszon, de a karkötő szeritn nem fut
olyankor ki-be kapcoslgatom a blutuszt, a helyadatokat, a mifitet újraindítom, már a telefont is, a karkötőt is, imádkozok négy égtáj felé, és akkor egyszercsak TALÁN hirtelen lesz gps.
de csak a következő workoutg, mert akkor megint kezdődik előlről ugyanez a műsor.
workout összesítőn kevesebb adat van, mint amit maga a karkötő kiír. ja meg sokszor (90%) nem írja ki a profil nevemet meg profil képemet se.
szóval érik a széttaposás nagyon. -
Vandie
tag
Sziasztok.
1 hónapja van egy ilyen kütyüm. Főleg úszom és ritkábban kocogok, kifejezetten az úszás miatt lett véve. 4 edzésen át tökéletesen mérte az úszásokat, majd tegnap egy olyanra lettem figyelmes, hogy ahogy megadom neki, hogy 25 méteres medence és elkezdek úszni ahogy szoktam, már nem mér semmit, kivéve az időt. Se távolság, se kalória, se csapások de megy maga az edzés. Majd rögzít egy 0 értékű edzést. Elindítottam utána egy újabb úszó edzést és azzal is ugyanezt csinálta. Ma kimentem erdőbe kocogni és ott is fennáll egy olyan gond, hogy fals pulzusértékeket mér, a pulzusom rég nyugalmi és jelzi, hogy 189 és anerob. Soha életemben nem volt 182 a pulzusom....eddig sosem mért ennyit és érzésre sem volt ennyi. Mi a teendő mert kezdek idegbe jönni, hogy kidobom vagy cseréltetem vagy más márkára térek át. Nyomjak factory resetet? Garancia? Vagy tudtok-e másik márkából olyat ami úszáshoz jó?
-
bcsarli
tag
Sziasztok!
A legutóbbi frissítés óta a Mi Fitt alkalmazásom részben átváltott angol nyelvre.
Van ami magyar maradt, szóval ez így elég amatőr. Más is tapasztalt ilyet? Van erre megoldás? -
kelly416
veterán
Hát... megtapogattam a gyári 4-esnek a patentjét, az tényleg fémnek tűnik. Én kérek bocsánatot, nekem fel sem tűnt volna, hogy nem műanyag. De mióta megjöttek az utángyártott szíjak (tavaly augusztus óta) gyakorlatilag fél évig egy szíjat használtam, majd fél évig egy másikat. Mindkettő utángyártott és műanyag patentes. Soha egyik patent sem tört el (band2-nél sem), bár néha amikor beakad valamibe, kipattan a helyéről és vissza kell tegyem. A hurok tört el két szíjamnál is, egy band2 és egy band4 szíj lett ezért lecserélve, de mindkettő MiJobs szíj volt, nem eredeti.
-
Ronyn
senior tag
válasz
kelly416 #3572 üzenetére
Nem tudom te honnan vetted, de nekem a gyárin, meg amit külön vettem MI szíj, mindegyiken fém patent van, csak az olcsóbbon volt műanyag.
Akkor nem lenne hátrány, ha a műanyag is olyan erős volna mint a fém, de ez koránt sincs így.
Nekem egy rántás után nem kiakadt, hanem ketté tört...Mondjuk más az alakja is, nincs kikönnyítve a "nyaka", de így is gyengébb jóval..
-
csoki98
tag
Üdv!
Elszakadt a szíja a mi band 4-emnek. Itthonról honnan érdemes rendelni újat? Igazából minél olcsóbb annál jobb lenne -
trebrona
nagyúr
Van ugye egy topikindító teszt, nem árt elolvasni:
a mozgáskövetés viszont fejlettebb lett a hattengelyes érzékelőrendszernek köszönhetően. A triaxiális gyorsulásmérőt már egy szintén háromtengelyes giroszenzor is kiegészíti.
Külön az úszásra vonatkozó részt nem másolom ki, ha érdekel megkeresed. -
bsh
addikt
-
Sziasztok!
Mi a tapasztalat, meddig bírja a gumi szíj a pár naponkénti kiszedést, hogy tölteni lehessen?
Két napja van meg, és nekem elég netszesnek tűnik, hogy ki kell szedegetni.Kössz!
-
bsh
addikt
üdv,
új tulajdonos vagyok, lámaságokat fogok kérdezni
egy véletlenül leállított biciklis "workoutot" próbáltam folytatni, de nem találtam ilyen lehetőséget, ezért a hátra lévő szakaszr új workoutot kellett indítsak.
lehet valahogy folytatni a megállítottat?
(nomtam egy pause-t, majd éreztem egy rezgést és főképernyő fogadott. gondolom véletlenül hozzáértem a kijelzőhöz és pont a "stop" gombhoz.illetve az úszás az hajszál pontosan dupláz minden távolságot. hiába állítottam be 50 méteres medencét, 100 méteresnek gondol mindent, meg a tleljes táv is dupla annyi. de az idők meg csapásszámok stimmelnek. honnan szedi ezeket a távokat egyáltlán? kamu gondolom?
-
gyuri2008
veterán
ios-ra hogyan lehet ékezetes betűket felrakni?
-
lócitrom
őstag
válasz
Steve1207 #3541 üzenetére
őőőőő, mert a kínaiak telibeszarják az igényeink és visszajelzéseink? ~5 éve vagyok Xiaomi felhasználó. ostoroztam őket minden felületen. történt szerinted valami? elárulom: NEM. tehát én ezen már bőven túl vagyok. az akaratoskodó viskóból irkáló indiai moderátorokkal meguntam a kötözködést. az európai, de főleg a magyar piac (még a románoknak is jobb támogatás jut) telibe van szarva. de úgy általában a szofisztikált nyugati fogyasztó igényeivel nem foglalkoznak. ilyen az NFC hiánya is, ami a Redmi széria 8. tagjába került bele. 8. generáció, közel 6 év kellett és most írunk 2020-at. tiszta vicc.
a buherált Mi Fit azért kell, mert különben cseszhetem a magyar nyelvet. én erre kényes vagyok függetlenül a szövegmennyiségtől. különben nem csinálnám már harmadik Band generációnak a fordítást, ha nem zavarna, hogy más nyelven kell használnom az eszközeim. ellenkező esetben marad az angol vagy kínai, függően az adott változattól. őket tehát ez nem érdekli és amíg van B-terv, addig használom azt, mert a kitartó inzultálásom ellenére sem kaptam még sosem visszajelzést a korábbi hibabejelentéseim kapcsán. egyet javítottak, rettenetes fáziskéséssel, de sosem ismerték el. erről ennyit.
-
Steve1207
veterán
válasz
lócitrom #3540 üzenetére
Amúgy miért buheráltakat használtok? Én a Mi Fit-nél is a gyárit használtam és mindig jelentettem a hibákat, ötleteket, alapvető hiányosságokat appon és fórumokon keresztül. Pont azt kellene erőltetni, hogy a gyárit szedjék ráncba és ne kelljen mókolgatni, mert ki tudja az xy személy is meddig csinálja a frissítéseket.
-
lócitrom
őstag
válasz
Csocsesz75 #3539 üzenetére
azt szándékosan nem erőltetném. de majd ha lesz belőle buherált azzal megnézem. teszteléshez kell nekem csak.
-
Steve1207
veterán
válasz
lócitrom #3535 üzenetére
Eddig a Huami gyártotta a Xiaomi (és Amazfit) okos cuccait ugye, most pedig a Xiaomi a Haylou-val lépett kapcsolatba tudommal. Persze azt nem tudom, hogy plusz egy cég vagy váltás, de érdekes az Amazfit elkülönülése kicsit (főként a Zepp miatt). Valamint a Mi Band 5 szerűen jön az Amazfit Band 5 is külön (igaz eddig is legyártották maguknak saját brand alá a Xiaominak szánt kisebb kütyüket is.
A Haylou pedig az új Xiaomi Solar-t gyártja, de ehhez meg külön Haylou Fit alkalmazás van. Ez inkább ilyen budget cégnek tűnik a kisebb dolgok gyártásához, mint pl egy Mijia.
Szoftver terén nem tudom mi lesz, lehet ezeket is migrálják simán a Mi Fit-be és kész, mert nagyon hasonlóak. Én egyelőre kihúztam magam alól a Mi Fit-et és átnyergeltem Huaweiékhez jelenleg, de kb minden panaszom megszűnt szoftveres oldalról és nem kell más app alternatívákat használni meg fw-eket cserélni, aztán ki tudja melyik meddig működik. Meguntam a bukdácsolást, pedig hardver téren jobbnak tartom őket kicsivel. Itt van pl a Zepp app csatlakozás, szerintem csak simán egy új verzió bug és a következővel ismét mennek majd, mert ugye van, akinél működik. -
lócitrom
őstag
válasz
Csocsesz75 #3534 üzenetére
az szerencsés. nálam csak 5.0.2-vel, HA előtte Mi Fit-ben párosítottam a fiókommal.
-
lócitrom
őstag
ez meg a másik. szóval úgy amennyire érdekes lett hirtelen, annyira kaotikus is ezeknek a cégeknek a fejlesztési ütemterve meg iránya. a szándék elméletben az, hogy a Huami a saját Amazfit termékeit támogassa. pletykák szerint a következő Mi Band már más céggel lesz legyártatva. eleve ott a Mi Fit, bár ennek kérdéses a sorsa, ha nem fogja semmilyen megállapodás sem kötni a brand-hez a Huami-t, hogy utána mi lesz. valamint közben fejlődik a Xiaomi saját Mi/Xiaomi Wear-je is, ami szerintem lényegében az utód akar lenni. szóval nincs egymáshoz láncolva lassan a két cég.
-
lócitrom
őstag
lábjegyzetként: a Zepp használatát nem javaslom, mert állítólag a Huami (azaz a Mi Band-széria gyártója) önállósodni szándékozik és pl. ezért lett átnevezve is ez az alkalmazás. 5.0.3-as verzióval nekem fel sem ismeri a karkötőm már. 5.0.2 még igen. aztán persze lehet, hogy ez bug, de nem biztos, hogy jó hozzászokni ehhez az alkalmazáshoz, ha hamarosan használhatatlanná válik.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
zsizsef #3528 üzenetére
Amikor párosítottam Zeppel akkor még fent volt a MiFit is.
Zeppen mindent ugyanúgy beállítottam mint MiFiten (de azthiszem nem is kellett mert automatán ugyanarra állt be ami a MiFiten be volt állítva) majd a telefon beállítások menüpontjában a MiFit alkalmazásban tiltottam az értesítéseket és minden engedélyt elvettem tőle. Csak miután megbizonyosodtam, hogy minden funkció rendben működik Zeppel ezután töröltem a MiFitet.
-
zsizsef
senior tag
válasz
Csocsesz75 #3526 üzenetére
Hogy csináltad? Nekem nem párosodik, ha nincs a mifit.
-
pcnet
addikt
válasz
Csocsesz75 #3526 üzenetére
A hívás jelzés is működik Mi Fit nélkül? Nekem nemhogy a hívó nevét nem írta, de nem is rezgett.
-
alex devil
senior tag
válasz
Csocsesz75 #3523 üzenetére
Köszönöm!
Akkor felejtős, nem rakom vissza a MiFitet. -
driztd
csendes tag
válasz
Csocsesz75 #3523 üzenetére
Szia!
A zepp működik a mifit nélkül önállóan?
A mifit törölhető is a telefonról? -
Csocsesz75
őstag
Most, hogy a Zepp megy a MiFit helyett azt vettem észre a karkötőn, hogy a jelenlegi időjárás után 3 oldal előrejelzés van nem 2 mint a MiFitnél volt.
Vagy csak rosszul emlékszem ? Megnézné valaki, hogy MiFitnél hogyan van ?
Basszus és tényleg igaza volt annak aki azt mondta, hogy sokkal kevesebbet harap az akksiból a perec Zeppel.
-
lck
senior tag
válasz
alex devil #3521 üzenetére
Bandage önálló módban sajnos nem támogatja a gps-t. A kerékpárhoz meg mindenképp az kell, mert nem mozog a kezed. Kell melléje mondjuk Mifit.
-
alex devil
senior tag
Szevasztok,
Mi Bandage appal használom, ha el akarom indítani a biciklizést azt írja nem talál gps jelet. Gps a telefonom be van kapcsolva engedélyek megadva. Mi lehet még a baja? -
pcnet
addikt
válasz
Criminal017 #3518 üzenetére
Amazfittel nekem nem működött a hívás jelzés. Nem rezgett a band. Más nem tapasztalt hasonlót? Egyelőre visszatettem Mi Fitet.
Szerk: Mondjuk én Mi Band 3-al használtam. Nem tudom ez számít e?!
-
Nektek is angol lett a mifit a legutóbbi frissítés óta? Értem nem baj, de Magyarországon vagyunk.
-
Lackki
őstag
sziasztok, egy kis segítséget kérnék.
Chinese verzióból van megoldás angolt csinálni úgy, hogy a telót magyar nyelven hagyom?
Banggood kínait küldött és azt mondják nem létezik kínai, pedig ebben alipay is van NFCvel, és ahogy magyarra rakom a telefon nyelvét, kínai lesz az egész karkötő. -
Steve1207
veterán
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Áttértem IOS-re, a hangouts üzeneteket viszont nem jelzi a karkötő. Ez normális?
-
Lordus
senior tag
mifit 4.3.1
a karkoton akar mit csinalok, nem szinkronizalja az idojarast. ahogy ilvastam, masnak is volt problemaja, de neki legalabb mifit megnyitasa utan szinkronizalta. nalam sehogy
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #3472 üzenetére
A helyadatokat "Mindig engedélyezett"-re kellett állítani, így már frissül rendesen.
-
drr
őstag
Sziasztok!
Egy ideje ha messengeren hívnak a karkötő azután is tovább rezeg, hogy már felvettem a hívást... Valaki tapasztalt már ilyet? Mi a megoldás, ha van egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Politika
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Formula-1
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest