- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán ismerem a Stock Androidot, sosem volt hozzá szerencsém.
Most viszont úgy néz ki, elég jó áron sikerül hozzájutni egy Mi A3-hoz, és tennék egy próbát.
A felbontás valszeg nem fog zavarni, nekem többet ér, hogy AMOLED, méretre egész jó, van noti LED, kb minden, ami számomra fontos.
Viszont találkoztam már olyan telefonnal, aminél nem volt olyan egyszerű pl lenémítani, mint azt korábban megszoktam.
Lényeges lenne, ha a némítás max 2-3 mozdulattal beállítható legyen.
Szóval a kérdés, power gombot hosszan nyomva van-e némítási gyorsbeállítás, illetve az értesítési függönyt lehúzva ugyanez a kérdés.
Mintha DND-t láttam volna egy videóban, de sosem használtam ezt a funkciót, nekem annyi kell, hogy ne adjon ki hangot, csak rezegjen, amikor pl munkahelyen vagyok...Egyébként a mindennapi használat során elég fürge a készülék? Nem játszom rajta, bőven elég, ha az alap okostelefonos funkciók jól mennek neki.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest