- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
Üdv márkatársak! A3-as leszek én is. Hogyan lehet beállítani, hogy nem fogadott hívásra is jelezzen a kis pilács?
-
soko70
aktív tag
válasz
Puszunty #492 üzenetére
Bocs, de egyértelmű ha már ide írod, de egyébként pénz kérdése, én 50e-ért vettem és teljesen megvagyok vele elégedve. Egyéni preferencia tiszta Android vagy nem. Ezt nehéz így megítélni melyik jobb, mert itt legtöbbünknek csak A3-as van vagy volt vagy lesz. De ha valakinek van vagy volt összehasonlítási alapja, hátha tud segíteni.
-
Puszunty
csendes tag
Sziasztok! 3 telefon között sodródom, melyiket ajánlanátok?
Redmi 8, Redmi Note 8T, Mi a3. Köszönöm a segítséget! -
mferi1988
friss újonc
Hali!
Vettem mia3.Tudnàtok segìteni abban,hogy làssam a SIM kàrtyàn lévő nèvjegyeket?nem talàlom ezt a beàllìtàst. -
Redmi 3s-hez képest milyen a kijelző? Erre tervezem váltani...
-
stefi68
addikt
Mi is csatlakozunk a közelség érzékelős témához.
Az asszonyt kiakasztotta az elmúlt napokban. Tényleg nagyon érzékeny a mozgatásokra.
Pedig a teszt progikkal jól működik....
Számtalanszor megszakította neki a hívást, sőt más hívásokat is elkezdett kezdeményezni ez miatt.
Már várjuk az oldalra nyíló fliptokot a távolkeletről. Az megoldja ezt a problémát.
Áthidaló megoldás, hogy teljesen hozzáérinti a füléhez a telefont. Így talán nem kapcsolja vissza a kijelzőt. -
giroud199
senior tag
Nálam semmi gond a közelség erzekelovel, bár én nem is szoktam sűrűn mozgatni a kezemet telefonálás közben... Tíz már valóban jöhetne, egy oled kijelzohoz nagyon jól tud jönni a sötét mód, ahogy a gesztus és talán az aod is
-
-
st6969
őstag
-
jjeahh
nagyúr
Ahányszor új hsz van, mindíg mohón kattintok rá, reménykedve, hogy valakinek megjött az android 10
. Van valami újabb hír amúgy róla? Anno azt írták, hogy október végén lesz, aztán azt, hogy november végén, most meg néhány helyen már azt lehet olvasni, hogy év végéig... de már kezdek kételkedni, vajon melyik év végéig?
-
Monya78
veterán
Megérkezett a telo, ismerkedek vele.
Még nem volt oledes készülékem, úgyhogy nekem az eddig megszokott fullHD-s ips kijelzőkhöz képest is WOW érzés.
Video, fényképező része is hozott előrelépést a meizu m6 notehoz képest.
Beszéd hangja kiváló. Beszéd hangereje kicsit lehetne több, zajos környezetben a telefonálás nehézkesebb lesz, bár nekem a fülem se százas már
Közelség érzékelője mintha nem lenne tökéletes... be-be kapcsol a kijelző hívás közben.
-
soko70
aktív tag
Szia,
- szerintem a szilikontok használható, nekem csúszkál, én azt mondom érdemesebb egy jobb minőséget nézni, kinek, hogy.
- nincs rajta fólia
- programok területén nagyon egyedi, én Poco launchert használók, nagyon bevált
- Érdemes végignézni a levelező programok beállításait a visszajelzések miatt, a hang és a villogó led miatt.
- Rendszer beállításokat nem állítottam, ja de a tárhelynél, ott bekapcsoltam, hogy a rendszer kezelje és mivel új, érdemes a frissítést megnézni.
- Nekem megjelent kis rakéta ikon, arra rábökve kicsit rendezi a dolgokat, a memóriában gondolom. -
giroud199
senior tag
Más is észrevette, hogy néha a home gomb, pixelszeruen animal máskor meg nem??
-
st6969
őstag
Üdv,
napokon keresztül belépek a klubba (pontosabban ajándékba adom, de előtte jól be akarom állítani). Előzetesen lenne pár kérdésem.
- A vele adott tok használható?
- Ebay-ről (EU raktárból) már rendeltem üvegfóliát, de ameddig ideér, jó lenne használni. Van rajta valami ideiglenes védőfólia?
- MIUI-ról jövök, ott sok minden app alapból adott. Nincs összehasonlítási alapom...de van valami ajánlott lista (általános must have appok), amit érdemes első körben telepíteni? Tudom, sokminden egyedi preferencia kérdése, de mégis...
- Vannak javasolt rendszer beállítások, amiket első használat előtt érdemes beállítani?
- Javasolt időnként újraindítani, gyorsítótárat törölni, futó alkalmazásokat memóriából kilőni? (Ez utóbbiakat MIUI-n gyakran automatikusan megcsinálta a rendszer)
Amúgy a váltás egy Redmi 4A-ról lesz, már nagyon lassú. Az szintén 720p-s felbontású, a tulajt szerintem nem fogja zavarni. A MIUI millió beállításaiban elveszett, nem is foglalkozott vele, így azért lett Android One-os készülék, mert azt olvastam, egyszerűbbek a beállítási lehetőségek (na meg az Alza akciója miatt). Bízom benne, hogy jól döntöttem.
-
giroud199
senior tag
Nálam alapból mindenre villog amire kell
-
Yack
csendes tag
Még egy kérdés.
A szokásos kezelő felületet ( háromszög, kör, kocka ) elő lehet valahogy varázsolni? -
Yack
csendes tag
Sziasztok!
Ma én is vettem egyet az alzánál. Egy dolog zavar. Nem tudok rájönni hogy kell kikapcsolni az érintési hangot. Ha megnyomom a home gombot bugyog.Csak úgy megy ha kikapcsolom az érteítési hangokat, de akkor az sms-nek sincs hangja. Tudja valaki a megoldást?
-
soko70
aktív tag
Sikerült az Alza-nál egy 5e-s kupont beszámíttatnom, úgyhogy 128GB-s lesz a vége a 64-est vissza viszem. Így ugyanannyi lesz mint a 64GB-s.
Teljesen megvagyok a készülékkel elégedve, végre jó hangos és tetszik a minősége. A beszéd hangminősége sokkalta jobb mint a Samsungban lévő hangszóróé (A70), ez miért van? -
giroud199
senior tag
Zarokepernyon a bal alsó sarokból a segelyhivast hogyan lehetne eltuntetni?
-
giroud199
senior tag
Na megjott a készülék, tetszik, viszont van egy honor Band 4-em, de akkor is jelzi az értesítést, ha fel van oldva a készülék és éppen használom... Mit kellene állítani? Eddig nem volt hasonlóban részem
Kijelző pedig bőven használható és a fényerő is jócskán erősebbnek tűnik, mint 350nit...
-
Monya78
veterán
(Alzás best off ) Redmi 7pro és Mi A3 között vaciláltam pár napig, Mi A3 felé húzott a szívem a kisebb méret és az oled miatt, viszont féltem a felbontástól és a fényerőtől.
Ma körbevizsgáltam mindkettőt élőben. Kisebb felbontás számomra, nem zavaró, max fényerő minimálisan volt csak kisebb a 7 pro-tól. (melléjük raktam a mostani meizu m6 note telómat, elvileg az 462nit-es fényerejű, de annál mindkettő sokkal erősebb volt)
Pár nap és belépek a klubba.
-
soko70
aktív tag
Csak annyi kérdésem lenne, hogy a 128GB-s az 6GB rammal van ellátva vagy 4GB?
-
soko70
aktív tag
Ami inkább megdöbbent, hogy mennyire jó az ujjlenyomat olvasó, volt nálam egy A70-es de ott nem mindig sikerült jól felismernie, pedig hasonlóan állítottam be.
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, csatlakoztam egy 64GB-sel. Nekem semmi bajom a kijelzővel. De biztos szem függő.
-
guftabi96
addikt
válasz
Richter36 #425 üzenetére
Felesleges az összehasonlítás, teljesen más a felhasználása egy laptopnak, projektornak stb és nem is egyforma távolságból nézi az ember.
Nekem nagyon leterhelte a szemem ez a kijelző (és szerintem nem csak a 720p volt a gond, hanem a pentile matrix is), egyszerűen rossz volt használni. Én meg nem akarok 2+ évig egy olyan készüléket használni, amitől kifolyik a szemem.
Félreértés ne essék, nem vitát szeretnék generálni, csak szimplán arra kérek mindenkit, hogy értsük meg a másik oldalt is
Akinek megfelel a kijelző, az örüljön neki, mert egyébként kiváló készülék. -
Ra3
őstag
Érkezett a családba egy MiA3, 43ért alzáról nagyon jó vétel volt szerintem, előtte volt a nagy dilemmázás a kijelző miatt hogy ez legyen vagy a note 7.
Végül az amoled meg a kissebb méret miatt ez lett.
Nem bántuk meg, nagyon jó a kijelző, az emberek már nem tudják mibe kössenek bele, lehúzzák a tesztek, onnantól mindenki szarozza, meg mikroszkóp alatt keresi a hibákat...
Próbaképpen megnézettem 3 munkatársammal akik megrögzött Samsungosok az S vonalról (S7edge, S8, S9), semmi nem tűnt fel nekik amíg nem mondtam hogy csak 720p.
Mondjuk utána is azt mondták hogy együtt lehet vele élni. -
Bagoly01
senior tag
Root nélkül van megoldás gesztus vezérlésre?
-
Obyboy
addikt
Üdv.
Kollégámnak MiA3 van, két SIM-mel használja (privát és céges)
Be lehet állítani, hogy a két SIM-nek külön csengőhangja legyen?
Nem személyenként akar külön csengőhangot beállítani hanem azt szeretné, hogy külön csengőhang legyen a céges és a privát hívásoknak. -
szazbolha
addikt
Megnéztem pár yt videót ahol az AOD-ot beállították a MI A3-on, úgy tűnt nem kell hozzá külön app. (indiai videók voltak)
Ebben a topikban legalább 3-an leírták már, hogy nem megy rajta, a zárolt képernyőn nincs állandó kijelzés az órának mint a samsungonkon.
Ez egy hasznos ficsör lenne.... -
szazbolha
addikt
válasz
alexw801 #402 üzenetére
Szia! Igen ismerjük egymást máshonnan.
Köszi az infókat. Nem túl drága ez a telefon, de a belföldi 2 éves gar azért megnyugtató.
Ha jól értem olyan helyekről rendeltél ahol EU-snak minősül és nem vámolják meg. A Gearbest ad áfás számlát vagy csak küldi?
.
A felbontással nekem sincs gondom, olvasó szemüveggel nézem már a telókat.
De a migrálás még nem ment, lehet hétvégén rászánok pár órát.
Régen volt valami app-om, ami egyik telonon fájlba mentette az összes telszámot, majd a másikon betöltötte, és lehetett variálni melyik menjen a sim kártyára.
Megkeresem majd... -
stefi68
addikt
válasz
guftabi96 #403 üzenetére
Azt hogy "kifolyik" mire érted?
A felbontás miatt?
Ez az előnye az 50+ -os kornak
Nyomkodtam tegnap egy keveset, de én semmi olyat nem láttam rajta, ami miatt visszaküldeném.
Néztem YT-on videót, képet, böngészőből oldalakat, de egyáltalán nem olyan szörnyű mint ahogy egyesek leírták.
Nekem egyedüli gondom az volt, hogy a fényerőszabályzó össze-vissza működik.
vagy nagyon alacsony, vagy túlzottan magas a fényerő.
Az asszonynak úgysem volt a régi telóján, legfeljebb kikapcsoljuk az automata módot. -
guftabi96
addikt
Én is vettem egy 128GB-ost, de fél nap után éppen most csomagoltam is vissza.
Kb a szemem kifolyik ettől a kijelzőtől.
Pedig amúgy minden más jó lenne: méret, kamera, szoftver... -
alexw801
senior tag
válasz
szazbolha #397 üzenetére
Én 11.11-én a Banggood-tól vettem, 44000-be fájt, tegnap jött meg Hollandiából (oda meg Kínából). Most települtem át rá egy Mi A1-ről. Meg kell szokni.
Tartaléknak vettem egy Redmi 8A-t, 28000-ért a Gearbest-ről, még úton van. A Redmi 5A eladósorba kerül.
Mi ismerjük egymást, még fotós cuccok kapcsán régebbről (sefotos).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Commodore 64
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest