-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltay14
csendes tag
Bocsánat, de kifelejtettem, hogy a kijelző teteje elkezdett besárgulni és por is ment be alá, valószínűleg az érzékelő előtt is az van, így hardveres lesz a probléma. Beszéltem szervizzel, de kérdéses nekik, hogy szét tudják-e szedni úgy, hogy a kijelző egybe marad. 20-25 ezret pedig eddig nem volt szívem rákölteni, így gondoltam van valami app ami meggátolja az elalvást.
@szetib igen, Viber sem jó. -
szetib
tag
Nem értem, azt irtad, tégláztál már telefont és vissza is hoztad, de nem érte meg a flashelés. Akkor egy rom csere nem okoz elvileg gondot, miért nem próbálod legalább ki? A picsogással ott van a gond, hogy te egy 100€-s telefontól várod el az optimalizációt, ráadásul android one verzióstól. Az ilyen gagyi szemetekre nem a xiaomi fejlesztő részleg irja meg a frissítést, hanem a takarító vendégmunkás, mikor a többiek már hazamentek.
Neked nem volt még low budget telefonod? A főverzió váltást még a "nagyok" sem bírják mindig, nem hogy az ilyen herélt vackok. Az összes samsungom igy járt, de az LG, Huawei is. Ez a telefon MIUIval lett kitalálva, azt tedd fel rá és nem lesz vele bajod. Ha mégsem jelezné a hívást, lehet inkább alaplap probléma lesz. De egy teljes törlés is segíthet.
-
kopepe
aktív tag
Elnézést kértem a nem helyénvaló magatartásomért!
Próbáld meg kultúráltan feldolgozni a lelkedben,hogy egy frissítés lehet sokkal szarabb,és igenis érdemes cukrászkodni! A fórum pont azért van,hogy mindenki leírhassa a saját véleményét,megoszthassa a gondolatait,tapasztalatait.Ha neked nem jó a "9"-es,sajnálom....VÁGD FÖLDHÖZ.....a tied...az enyémen működik minden.Kösz,hogy elolvastad!
(azért nem kellett volna regényt írnod,mert nem fogadod el a valós tényeket) -
kopepe
aktív tag
Nálunk a családban van két mi a2 lite,És semmi gond nincs velük!
Hányszor kell még elpofázni,hogy android 9-el tökéletesen működik???
Olyanok vagytok,mint egy 5 éves kislány,akinek mindig a másé,mindig az új kell!
Android 9,és NEM KELL FRISSÍTENI...!!!!
Kamera,email,wifi,wifi hotspot,kihangosítás,telefonálás,sms,messenger,airdroid,GPS,
infra,böngészők,
play áruház,otp smart bank,QR kód olvasó,
shazam...faszomtudja...STB.....NAPI SZINTEN TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK !!!!!
AKINEK ENNÉL TÖBBRE KELL TELEFON AZ TÉNYLEG VEGYEN MÁSIKAT,ÉS NE ITT PICSOGJON.... -
Grecky
senior tag
Szia, használd a keresőt pls:
[link]
A problémád nem újkeletű, másik (Dual 4G) Android One - pl. A1 - készüléknél is jelen van, az Android 10 nem oldja meg, csak a linkben említett módon (3G-4G) használható normálisan két kártyával.
Alternatív megoldás lehet még a miui telepítése, ott nincs ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged