- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hifikus #4153 üzenetére
Nem a töltési ciklusra gondolok, hanem arra, hogy a Oneplus One telóm 3 évet állt magában, nullára merülve, és utána nem bírt ki pár óránál többet. Kb. egy hét után már egy napot végig bírt.
Igyanez volt haverom BT hangszórójával.
Nem tudom a technikai okát, csak tapasztaltam.A töltőn hagyás miért gáz? Tudtommal a mai töltő áramkörök 100%-nál leveszik a töltést, és csak időközönként csekkolnak rá, hogy fogyott-e a töltöttség, és akkor kicsit rátolnak.
-
szetib
tag
válasz
hifikus #3575 üzenetére
Eltekintve az el nem tűnő "Pixel személyreszabása" és a "mobilhálózatok" magyarításának hiányától rendben van a telefon, nem is gondoltam, hogy az android már itt jár - iphone-t használok.
Én mindenképp frissiteni akartam, pont az iphone-hoz hasonló vezérlés miatt, látható gombok nélkül. Ez pl nagyon tetszik. A családban van amúgy droid, de csak MIUIs, ráadásul korábbi android verziósok, szóval nekem a vegytiszta android is új. Ma végig ezt használtam autós navigációként (GoogleMaps), plusz internet rádióként BT-on összekötve és még most is erről írok éppen 28%-os töltéssel. Ezért nekem az akksi is pozitívum a korosabb iphone mellett, de ez ugye mindenkinél más, akku állapotától függően. Remélem jön méga Pixelünkrea készülékünkre egy javítás, mert elég jól használható.
Nekem a naptár jelez rendesen. -
válasz
hifikus #3519 üzenetére
Heló!
Én most törölgettem le a kérdésedre reagálva.
Az enyém csak 2019 január óta van meg, ha jól emlékszem.
Normál szobai fénynél semmilyen karcot nem látok az egyémen, de ha a tűző nap felé fordítom az ablak mellett, akkor azért apró hajszál harcok látszanak rajta. De ebből akkor se vennék észre semmit használat közben, ha tízszer ennyi lenne.
Zsebben hordom, és egy kicsit sem vigyázok rá. Volt, hogy csak behajítottam a kanapéra, amikor nem akartam cipővel a szobába menni, és melléesett a súlyzók közé. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest