Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
Sziasztok
Van Mi A1-em ami csak egy SIM-et érzékel, de ha Micro SD kártyát rakok a működő SIM mellé akkor azt érzékeli a ,,hibás" slot-ban.
Gyakran cserélgetem a ROM-okat rajta, nem jó egyikkel se, hardveres gond lehet.. -
rin33
senior tag
válasz
Real_Necro #5024 üzenetére
Ertem
-
rin33
senior tag
válasz
Real_Necro #5002 üzenetére
Nekem is, azt meg tudod mondani, hogy Mi A1-nek mennyivel gyengébb az üzemideje a Note 4-nél? (3000 vs 4100mA), masik hogy a costum Romokhoz szoktam hozzá és a pure aosp ,,buta" lesz nekem.
-
rin33
senior tag
válasz
csuporzoltan #4999 üzenetére
Én egy kb. ugyanilyen erős Lg g2-met adnám el, csak nem tudom eldönteni, hogy Mi A1 vagy Redmi Note 4 Pro (mido) legyen az utód... (crDroid, RR Remix)
-
rin33
senior tag
Ezt lehet úgy rootolni, hogy Twrp-ból Magisk-ot flashelem? OTA működik root után?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest