Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnknownNoob
tag
válasz
Viktor0610 #1122 üzenetére
Teljes felbontású eredeti + szerkesztett
Google DriveAmúgy nem olyan rossz az a gyári kamera app, csak próbálgatni kell a beállításokat, nekem egyedül az élesség beállítás nem tetszik. A legalacsonyabbtól eltérő beállításokon ugyanúgy lágy marad a kép, de a mobilkamerás feeling megjön tőle.
-
UnknownNoob
tag
válasz
Roland861010 #1116 üzenetére
Azt a rohadt
Úgy néz ki mintha valami 10 éves mobillal készültek volna.Nekem ilyeneket nem csinál, de sokan írták hogy a magas szaturációt nem bírja. Majd megpróbálok én is valami virágos macrót, bár nekünk nincs a kertben virág.
-
UnknownNoob
tag
-
UnknownNoob
tag
Nem vágom technikailag hogy működik az NFC-s fizetés de nem tudom elképzelni úgy, hogy ne legyen megnövekedett biztonsági kockázata a kp vagy kártyához képest. Okostelefonnál soha nem tudhatja az ember, hogy pontosan mi történik a háttérben amikor a kezelőfelületen történik valami. Épp ezért a pénzügyek ne okos eszközökkel történjenek. Lehet, hogy velem van a baj, én pl internetbankba is csak otthoni géppel (vezetékes internetkapcsolat) merek belépni és minden hó elején kiveszem a bankból a pénzt
-
UnknownNoob
tag
Nem. BT és USB-n tiszta. Nem recsek, nem pulzás, sőt egész kellemes a sistergés. Valszeg a fejhallgató erősítő csinálja, nem hiszem hogy frissítéssel meg lehetne oldani. 250 ohmos fejhallgatón már nem hallom, de alacsony impedanciájú, rendkívül érzékegy IEMekkel elég gáz lehet.
Szerkesztés: Beyer Amironon is hallom de nagyon halk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- Új Redmagic 6RACING gamer telefon dying light 2!
- iPhone 13 Mini éjfekete/81% akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest