- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
andHermann
tag
válasz
giroud199 #24736 üzenetére
A GPS nekem is furcsa kicsit. Szerencsére lekopogom, alapvetően használható, de tök random 1-2 hetente előfordul, hogy eldobja v nem találja a jelet pár percig és csak cellainfók alapján lövi be merre vagyok. Eddig betudtam a rossz időnek v. hogy belvárosban, szükebb utcákban, magas házakkal voltam éppen körbevéve. Legutóbb azonban tök nyílt terepen, napsütéses időben is eljátszotta ezt. Szóval tényleg nem tökéletes a GPS sajnos.
-
törölt tag
válasz
giroud199 #24730 üzenetére
Bizony, nagyon meghülyült a legutóbbi frissítés óta a GPS.
Tegnap este 9 és 10 között voltam kb. fél órát egy tőlünk 2 km-re lévő helyen vásárolni. Ha most belépek a Térkép alkalmazásba, még mindig azt a helyet jelzi ki először szürke pöttyel, aztán gyorsan megtalálja ugyan, hol vagyok most, de nem tárolja el, mert aztán mikor megint belépek a Térkép alkalmazásba, először ismét a tegnap esti helyet jelzi ki szürke pöttyel. Ezt eljátszottam vagy 10-szer (majd meguntam, nem pedig kapcsolt), de mindig ugyanez. Aztán csináltam képeket itthon próbaképpen, eltárolja-e a helyet. Nem. Csináltam kb. 6-7 képet, egyiknél sem tárolta el a képkészítés helyét. Aztán én untam meg, nem pedig megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest