- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dzsana #10155 üzenetére
Az előző telefonjaimat mindegyiket mókoltam, root, főzött romok (többnyire samu vonal)
és nagyon érvényes volt:
"minden nagyon jó és szép, csak ez, meg esetleg az nem működik..."
Ezt békén hagytam, minden gyári és az oreo-t sem engedtem rá.
Használom minden nyűg nélkül.
Lehet én is kifogtam egy über készüléket, ill. hármat ha a család is játszik. -
Victoryus94
őstag
8.0 van mindenkinek. (kivéve aki maradt Nougaton)
A Xiaomi a dátum alapján számoz, a 8.1.x azt jelenti, 2018 januári build.
A 8.2.x pedig hogy februáriElsőre nekem is votl gond a mobilnettel, bár az még 7.x alatt volt.
Ujjlenyomatot pedig minden droidnál ugyanott lehet hozzáadni. Általában max 5-öt. Mivel én csak 2-t használok, így nem jutottam a végére. -
kontrobi
aktív tag
Kié a telefon? Mert akié az beállítja az ujjlenyomatot és kész. Így pont a biztonsági funkció válik semmivé. Persze ha családi kincs és mindenki nyomogathatjs akkor értem a kényelmi funkcióra irányuló kérdést. Egyetlen esetbrn hiányzik nekem is a dupla kopp, mikor az asztalról nem akarom felvenni a nyitás miatt, mert a bekapcs gombolt én se nyomogatom.
-
-
-
trebrona
nagyúr
Gondolom valami ilyesmire gondolsz, stílszerűen: Files Go by Google
-
Dzsana
senior tag
Hopsz, ráadásul nem is az Oreo ment fel, hanem még csak a 7.1.2-re frissítette magát! Most jelzi, hogy van Oreo is. Na most mit csináljak?
Összefoglalva fent van minden program az előző telóról, és a 7-es Android befrissítette magát 7.1.2-re. Most javasolja, hogy ott az Oreo is. Most kezdjem előről az egészet, és gyári adatok visszaállítása, majd előbb az androidot frissítgessem be, vagy most már mindegy? -
Digiflex
tag
Azt írták itt korábban a nálam szakavatottabbak, hogy a resetnek pont az a lényege, hogy A főverzió (oreo) frissítés UTÁN történjen, mert akkor a friss programok már az oreo-környezethez alkalmazkodva települnek (újra), frissülnek. (na, jól megtanoltam??
)
Vagyis az hogy előtte resetelsz, vagy sem, szűz vagy sem az igazából tökmindegy, mert úgyis utána kell...
(esemény utáni...) -
trebrona
nagyúr
A vélemény íróját nem kell komolyan venni és akkor még finoman fogalmaztam.
1. Stock Android, mit várt? Van néma és rezgő mód
2. 15% alatt villog, jelezvén az alacsony töltöttséget, nem folyamatosan világít.
3. Rádió nincs is a specifikációban
4. no comment
5. még nougaton valóban gond volt a túlzott zajszűréssel, ez OpenCamera alkalmazással orvosolható volt, mára megoldva
6. azóta is sorolja, csak már a facebookon.Nem körülményes a wifi ki- és bekapcsolása sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest