- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
forzaroma
tag
válasz
Bembee12 #23450 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap frissítettem Pie-ra, nekem működik minden, csak két dolog zavar, leírom hátha tud valaki megoldást rá.
Az első az ha a "ne zavarjanak" be van kapcsolva bejövő hívásnál ugyanúgy csörög, ez eddig működött úgy H tényleg le volt némítva.
A másik a hívásoknál csak card1 néven kezeli az első SIM kártyát, és nem tudom hol lehet nevet adni neki.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni! -
freeknight
őstag
válasz
Bembee12 #23422 üzenetére
Félreértesz, tettem már fel launchert
Nekem épp az a bajom, hogy ehhez kellett keresgélnem launchereket, beállítgatni őket, melyik tetszik a legjobban, erre elment egy délutánom. Jobban szeretem, ha a gyártó ad egy teljesen testreszabható launchert, beállítom egyszer, mikor megveszem a telefont, aztán kalap kabát.
Elmúltak már az egyetemi éveim, amikor volt időm romolni, beállításokat piszkálgatni, most már csak használni szeretném a telefont, nem a lelkét simogatni.
Ezért jobb egy szépen átalakított, mindennel ellátott gyári felület (ami nem kevésbé jól optimalizált, mint a stock droid, 2019 van, elmúltak már a touchwizes idők), mint ez a fapados stock droid.
De részemről befejeztem, végülis én akartam kipróbálni egy stock droidos telót, levontam a tanulságot, nekem nem jön be, ennyi. -
rzoli
senior tag
válasz
Bembee12 #23215 üzenetére
Próbáljátok ki ezt: [SIM Card and Contacts Transfer] a Playről.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest