- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
MechaNox
csendes tag
Sziasztok!
Lehet ezt a mobilt downgrade-elni?
Már az a frissítés is zavart, amit tavasz körül raktam fel (sok GUI változás, valószínűleg a MIUI 12), de amit kb. egy hete tettem fel (júliusi vagy augusztusi "Security update"-nek hívta magát, mást nem írt, különben nem is tettem volna fel) , katasztrofális.
Még több GUI változás, új bugok, megszűnt vagy megváltoztatott/áthelyezett funkciók, nem bír egyszerre játék hangot és zenét (Spotify) lejátszani, akadozik a rendszer és játékok, jobban merül (nem az akku romlása szerintem, hirtelen a frissítés óta), 2 éven át hibátlanul működő játék laggol, a hangja is szaggat, és sok egyéb hiba és változás, ami már túl sok elviselni...
Nagyon örülnék, ha vissza lehetne rá tenni a MIUI 11 utolsó verzióját rá, azt hiszem az volt, ami még jó volt. Most MIUI 12.5.2.0 Stable van rajta. Örülnék, ha mellette megmaradnának az alkalmazások adatai, ha megoldható.
-
turho
addikt
Mostanában cseréltetett valaki akkut? Hosszú művelet? Drága? Nyilván gyári kellene, nem hamis. Neadjisten Szolnok megyében....
-
rigoberto
őstag
válasz
jonnyjoker01 #7039 üzenetére
Szerintem titán megerősítést kapott, nem törhet el az olyan könnyen.
Durva lenne, ha egy esés után úgy nézne ki mint egy földre pottyant porcelán váza. -
jonnyjoker01
veterán
Az új Mix esetén inkább az a gond, hogy nem csak a hátlap kerámia, hanem az egész ház. (2, 2S, 3 is alukeretes)
Mix 2S-emet tok nélkül használtam, kétszer ejtettem le. Egyszer a bal felső, másodjára az alsó sarkára esett. Az alu keret megsérült, a kerámia nem. Viszont gyanítom, hogyha a Mix 4 esik a sarkára akkor ott szilánkosra törés történik, mivel nincs mi elvegye az ütközés erejét.
-
balint18
tag
Sziasztok! A napokban elkezdett szarakodni a hangszóróm, hogy telefonálás közben kihangosításkor nem hallok semmit. Zene minden szól, teszt (*#*#64663#*#* ) futtatásakor nem is érzékeli azt a részét a mikrofonnak. Van valami ötlete barkinek is, ami első körben nem drasztikus?
-
Cane
őstag
Eléggé meggyőző a tudása. Bár a kerámia hátlap szvsz eléggé sérülékeny lehet. Az előlapi kijelzős szelfikamera youtube tesztek alapján nagyon jó minőséget képvisel ami viszont jó pont.
Mondjuk a kijelző alatti kamera tévéknél lesz érdekes, annak tudatában, hogy pár éve egy-két neves gyártó lelepleződött a "spontán" készített és a gyártónak vagy ki tudja kinek hazaküldött képekkel, videókkal.
A telefon sebessége szintén remek de számomra túlzás. Látnék már végre egy olyan telefont, amely csúcs(közeli) kamerát, amoled kijelzőt, nagy akkut és energiatakarékos SoC-ot ad, főleg hogy alig játszom játékokkal, nem antutu-zok, stb. 2 nap normál használat melletti akkuidő már számomra megfelelő lenne.
-
kelly416
veterán
válasz
jonnyjoker01 #6989 üzenetére
Na, ha ez igaz, én nem sokat várnék a helyedben a MiMix4-re.
-
rigoberto
őstag
válasz
jonnyjoker01 #7031 üzenetére
Már csak megszokásból is.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #7030 üzenetére
Közben most vettem észre, rossz topik
Bocsi mindenki. 9T Proval nem volt semmi gondom a gesztusvezérléssel.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
nojbispeed #7027 üzenetére
Alapból nekem is szórakozott a gesztusvezérlés, elég bénán működött, enhanced edition javított rajta sokat (12.5.6 frissítés volt nekem). Azóta váltottam a HOS-ra (pixel közeli Android 12), ott tökéletesen működik a gesztusvezérlés, nem értem ugyan ezt a Xiaomi csapata miért nem tudja megcsinálni
-
bear_
aktív tag
válasz
Csak a gyári launcherrel mûködik.
-
user26
senior tag
válasz
Szia!
Már nem azon a Rom-on vagyok, de nálam működött. Sőt az összes EU (xiaomi.eu)-eddig. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
n0is3es #7024 üzenetére
A Oneplusnak jobb támogatása van, ennyi. Az előző telefonomban (Mi 5S) snapi 821 volt, Android 8.0-n megragadt, pedig az ugyancsak 821-es azonos korú oneplus 3T kapott frissítést 9-re. Ez ilyen.
Elvileg 2 Android-frissítés és 3 MIUI-frissítés volt beígérve, előbbi megvolt (persze hogy kiadták a telefont Android 9-cel, amikor már kész volt a stabil 10-es is a Google részéről), utóbbi viszont még nem, hacsak nem találják majd ki, hogy idén a 12.5 külön MIUI főverziónak számított. -
n0is3es
aktív tag
Kissé fura :) A OnePlusom megkapja a 12-t a Mi 9T Pro pedig nem, 855+ vs 855, nekem érdekes!
-
user26
senior tag
Sziasztok!
November 27. -én lejár a támogatása a telefonnak, ezért nem lesz utána többet heti EU (xiaomi.eu) Rom.
A kérdésem a következő ehhez, gyári támogatás az meddig van ? (Global, EEA) -
Cane
őstag
Melyik menüpontban van a mAh? A simát töltöttem le, a full-t nem vettem meg egyelőre.
-
Cane
őstag
válasz
Acélfarkas #7017 üzenetére
Kipróbálom de mondjuk saját eszközzel mérni saját eszközt nem túl szerencsés.
-
Simi37
őstag
válasz
DroiDMester #7012 üzenetére
Nekem most 84%-on van az akksi, decemberben lesz 2 éves. (Ezalatt 320x került töltőre ami alatt átlagosan 70% töltés ment bele. 2-3 naponta raktam fel tölteni.) Sajnos érezhetően kevesebbet bír már mint új korában. Lassan nem ártana akksit cseréltetnem.
-
válasz
DroiDMester #7012 üzenetére
Ameddig nem zavaróan kevés addig én nem foglalkozom vele. Egy telómban sem cseréltem soha akkut. Mondjuk én nem kímélem, töltöm amikor és ahogy jólesik
-
-
Kváncsiságból én is leteszteltem az akkumat, karácsonykor lesz 2 éves és kereken 70%-nak írja.
-
Maxtreme
addikt
válasz
rigoberto #7009 üzenetére
igen. Én amiatt hívom notchnak mert alkalmazások ugy kezelik (a kamera alatt induló, és a kijelző tetejéig tartó "szép" sáv)
Kár hogy nem gyártanak opcionálisan szelfikamera nélkül telókat (tehát legyen belőle ilyen is és olyan is)
Nekem pl baromira nincs rá szükségem. -
rigoberto
őstag
válasz
jonnyjoker01 #7006 üzenetére
Átjön amit írsz, és már a tenyerem is viszketni kezdett, de a kameralyuk miatt én még mindig nem akarom. Persze ez is csak megszokás kérdése, mint minden más.
Akciósan vetted legalább? -
kelly416
veterán
válasz
jonnyjoker01 #7006 üzenetére
Gratula és örülök, hogy elégedett vagy a választásoddal.
Talán ez a legfontosabb.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
rigoberto #7002 üzenetére
Hehe jó, hogy odaírtad ne túl részletesen különben regényt írnék
Egy nap nyomkodás után azt kell mondjam tényleg mindenben jobb, mint a 9T Pro. Kijelző színei, képfrissítése a legszembetűnőbb, a másik a teljesítmény. Minden bejön azonnal ahogy rányomok, fura érzés főleg weboldalaknál, pedig a 9T Pro-nak sincs szégyellni valója. A kameralyuk pedig tényleg nem zavaró egyáltalán, nagyon pici a telefon méretéhez képest, pedig ettől féltem a legjobban. Sztereó hangszórók fantasztikusak.
Egy dolog ami zavar az a fejsúlyosság amit korábban is említettem. Nem érzem biztonságban ahogy fogom a telefont kézben. De majd a tok ezt orvosolja.
-
Maxtreme
addikt
"innováció" Valamivel el kell adni a telefonokat.... (gondolják a gyártók....)
Nekem a hajlítható kijelző is baromira "tetszik" a jelenlegi formájában. Rászáll a légy és hopp már ott is a karc. Arról nem is beszélve, hogy a fizika az fizika, X mennyiségű hajlítgatás után ott vagy a szalagkábel, (a fold3-ba van 2 is) vagy a kijelző fog "elfáradni".
Viszont amire valóban szükség lenne, az sok éve egy helyben topog.. Az akkumulátorok fejlesztése.... -
turho
addikt
válasz
Maxtreme #7003 üzenetére
Én nem értem a notch-ot, belehalt volna a világ, ha felül van egy vastagabb rész? Egy normális de kisméretű 8 Mpix szelfikamera nem lett volna elég?
Néha szánom és röhögöm egyszerre ezt a screen-body ratio küszködést, és az idióta kijelző alatti kamera erőltetést. Amit normálisan lehetetlen megcsinálni. A kijelzőn is észrevenni, a kameraképen is. Persze, tudom, majd az algoritmus kijavítjaegyszerűbb, mint a valóság. És olcsóbb....ja, nem.
A szuper Zte Axxon fél milláért szánalmas eredményt produkált.....
Bennem lehet a hiba, de én a lekerekített szélű kijelzőre is haragszom. Miért kellett?
A hajtogatós mobilokat meg pláne hagyjuk....
Televíziót hálistennek még úgy gyártanak, hogy téglalap -
Maxtreme
addikt
válasz
rigoberto #7002 üzenetére
sztem ez után a noccs' ami nagyon zavaró tud lenni, hogy sok fejlesztőnek a mai napig nem sikerült megugrani azt a szintet (főleg így hogy mai telók 99%-a noccsos') hogy a programjaik full képernyőn fussanak....
Ettől függetlenül mindenben jobb mint a mi9tpro. (kamera kb 1 szint) -
rigoberto
őstag
válasz
jonnyjoker01 #6998 üzenetére
Majd azért mesélj (ne túl részletesen
) az F3-asról.
Mi9tpro után kiváncsi leszek milyen érzés. -
kelly416
veterán
válasz
jonnyjoker01 #6998 üzenetére
Nem baj, így legalább nincs tovább dilemma. Használd egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- Napelem
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Fotók, videók mobillal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest