- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ricogsm #4712 üzenetére
Működnie kell pedig, én is sikeresen felraktam így
Mit csinálsz pontosan? Meg mi az hogy átrendezte az ikonokat? Ilyeneket rohadtul nem kéne csinálnia ennek, csak bemásol egy alkalmazást a rendszerbe mást nem nagyon csinál
Rigoberto válaszai elég szórakoztatóak, örülök hogy van egy ilyen tagunk is
Szerk: mi a tosz??? Belenéztem az update-script be és ez letörli a youtubeot meg a gyári böngészőt az fm rádió telepítés előtt
Akkor az átrendezés probléma megvan
Még azt megpróbálhatjuk hogy recoveryben csatolod a rendszert (system) és a beépített fáljkezelővel elnavigálsz a system/app mappába és ott manuálisan kikeresed az FM és MiRadio mappákat és törlöd ezeket teljesen (ha léteznek), majd utána csatolod system, vendort és megpróbálod újra letelepíteni az FM rádió zipet.
Screenshotod azt írja hogy van már fent fm rádió alkalmazás ezért törölni kéne bármi is van ott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest