- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
Feltettem rengeteg fontot, kipróbáltam, az alábbiak nagyon jól használhatóak, ékezetesek, jól olvashatók, oprendszer alá tökéletesek:
1. iOS FONT
2. Fira Sans
3. Product Sans FontA betüméretet némelyiknêl állítani kell.
-
Yodaaa1
tag
válasz
GmailOutlook #2484 üzenetére
Szia! Ez az első Xiaomi mobilom.Vegytiszta gyári globál ROM. ( Galaxy S3 óta nem mókolok) Galaxy Note 9-ről jöttem. Az egész mobil teljesen vállalható. Szerintem nagyon szép is. Az akkumulátor is hozza az általam elvárt szintet (napi 1-2 órát COD Moble-om). Az Android 10 frissítés után 1-2 dolog akadozott, de a fórumtársak és a kínai fejlesztők segeítségével már minden újra tök fluid.
Ja! Észrevétel: A frissítések itt rendszeralkalmazásonként jönnek és a vibramotor kicsit lassúcska. -
kelly416
veterán
válasz
rigoberto #2494 üzenetére
Ne hidd. Mielőtt megszületett a fiam, nekem is rendszeres volt a 6-7 óra. 3 nap közben, 3-4 éjjel játékkal amikor mindenki aludt. Mióta itthon a törpe, talán 1x pubg-oztam, vannak hét végék, amikor csak hívás miatt kerül a kezembe a teló, és nem hiányzik. Tudom, ez nem 2 hét folyamatos, az igaz. De hét közben is fórum meg a melóm miatt használom. El is ketyeg 2,5-3 napot egy szuflával.
-
Yodaaa1
tag
válasz
Milestone2 #2475 üzenetére
Milestone2, rigoberto, vizo 1974: Köszönöm! Indiára voksoltam és tényleg!
-
rigoberto
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2493 üzenetére
Akkor neked tuti erős elvonási tüneteid lennének egy total mobiltelefon elvonókúratól.
Mondjuk 2 hét lét nélküle, kibírnád? -
jonnyjoker01
veterán
-
Dare2Live
félisten
Megnézné vki nekem, hogy EIS müködik e 1080P60FPS és 4K30FPS/4K60fps mellett?
-
check75
csendes tag
válasz
rigoberto #2464 üzenetére
De igen lehet és az az érdekes, hogy a messenger hívás hangját engedi, az üzenetét nem és ki is fagy.
Nem tudom mi a gond, már szerintem majdnem mindent kipróbáltam, most még az jutott eszembe, hogy beviszem valami hivatalos boltba, hogy mondjanak rá valamit.Másik érdekesség, hogy valahogy nem nagyon értem az értesítések rendszerét, az appoknál úgy tűnik néha van néha nincs, de tényleg. Nincs valami elérhető részletes leírás az Android10 és a MIUI11 tekintetében, hogy az ilyen vak lámák is, mint én, tudják rendesen beállítani a vasat?
-
kelly416
veterán
válasz
Out of the box is használható teljes mértékben a teló.
S9-em volt ez előtt, egyáltalán nem érzem hiányát a nagyobb felbontásnak, pedig még a kijelző is kisebb volt, azaz a ppi sokkal nagyobb.
-
rigoberto
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2485 üzenetére
Napi 7-8 órát használod?
Az durva!
Játékra, vagy másra is? -
rigoberto
őstag
válasz
Normálisan fog működni, természetesen.
Nem érvágós, szép a kijelzője. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
1. Igen, ha szoftveres probléma akadna és nem tudod magadtól megoldani akkor megcsinálják szervízben
2. Oppo find 7-hez volt szerencsém aminek QHD kijelzője van, szerintem felesleges fullhd-nál nagyobb felbontású kijelző, sokkal fontosabb hogy szép képet adjon, ne merüljön az akksi mint az állat és ami ennél a telefonnál nem aktuális, a képfrissítés. Nem látni szabad szemmel a pixeleket (hacsak nem benne van a szemgolyód a kijelzőben) és nem fáj a szemem a telefonhasználattól (naponta 7-8 órát használom).
-
GmailOutlook
tag
Sziasztok!
Ha nem értek semmilyen szinten a mókoláshoz, szabad megvennem ezt a telefont? Normálisan fog működni tartósan, úgy ahogy kicsomagolom és bekapcsolom és hogy csak az automatikus gyári frissítéseket kapja meg?
A másik, hogy nekem eddig QHD kijelzős telefonom volt. Mennyire érvágós az FHD kijelző a napi használatban? Leginkább böngészésre, olvasásra használom. Szemet nem terheli jobban az alacsonyabb felbontás? -
kelly416
veterán
válasz
aprokaroka87 #2479 üzenetére
Ezzel semmi gond, csak most arra nincs energiám, hogy custom romot (sőt, egy twrp-hez drivereket) tegyek fel, úgyhogy majd valamikor. Addig jó ez reklámmal is. Elfér. A blokkoló sem csak egy install, sajnos.
-
tiborC74
friss újonc
Ugyanez nálam. Az upgrade előtt az AA tökéletesen működött az utolsó AA-val. Android 10-et felpakolva (MIUI 11.0.4 MI 9T PRO, Opel Astra K) se hang se kép. Azon gondolkodom, hogy mivel hivatalosan a Google Store-ban magyarországra nincs engedélyezve, ezért nem indítja el? Próbáltam nem csak a saját kocsimon.Android 10-ben a rendszer alkalmazások közt van.
Nem tudom, hogy Unlock, root, rendszeralkalmazások közül törlése az AA-nak, majd újra felpakolás az APK mirror-ról segítene-e? -
kelly416
veterán
válasz
aprokaroka87 #2472 üzenetére
Megeshet, mert pl. nálam 1-2 egyszerű játék kivételével állandó a használatos appok listája évek óta. Persze 1-2 cserélődik néha, de fél évente, évente. Pl most wps office-t használok egy éve, mert abban bele tudok szerkeszteni xls-be, de annyi reklám van mostanában benne, hogy lehet, lecserélem majd. De a játékaim is úgy néznek ki mostanában, hogy van egy pubg meg egy szoliter (hosszabb kikapcsolódásra meg 1-2 perces várakozásra) már szerintem 2 éve.
-
rigoberto
őstag
válasz
aprokaroka87 #2472 üzenetére
Mondasz valamit.
Biztos közrejátszik az is, hogy valaki nem állít be valamit rendesen, ami szükséges lenne.
Ez főleg azoknál feltűnő, akik az első Xiaomi telefonjukkal küzdenek. -
rigoberto
őstag
válasz
Milestone2 #2468 üzenetére
Az a bizonyos együttható.
-
rigoberto
őstag
válasz
aprokaroka87 #2469 üzenetére
Így már minden világos! Ja nem.
-
-
rigoberto
őstag
Amúgy érdekes ez is a márkánál, hogy valakinél jól működik egy app, másoknál ugyanaz xarakodik.
Nem készült olyan rom rá, amin minden optimálisan működik? -
rigoberto
őstag
válasz
check75 #2462 üzenetére
Üzenet hangot elvileg nem lehet változtatni, azzal kár küzdeni. Főleg ha kifagy miatta.
Frissítés dolgot meg nem értem, minek kellene frissíteni?
Majd ha jön rá frissítés, frissíti az magát.
Nem tudom nálad mi lehet gond a beállítással, végig kell zongorázni a lehetőségeket, engedélyeket.
Messengeren belül is. -
check75
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja vagyok a tulajdonosa egy Mi 9T pro telefonnak és amellett, hogy bika, gyönyörű meg minden van - dolog, ami érdekes nekem.
F.búk messenger nem működik rendesen, beállítások/értesítések menünél kifagy, hiába töltöm le a legfrissebbet a Playről, erre tudtok valamit mondani?
Egyébként Android 10 és MIUI11 van rajta, lehet, hogy ez az oka? -
rigoberto
őstag
Valaki használja még rajtam kívül a gyári weather appot ezen a telefonon?
Tudom, hogy nem acélos, de mivel helyette még nem leltem rá az igazira, az van fent nálam.
De mintha még rosszabb lenne mint eddig volt..most már éjszaka is napsütést jelez.
(éjszaka, kézi frissítés után).
Mert ugye magától (automatikusan) nem nagyon akar továbbra sem frissíteni.. -
Alonso69
senior tag
Megjelent a Béta Kína heti frissítés [kép] (végre, 3 hét szünet után)a hétvégén várható az EU béta is.
-
fecs
senior tag
válasz
Yodaaa1 #2448 üzenetére
Nekem a készüléken nem jelenik meg az alkalmazások között. Padig korábban ott volt.
Én nem használom az említett alkalmazásokat. Tidal és Tunein esetében a telefonról kell indítani a programot és akkor már a kocsi kijelzőjén is lehet vezérelni az app-ot. Sajnos ez még hiányosság az apk-ból telepítetthez képest. -
Yodaaa1
tag
fecs:Szia! Így van nálam is. Készülékben ott van az alkalmazások között és a play áruházban is az Android Auto. Viszont nincs ikonja az alkalmazás menüben. Ami ugye fontos lenne, mert jó lenne beállítani ezt-azt a fejlesztői beállításaiban is. Ha csatlakoztatom autó indítása előtt vagy után is, elkezdődik a metodus majd hibával leáll.
Amúgy a gyári legfrissebb globál rom van a telón.
Bec: 10es Droid Miui 11. AAuto a legfrissebb januári. apk-ból telepítve.Próbálkozom. -
Sziasztok,
Mi a tök kell, hogy a Huawei health és a társa egyáltalán elinduljon ezen a telefonon???
Amikor megvettem Global.eu volt rajta, Miui 10 és Android 9. Akkor teljes jól működött. Aztán jött az Android 10 és a Miui 11 és azóta el sem indul az alkalmazás. Volt még jó pár dolog ami bosszantotta, így kértem egy nyitást. 168 óra malmozás, most kezdem újra belakni, jött a HH. És az a szar megint nem indul. Másnak miért működik??
Ennyi "működik" belőle....
-
Tibor7878
tag
válasz
jonnyjoker01 #2416 üzenetére
alapból ki van kapcsolva teljesen a kijelző és csak akkor jön fel az AOD amikor kiveszem a zsebemből a telefont vagy legyintek a telefon felett - sok akku időt takarít és tényleg csak akkor aktív amikor szükségem van rá.
úú ez mekkora jóság..
Ezt nagyon hiányolom ebből a telóból. Előző telóimon nem nagyon volt látható az aod fogyasztása hisz általában zsebben volt, nem világított.
Jó lenne ha belepattintanák az eu-romba.. :) -
kelly416
veterán
válasz
mgTerminator #2407 üzenetére
De jó, nálam a "rendszer-betűtípus" szűrke, mint egy fejezetcím, és alatta csak "betűméret" van amire rá is tudok bökni, ott viszont csak a méret állítható...
Mindegy, nincs erre időm, túlélem. Egyébként a "témák" alatt meg csak a klasszikus limitless váltás lehetőségem van, semmi egyéb. Lehet, valamit eltoltam vagy letiltottam.Szerk.:
Ja? Globalon nem megy. Ok, lassan olvasok. -
Yodaaa1
tag
Sziasztok! Android Autót használ valaki ezen a készüléken? Nekem sajnos valamiért nem megy. Az apk telepítése után még az ikonja sem jelenik meg. Pedig az alkalmazások között ott van. Vagyis inkább a rendszeralkalmazások között van. Így már sajnos el sem távolítható.
Egyébként nem találtam semmilyen helyetesítő alkalmazást, amivel tükrözhetném a mobilt az autóban.
Eddig egyetlen elöző telefonomnál sem tapasztaltam hasonló hibát. Mindegyikkel működött. -
M3oH
addikt
válasz
mgTerminator #2421 üzenetére
Kösz, előre bepróbálok egy packot.
-
Cane
őstag
fejlesztői módban, szinte legalul hogyan tudom a címsor/törzsszöveg betűtípusát megváltoztatni, újat importálni?
-
Exelsior
őstag
válasz
mgTerminator #2421 üzenetére
Szia. Nem nem működött de ha India régiót állítottam akkor működik.
-
laci laci
addikt
Miui_alwaysOnDisplay mi10pro apk [link]
-
Exelsior
őstag
Nem tudjátok hogy a váltakozó háttétképet hol találom?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Headless #2418 üzenetére
Amiket felsoroltál az egyedüli dolog ami benne van a LOS-ban az a vaku kikapcsolás gombbal. LOS egy nagyon alap, tiszta android egy pár hasznos extra funkcióval. Evox jobban testreszabható, de olyan mélyen nem mentem bele. Nekem is ez a fő problémám hogy itt-ott van néhány funkció, most ezért tértem vissza a gyárira, itt legtöbb minden megvan ami kell egyben.
-
Headless
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2416 üzenetére
Slim (omni switch) recent van losban?
Személyre szabható nav gombok hosszú gombnyomás, duplaklikk, stb műveletek?
Kikapcsolt képernyő melletti power gombos vaku kapcsolás?
Az új romokból általában ezeket hiányolom... Van némelyikbe ez+az, de hogy egyszerre mind... Szerintem havoc 2.8 óta semmi vagy aex5.8
-
jonnyjoker01
veterán
Evox-et használtam sokáig, nagyon jó, testreszabható, egy dolgot hiányoltam belőle ami az AOD gesztúrák (alapból ki van kapcsolva teljesen a kijelző és csak akkor jön fel az AOD amikor kiveszem a zsebemből a telefont vagy legyintek a telefon felett - sok akku időt takarít és tényleg csak akkor aktív amikor szükségem van rá). Lineage OS-ben benne van ez a feature már hónapok óta, nem tudom bele tették-e már evox-be.
Pixel experiencerol nem tudok nyilatkozni, nem használtam.
-
Cane
őstag
válasz
rigoberto #2414 üzenetére
Az előbb kíváncsiságból kipróbáltam valamit, ami olyan "minimal AOD" és bejött.
A lényege: AOD bekapcsolva, majd egyedi kêp kijelölése, ami nem más mint egy tök fekete kép. Ezzel csupán kis betűkkel egy sort kapunk, ami időből ês dátumból áll. Alatta persze megjelennek ha kell az értesítések is de a bekapcsolt,aktív pixelszám így minimális.
-
rigoberto
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2410 üzenetére
Globalon nem működik.
-
kurion
senior tag
Használ valaki evox vagy pixel experience romot? Telegrammon az evot istentik, de megkérdeznék egy két haza usert is aki napiszinten használja bármelyiket, hogy mi a tapasztalata.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
mgTerminator #2407 üzenetére
Ott nekem csak a betűméret van
Akkor gondolom globalon ez nem működik.
@helixP: nekem nincs olyan a téma áruházban hogy betűtípus
Vagy ha van akkor sem érteném
-
mgTerminator
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2405 üzenetére
Megjelenítés / rendszer-betűtípus és itt lehet átváltani. A témáknál nem jelenik meg semmi, én is néztem hogy miért nem történik semmi
helixP: És tényleg fent van a téma áruházban, eszembe sem jutott ott keresni
-
helixP
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2405 üzenetére
Elég ha annyit írsz be, hogy Milan a betűtípusnál.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
mgTerminator #2403 üzenetére
Betűtípust hol lehet beállítani? Customize theme-nél meg a beállításokban kerestem, de sehol nem láttam olyat hogy font. Importálás után meg olyan mintha nem történne semmi. Global 11.0.3.
@helixP: én ott sem találtam meg, pedig karakterre pontosan az .mtz nevét írtam be.
-
helixP
nagyúr
válasz
mgTerminator #2403 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
Végül nem tudtam betallózni, de az áruházban megtaláltam milyen néven.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Milestone2 #2313 üzenetére
Akinek tetszik Milestone2 kolega betűtípusa, az innen letöltheti: [link]
A témák alkalmazásban kell importálni, utána bekerül a betűtípusok közé. -
rigoberto
őstag
válasz
Biggeszkij #2401 üzenetére
Ennyi.
Szintén hydrogel. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Nyuszo01 #2399 üzenetére
Nem érdemes ezzel kínlódni, erre költeni. Régen én is ragaszkodtam az üveghez, spec. olajat nyomkodtam a résbe, ami aztán szépen gyűjtötte is a retket, sőt, volt akinek a kijelzője bánta, mert befolyt az alá is.
Most hydrogel fólia van, ami kicsit ugyan kevésbé csúszik, s ez némelyeknek nem tetszik (nekem inkább előny, mert nem esik ki a kezemből olyan könnyen), viszont a karcok 1-2 nap alatt "begyógyulnak", és valamelyest még a kisebb ütésektől is véd. Ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest