- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ugyan az az olvasó van bennük de ezt nem tudom biztosan.
(#4254) B. Tamas
Hogy érted hogy többször? Már egyszer letöröltem és újra beállítottam de semmi sem változott.Próbáljam még egyszer? Nem hiszem hogy jobb lesz. Mitől lenne?
A feleségemnek is és nekem is 9T van és mindkettőnknek ugyan ez van. Ha csak az enyém lenne ilyen azt mondom ok hibás de két külön helyről vett telefonon nem lehet véletlen.Ha nagyon pontosan és odafigyelve érintem oda akkor persze szinte mindig érzékeli(az egyik ujjam akkor is mert a többinél kb csak minden másodikat)de ez nem életszerű hogy mindig tökéletesen érintse oda az ember. Az eddigi ujjnyomatos telefonjaimon hátlapi érintő volt (xiaomi redmi note 3,xiaomi mi 5s plus,huawei mate 10 pro) és azoknál tényleg mindig érzékelt tök mindegy milyen szögben raktam oda az ujjam. Ez egyértelműen pontatlanabb kevésbé hatékony. -
Mindig lesz jobb, és újabb, olcsóbb.
Ha nem jó a mostanid, akkor vedd azt amelyik ár-érték arányban a legjobb.A 9T az.
Elég olcsón, elég jó.2 év múlva úgyis lecseréled, akkor majd gondolkozol a mix 5-6 on.
Máskülönben örökké várhatsz valamire.
Aki szereti szórni a pénzt, úgy oldja meg a dilemmádat, hogy félévente megveszi azt, ami a legjobban tetszik neki.
-
törölt tag
Használom egy ideje és egy olyan negatívum van, ami napi szinten zavar.
Az android 9-be bekerült az elforgatás gomb. Tehát ha le van tiltva az automata képernyőforgatás és én elfordítom a telefont, akkor alul a 3 navigálós gomb mellett fel kellene jönnie egy forgatás gombnak.Ez huawei-s emui alatt tökéletesen működött. Itt pedig egyszerűen nem létezik. Így sajnos kénytelen vagyok az automata forgatást nyomkodni. (Számomra állandóan bekapcsolva használhatatlan.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Magyar az űrben
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest