- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
helixP #14586 üzenetére
Android 11 alapú igen. Én használom rendszeresen az nfc fizetést (Raiffeisen bank - raipay), az megy hibátlanul. Illetve korábban a syberia alatt nem ment a bank alkalmazása, itt az is megy gond nélkül.
Sajnos a linkelt gcam van fent, ott fagy úgy ki ha kamerát váltok hogy újra kell telepíteni. A fő kamera szerencsére megy jól.
Arc alapú feloldását nem használtam, azt nem tudom.
-
Schanyee
senior tag
válasz
Darko_addict #14563 üzenetére
Nem akarok nagy reklámozó lenni, de nekem az arrow amióta fent van nem volt egy fagyás sem. Az elmúlt 2 hétben 2 bug volt amivel találkoztam, az egyik az a gesztus vezérlésnél az alkalmazás váltó és home képernyőre visszatérés, az nem mindig jó, de egyre kiszámíthatóban működik, a másik hogy kellene keressek egy olyan kamera szoftvert ahol megy a többi kamera is, mert a gcam ami van most fent az csak a fő kamerát tudja kezelni.
Amúgy minden nap van egy frissítés és mondjuk hétről hétre nézve folyamatosan javul, szóval már nincsenek gyakorlatilag akadások, ujjlenyomat olvasó is jó gyors, az nekem Android 10 alatt sehogy se ment jól miui-val sem. -
Schanyee
senior tag
-
Schanyee
senior tag
válasz
chipesz #14517 üzenetére
Hogy őszinte legyek SOT-t nem néztem de érzésre én teljesen elégedett vagyok. Holnapra feltöltöm és akkor megnézem, mert most nem nulláról indult a skála. Azért csatolom a képernyő fotót hátha segít. [kép] [kép] 30 óra alatt 7:45 képernyő idő de közben volt egy töltés kb plusz 50% és most is annyin áll.
Itt az urnix-os Google kamera teljesen rendben működik, bár néha beszaggat a kép és a zene is a háttérben, de hibát még nem dobott. Gyárilag amúgy ezen is a camera go volt, a legújabb verziót töltöttem a celsoazvedo honlapról. A syberia rom-on volt gyárilag az ANX, amit a színek és a portré mód miatt kicsit hiányok itt, de a Google cam minőségre sokkal jobb képet készít.
-
Schanyee
senior tag
-
Schanyee
senior tag
Írok egy nagyon minimális tapasztalatot az Android 11-es romokról:
Syberia: ígéretesnek tűnik, sok a funkció és gyors is, de sajnos gesztus vezérléssel az alkalmazás váltó nem nagyon működött még. A hozzá ajánlott gapps csomag is többször fagyott a térkép a drive is és Chrome nem engedett bejelentkezni. Raipay alkalmazás nem működött mert érzékelte hogy nem gyári rendszer van. Plusz a záró képernyőről nem tudtam a kamerába lépni csak feloldással. Az ajánlott 12.0.5-ös firmware volt a telefonon, kb egy napig használtan, más gond nem jött elő, de nem is volt egy részletes tesztelés.Arrow: itt nincs sok plusz funkció és időnként be is akad. Viszont a fent írt hibák nincsenek, ez sem fagyott az elmúlt 2 napban még. Éjszaka alatt 5%-ot merült az aksi, kb 7-8 óra alatt. GPS ami nekem még kritikus, mert kocsiban a miui 12 frissítés óta gyakran nem talál jelet, itt bekapcsolt kijelzővel egész stabil volt. Itt az ajánlott 20.xxxx-es firmware van fent. Egyelőre jónak tűnik, ujjlenyomat olvasó sem olyan szenvedős mint a picsel inexperience-ben volt, szóval marad most ez.
-
Schanyee
senior tag
válasz
Siriusb #13504 üzenetére
Kár. Amit még kerestem, de nem találtam, hátha tudja valaki, hogy a hangerő állítást lehet finomítani és relatívvá tenni? Most túl nagyot ugrik és vagy túl halk vagy túl hangos a hangszóró. Illetve ha kézzel állítom a csúszkát, akkor az eredeti pozícióhoz képest mozduljon el mint miui-ban, ne ugorjon oda az ujjam alá. (Ez inkább fényerősség állítás során jönne jól)
-
Schanyee
senior tag
A picsel rom-ban van arra lehetőség hogy Pin-es feloldásnál ha beírtam ne kelljen ok-ot nyomni külön hanem egyből feloldja? Nem találom sehogy.
Havoc Rom az milyen, van vele valakinek tapasztalata? Másik telefonon azt használtam már és ott nagyon bevált. A picsel van most fent és kicsit beállítás szegénynek érzem. A google-s gesture vezérlés sem jön be annyira, pl nem jöttem rá van e gyors alkalmazás váltás amit sokat használtam.
-
Schanyee
senior tag
válasz
nagyk97 #13162 üzenetére
Sajnos nekem is van ilyen jelenség. Nekem jóval ritkábban, pl most két napja nem volt ilyen, de van hogy bekapcsolom a kijelzőt amikor szól a zene Bluetooth-on és arra be is fagy. A zene szól még egy darabig, de a telefon nem reagál semmit. Végül magától újra indul fél perc után.
-
Schanyee
senior tag
válasz
Schanyee #10967 üzenetére
Most szerencsére pár órával miután levettem a töltőről így döntött hogy bekapcsol hangerő fel és bekapcsoló gombbal. Érdekes hogy egész nap töltőn volt és utána 20%-on állt amikor levettem. Bár azt gondoltam, hogy nem tölti mert nem világított. De így gyakorlatilag elég sokat merült anélkül hogy ment volna. Most úgy tűnik minden oké.
-
Schanyee
senior tag
Az lesz, ahhoz elég sok pénz hogy hagyjam elveszni ha nem javul meg.
-
Schanyee
senior tag
Még garanciális, csak Kínából vettem mert úgy voltam vele hogy olcsóbb és az elődjénél egy redmi telefonnal nagyon bejött hogy feltettem rá egy Rom-ot és gondoltam itt is az lesz, akkor meg úgyse számít. De végül erre meg ment a Google cam minden módosítás nélkül meg nem volt túl sok zavaró hiányosság és mégse nyitottam ki a boot loadert. Szóval a garancia kb esélytelen. Még próbálkozom hátha valahogy lemerül vagy pc usb-n töltve megjavul.
-
Schanyee
senior tag
válasz
kazanka #10957 üzenetére
Sajnos még semmi. Napközben végig töltöttem, de nem változtatott. A Xiaomi support csak annyit írt hogy bekapcsológomb meg a hangerő gombokkal reseteljem, de azt már csináltam és még mindig nem reagál rá. Máshol nem találtam rá megoldást sajnos, reggel néztem pár fórumot. Majd próbálom valami pc-s programmal hátha látja, de aki korábban így járt annak kb annyi volt. Korábban sajnos nem is unlockoltam, így az sem segít most.
-
Schanyee
senior tag
Sziasztok! Ma kaptam értesítést a 11.0.5.0-ös frissítésről, amit le is töltöttem OTA-n és rányomtam a frissítésre. Azóta meg se moccan a telefonom. Tudtok erre valami megoldást? Semelyik gombra nem reagált semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest