- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz
Schanyee #14585 üzenetére
Fagyás nekem sem volt, viszonylag stabil, a Home-ra swype bug amit említettél idegesítő volt és a kamerás dolgok is: egy idő után már hangot sem vett fel a videó, chat appokban nem működött a kamera az esetek nagy részében. A Microsoft Authenticator appban nem ment az ujjlenyomatolvasó, ami szintén zavaró volt.
Úgyhogy most feltettem a DOT OS-t, itt alapból van Google Camera, úgy néz ki hangot is vesz fel.
Ami problémám volt vele hogy Magisk-ot kellett telepítenem, amit sosem szoktam, egyik ROM-on sem volt ezzel gond eddig (Picsel, Pixelish, ArrowOS), de sem a Google Pay, sem az új OTP app nem működött root-ra hivatkozva, így kénytelen voltam.
-
helixP
nagyúr
válasz
Schanyee #14588 üzenetére
Köszi az infót.
Az érdekes az, hogy az arcalapúnál nem látom nyomát a rendszerben. Így mondjuk, hogy van trusted devices, tudok nélküle élni. Szimpatkius ez a rom nagyon, remélem stabil is.Hát, én most feltettem a linkelt GCAM-et az Arrow-ra és hibátlanul megy... Előtte a beállítások / speciálisnál / Auxiliary camera menü alatt engedélyezem a lencséket és a külön kapcsolót.
-
chipesz
őstag
válasz
Schanyee #14518 üzenetére
Köszi szépen fel is tettem.
Még ismerkedem vele, de majd jövök tapasztalatokkal szerintem, még nagyon friss, úgyhogy egyelőre még csak azt nem találom, hogy a Google widget-et a Home screenen hogyan helyezem át fentről lentre.
Kiváncsian várom majd mit produkál üzemidő terén és a megbízhatóság is fontos persze. :) Szeretnék letelepedni végre.
-
Siriusb
veterán
válasz
Schanyee #13501 üzenetére
A picsel rom-ban van arra lehetőség hogy Pin-es feloldásnál ha beírtam ne kelljen ok-ot nyomni külön hanem egyből feloldja?
Szerintem nincs. Elég ritkán kéri, nem tudom mennyi időnként kell megerősíteni a FOD használata mellett, szóval - számomra - lényegtelen apróság.Havoc-kal kapcsolatban: régi telefonomon nekem is az van fent, de ezen ki sem próbáltam, a fejlesztő valahogy nem túl szimpatikus.
-
Schanyee
senior tag
válasz
Schanyee #10967 üzenetére
Most szerencsére pár órával miután levettem a töltőről így döntött hogy bekapcsol hangerő fel és bekapcsoló gombbal. Érdekes hogy egész nap töltőn volt és utána 20%-on állt amikor levettem. Bár azt gondoltam, hogy nem tölti mert nem világított. De így gyakorlatilag elég sokat merült anélkül hogy ment volna. Most úgy tűnik minden oké.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest