- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
matt22 #16780 üzenetére
Egy ROM telepítése után kötelező format data-t nyomni.
Én nem szoktam törölgetni semmit, legfeljebb mivel felkínálja, a cache/dalvik-ot, de a fenti lépést minden esetben megteszem.
Amúgy a telepítési utasításoknál le szokták írni a lépéseket, s hogy melyik twrp az ajánlott.Amint egy ROM-ot használatba veszel, a megadott biztonsági kóddal már fel tudod oldani a titkosítást a recovery-ben is.
-
ztoldy
senior tag
válasz
matt22 #16777 üzenetére
Nem tudom melyik recovery-ket próbáltad feltenni, de ez akkor fordul elő, ha a recovery nem tudja kezelni a titkosítást. Az is lehet, hogy egy rendszerindítás és korábbi pin kód beállítás, megadás után észhez tér és recovery indítás után bekéri a kódot a feloldáshoz. Az alapján, hogy titkosított a tartalom a recovery-ben korábban kellett lennie valamilyen védelemnek.
-
-
Jozsó
tag
válasz
matt22 #16496 üzenetére
Még nem tudom, hogy bele mernék-e vágni egy aksi cserébe, szóval csak érdeklődés képpen, elvileg milyen meleg kell ahhoz, hogy leszedjem a hátulját? Egy videóban 80° volt. A másik, hogy a hátoldalon nincs semmi, ami bepattanna/kitörne, egyszerűen rá van ragasztva?
És persze a mindent eldöntő kérdés, hogy utána mivel ragasztom vissza? -
R a y
senior tag
válasz
matt22 #12096 üzenetére
Pont egy pár napja csináltam a menyasszonyom note5ének a hangszóróját, mivel már csak kihangosítva tudott telefonálni, és már akartam szervízeltetni a telót. Mondom jó egy próbát megér. Fogtam egy tiszta, sohasem használt elektromos fogkefe fejet. Na azzal el kezdtem tisztogatni az elektromos fogkefével. Csináltam egy-két percig, aztán próbaként felhívtam a 1220at kihangosítás nélkül, és láss csodát az automata szöveg hallatszott a felső hangszórón!!!
Ugyanezzel a módszerrel csináltam a mi 9tn a felső hangszórót, igaz ott működött rendesen, de már láttam, hogy elég koszos volt.
Lehet bátran csinálni, baja nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk