Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • tibz03

  őstag

  Én eddig ragaszkodtam az alap(hoz közeli) Android felülethez. Korábban Nexus telóim voltak, aztán OnePlus 3. Most meg megvettem ezt a MIUI-s csodát. :D Az értesítések megérkezésével voltak gondok, rá kell szánni egy 10 percet, hogy beállítgass mindent, és utána jók lesznek. Itt linkelték nekem ezt, ez bevált.
  Amúgy tök jó, hogy sok hasznos extra funkció van a MIUI-ban a "sima" Androidhoz képest. Alapból olyasmi, mint egy jobbfajta costum ROM. Szóval én kezdek vele megbarátkozni. Elég sok a szemét app, és kissé idegesítő, hogy a MIUI a saját ökoszisztémáját próbálja ráerőltetni a felhasználóra (jelentkezz be MIUI fiókkal, mentsd oda az adataidat, MIUI store stb.), de ezeket ki lehet kerülni. Aztán ha lesz egy jó costum ROM, amiből ezek ki vannak gyomlálva, akkor még jobb lesz, addig is meg nem kell foglalkozni velük.
  A costum ROM-okra számítani kockázatos lehet. OnePlus 3-ra van egy csomó, mégsem tudtam igazán használni őket, mert egyikben sem működött rendesen a kamera (pl. lassított felvételt el lehetett felejteni, vagy a manuális kamerabeállításokat). Persze van, akit ez nem zavar. Számomra azért elég gáz, ha ilyen funkciók nem mennek. Így sosem használtam rajta costum ROM-ot huzamosabb ideig. Bízom benne, hogy itt ezzel nem lesz gond, és lesznek jó ROM-ok.

  (#1306) instantwater: Tapasztalatom szerint nem szükséges belakatolni a memóriába az appokat, legalábbis én soha nem szoktam semmit, és már nincs gondom az értesítésekkel.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák