- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
Igen valóban az a 10K nemsok
De nekem is bőven elég a 64-es.
Eddig is 64-es teloim voltak két simmel és bőven elég volt.
A legtöbb helyet a képek foglalják. Ha sok van megy felhőbe vagy mentem a laptopra.Eddig nagyon bejon a telo
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
espi38
őstag
válasz PowerBuldog #400 üzenetére
Legyen úgy
Nagyon figyelemre méltó,hogy a Xiaomi csomagol a készüékhez tokot-de arra nem figyelnek hogy olyan darab kerüljön bele ami a kamerát is védje.
Nézegettem Kínában meg itt ott Magyarországon nem lehet kapni hozzá olyan tokot ami védi a készüléket -
shifty!
senior tag
válasz Totyi722 #392 üzenetére
Könyörgöm, az ilyen jellegű hozzászólásokat nem lehetne teljesen off-ban, úgy értem, hogy az egész fórum legoffabb off-topicjában megvitatni? Az előzménykomment "erőtér" szavánál teljesen eldobtam az ékszíjat, de hogy még tovább is kell fűzni...
A komment írásakor amúgy rajtatok volt a csúcsos alufólia sisak?
Nagyon "rákívántam" erre a készülékre, volt korábban Redmi Note 4G-m és Redmi 4X-em, mostani Samu A5 2017-ről viszont ez lesz a következő, csak győzzem kivárni a tőkémet hozzá
NFC-t próbálgattátok fizetésre? (Simple / egyenértékű app-al)
Kipróbáltam az A5-tel és elég kényelmes opciónak tűnik, hogy el lehet menni ebédelni egy szál telefonnal.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
vizibolha
tag
Sziasztok!
Ez a teló, kamera téren felveszi a versenyt egy Galaxy S7-el?
Itt találtam 128gb verziót:
https://smartshop.hu/xiaomi-mi-9-se-dualsim-lte-okostelefon-128gb-6gb-ram-oceankek-global-verzio-p100918 -
-
dikan
tag
Én is szoktam, és eddig talán kétszer nem akart működni. Viszont csak akkor működik elsőre, ha ujjlenyomattal oldod fel. Ha arcfelismeréssel, akkor első érintés után kér egy azonosítást és újra kell érinteni. A widgetes módszert nem próbáltam, lehet az ilyen esetben jobb.
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
dikan
tag
RCS chatet használ valaki? Telekomon működik, Vodán nem, de valamiért a 9SE-n nem sikerült életre keltenem. Letöltöttem a Google Messagest, de csak SMS-t akar küldeni 😥
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
gabrielarky
tag
Sziasztok,
Én tegnap vettem Smartshop-ban 128GB-s fekete verziót (106.900 Ft), eddig semmi gondom vele, persze az apróságok úgyis később jönnek ki rajta. Kicsit furcsa a 3 éves Redmi Pro után (kicsivel nehezebb gépelni mert keskenyebb a kütyü ezért kisebb a "billentyűzet" is) de gondolom hamar meg lehet majd szokni.
SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/
-
trebrona
nagyúr
Természetesen, vagy kód/minta. 2D arcfelismerés nem megbízható azonosító.
Szerk: de, ha belegondolunk, majdnem mindegy, hogy ujjlenyomat-olvasót, vagy widget-et tapicskolunk.
A lényeg az, hogy megoldható widget nélkül is.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
sxxorp
őstag
válasz trebrona #426 üzenetére
Garancia: Igen, olvastam, mint 4X-em orbitális utódjának topikját. Ez reális, de nem biztos hozzáállás. Grafnet kiegészítése teszi biztosabbá - most. De bármikor jöhet az utasítás, hogy innentől figyeljétek a szerver adatokat, log-okat...
Ami többet adna az az lenne, ha ezt maga a Xiaomi erősítené meg (persze ez is átírható később, de erre akár védhetően lehetne rá hivatkozni). Megkértem valakit, hogy meg tudja-e kérdezni.
VoLTE: És, ha már ott jártam, egy kód, ami engedélyezi, tiltja a VoLTE lehetőséget (tárcsázóba írva): *#*#86583#*#*. Még nem használtam Volte-t valószínű nekemszolgáltatónál (Telenor) is engedélyezni kell. -
surgyi
senior tag
válasz gabrielarky #428 üzenetére
Szia! Garancia 1 év rá náluk?
-
vegyszer
addikt
A Zasszony is Redmi Pro-t használ, és ez a következő kiszemeltünk.
Szerintem jó lehet ez is. Csak ő fél az amoledtől, mert a Redmi Pro úgy beégett, hogy nézni is rossz.A beégés oka meg a Candy Crush Saga, RTLmost, YouTube, FB, Messenger. Kifejezetten szeretett a kezében a telóval elaludni, és számomra érthetetlen módon hiába volt beállítva, hogy 1 perc után kapcsoljon le a képernyő, bizony nem tette... A statikus kép meg megtette a hatását.
(EU, Global, stabil és dev romon is ez volt a helyzet, és az okát nem tudtam visszafejteni)Nyugtassatok meg, hogy itt ilyen probléma nincs.
Mert akkor, ha van, keresek tovább..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
mjani1172
addikt
Ha az rtl-t vagy filmet néz, az nem kapcsol le.
-
gabrielarky
tag
válasz vegyszer #435 üzenetére
Én is azért váltottam többek között mert beégett a régi Redmi Pro-m kb. 2.5 év után, de lesz*rom, igazából kibírtam volna még , csak már a hívásokkal is kezdtek gondok lenni (szakadozott a hang) illetve gyakran wifizek, 5GHz-t nem tudta, sokat is utazom, BL20 nem volt benne hiába a gyors net.
2 évet tuti kibír, ha visszaosztom, mintha havi 4500 Ft-ért "bérelném"SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/
-
sxxorp
őstag
Meg sem fordulna a fejemben nem a hivatalos forrásból venni, ha kifejezetten korrekt áron kínálják nemsokára, dupla olyan hosszú, hivatalos garanciával. Főleg, hogy írtad nem sürgős, meg hosszú távra tervezel...
Bill: Én még szűkítettem is a gboard-ot (sajna a Swype eltűnt), hogy tudjak 1 kézzel is swipe-olni :D[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Én is ezen gondolkoztam el. 3000Ft spórolás azért, hogy 2 helyett 1 év garanciám legyen? (a xiaomi.hu oldalhoz képest) És a garanciális feltételek vélhetőleg mások...
Nevezz fillérb@szónak, vagy burzsujnak, de eny ennyiért fel se teszem a kérdést, hogy hol vegyem meg... Mert ha a Zasszony rosszul használja, és beég, nem mindegy az út...
A Redmi Pro pl kínából jött, de akkor nem is volt még itthon.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
logitech1
tag
Nagyon eltalálták.
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
sxxorp
őstag
válasz vegyszer #440 üzenetére
Azt írták, hogy a legtöbbször nem kapnak gyári alkatrészeket a sufnik.
Azért vedd figyelembe, hogy a Redmi Pro pár éves, azóta elképzelhető, hogy jelentősen javult a technológia, nehezebb beégetni, és esetleg az asszonyt is tudod nevelni egy kicsit :D
Öö, a 2 szó messze nem hasonlót jelent, de egyiknek sem nevezlek:)[ Szerkesztve ]
-
Francii
csendes tag
Nekem semmi bajom a készülékkel, az itt hiányosságoknak felrótt dolgokból egynek sem érzem a hátrányát. Viszont amiről talán kevéssé volt szó: az ujjlenyomat feloldás! Az valami kriminálisan rossz! Az előző Z17 Mini telefonom 100-ból 101-szer oldott fel bármelyik felprogramozott ujjamra, ez viszont az 50 %-os arányt sem éri el! Sem üvegfólia nélkül, sem azzal! (természetesen újra programoztam a fólia után) Ráadásul ha elfogadja is, nagyon lassú! Remélem kiadnak valami javítást rá, mert ez az egy viszont komolyan bosszant!
-
Golyo69
senior tag
Nekem tökéletesen teszi a dolgát talán 10-ből 1-szer nem elsőre oldja fel de ennyi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
-zolee-
tag
Tud esetleg valaki tippet, hogy Budapesten hol lehet (érdemes) megfelelő minőségű üvegfóliát venni a telefonra? Full cover kellene, ami az egészet befedi de eddig sajnos nem találtam ilyet. Ebay-ről persze rendeltem próba-szerencse alapon de az alsó hangon is 3-4 hét mire megérkezik védelem nélkül pedig nem szeretném hurcolni.
''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!
-
sxxorp
őstag
Kísérleteztem ezzel, és ami néha gondot okoz: ha nem jelenik meg a képernyőn az ujjlenyomat ábra legtöbbször akkor, ha mozdulatlan a feloldás előtt a telefon (néha majdnem csak attól ott van ha ránézel a telefonra, de előfordul, hogy érinteni kell a képernyőt / megmozdítani a telefont), vagy gyorsan a lekapcsolás után akarok visszalépni, ekkor lehet, hogy ismét érinteni kell!
De ha az ábra előjött, és jól vitted fel az ujjad, akkor 90-95%-os az arány. Hüvelykujjra érdemes egy több szögből felvett alsó, és felső rész mintát is rögzíteni az ujjbegyről.
zolee: én írtam egyet [link]. Kicsit rövid, és ahogy sok hasonló picit a szédeleg nem tapad, de elfogadható áron volt, és elégséges, míg nem találok jobbat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vírusirtó topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Projektor topic
- További aktív témák...