Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz gtamate2 #4289 üzenetére
Sajna az sem nagyon sikerült, hogy európai vételi rohamunkkal ráébresztjük, hogy nem csak az ázsiaiak vannak, akik súlyosan kompenzálnak valamit az emberes képernyőmérettel (egy eszköz mindenre, péniszméret, pingpong-imádat, stb. ), hiszen messze nem volt zökkenőmentes a beszerzés, főleg, ha érdeklik őket a hivatalos eladási számok. Meglátjuk, egyelőre elégedett tulajdonosként nem biztos, hogy érdekel a következő modellév, de alakulhat úgy, hogy mégis.
-
őstag
válasz gtamate2 #4033 üzenetére
Pl mi miért döntöttünk a Turbado mellett? (nem gerilla vagyok, hanem vidéki jómunkásember)
Elfogadható ár mellett adnak 2 év garanciát (webshopok mennyit is adnak?). A garancia háztól-házig szól, ha bejelented a hibát, ők szervezik a futárt odavissza, nem kell postára mászkálni.
Vásárláskor + 10% befizetésével prémium garanciát adnak, ami azt jelenti, hogy 2 éven belül nem javítják a készüléket, hanem azonnali csere. Futár viszi a rosszat, csekkolják a jogos gari igényt és a futár már hozza is az új készüléket.
Viszont ha 2 éven belül nem veszed igénybe a garanciát, az extra +10% pénzed beleszámolják a következő vásárlásodba, tehát az extra garanciára kifizetett pénzed nem veszik kárba.
A hivatalos gyári kereskedői gari hogy is van?[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
válasz gtamate2 #3158 üzenetére
Tudom, örülök, hogy beláttad! Csak annyit kell felfogni, hogy a zoomolást inkább jó fényviszonyok közt használd. Bár úgy tűnik a ló egyik oldaláról csak a másikra tudsz esni, a panaszkodó magyaros hozzáállással úgyis dugig van a Mobilaréna, inkább legyen az elszállt fanboy, mégha erőtlen ironizálásból is fakad
hárásó:[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz gtamate2 #3153 üzenetére
Én ezt [link] tettem fel, eddig - majdnem - fasza.
Bár ebben is találkoztam pár bug-al:
-ha elfordítod a telefont, akkor szétesik a kép
-az elkészült képek ikonja eltűnik az exponáló gomb mellől
-ahogy ráböksz az alkalmazásra, egyből visszalép a főképernyőre/kilépTegnap óta használom, pár alkalommal fordultak elő a fentiek, ami szvsz kicsit gáz.
Viszont a képminőség eléggé szembetűnő!
Ha esetleg van újabb, stabilabb változata a gcam-nek, akkor, ha linkelné valaki, azt nagyon megköszönném!
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
mdraco
őstag
-
sxxorp
őstag
válasz gtamate2 #3130 üzenetére
Szerencsére egyre inkább csak user error-ok merülnek fel a telefonnal kapcsolatban.
1. 2* zoom: Hatalmas oknyomozó munkátok eredménye a tesztben is rég ismert volt - megoldással!: "este az automatika pedig kizárólag a főkamerát használja digitális nagyítással. Ezért jó a kézi mód, amivel az optikai zoomot kényszeríteni lehet, bár állvány nélkül általában a digitális változat a jobb minőségű." Ráadásul persze, hogy olyan funkciót fikázol, ami az Iphone 7-en nincs is + Már a legkorábbi gcam verziók sem nagyon fagytak, nem tudom hogy csinálod... Az Iphone 7-nek amúgy is igazán csak a képernyője volt 'kompakt' akkoriban...
2. Egy éjszaka alatt 10%-ot merülő akku.
3. E-mail: Az életben nem láttam reklámot a MS Outlook-on, lazán kezeli az Exchange-s céges fiókot, és 2 magán címet. Ha valamit fel lehet róni, az az, hogy még mindig nincs dark mode. A Gmail is kezeli már az Outlook-os maileket is. + A gmail-re finnyás ember inkább feltesz önként egy gyári kínai e-mail app-ot? Céges levelezésre? Érdekes...[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz gtamate2 #3125 üzenetére
Van közelben iPhone 7, tisztában vagyok a képességeivel. Ha szerinted kategóriákkal jobb a kamerája, ám legyen.
Csomószor nem működik? Akkor nálad van a gond. Az meg hogy nem használtad a széleslátószögűt nem a mobil baja.
Ez nem topikfüggő, többször leírtam már a véleményemet a telefon kamerájáról, és sosem fényeztem feleslegesen. Viszont összességében jobb kamerás képességekkel rendelkezik a mi 9 se. Ami nem véletlen, az iPhone 7 2016-os telefon, és már az ára is barátibb mint egy újgenerációs Apple készüléknek szerencsére„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
ot93
senior tag
válasz gtamate2 #3105 üzenetére
Hát nekem nem tűnik annyival jobbnak az iPhone 7 kamerája, de a fő kérdés, hogy hányszor került annyiba mint a mi9 se?
Most nem erre gondolok, de a legjobb, amikor egy 2x annyiba kerülő készülék kamerája nem éri el a fele annyiba kerülőét. Most konkrétan egy Sony telefonra gondolok, ami olyan képet csinált, amit a 100e Ft-os készülékek is simán tudnak...[ Szerkesztve ]
CRF300L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest