- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Votmán? [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
User error persze,az s10+on nem jelentkezik,meg is csináltatom és maradok annál ott nem kell kapcsolgatni semmit alapból tudja,hogy a wifi a fő prioritás ha rendelkezésre áll.Sajnos betörtem a GG-t rajta,és akkoriban 120K lett volna csere ez meg 100K volt.Most már olcsóbban is cserélik.Amugy sorolhatnám még mi nem tetszett,a rapszódikus kameráról kezdve (föleg videó készítése közben ahol össze-vissza fókuszál) a reklámokkal való hadakozásig,de nincs értelme eladtam 95ért 90ért meg megcsinálják az s10+-t.... Ennyi...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Akkor gondolom felismered .Sajnos ez nem változtat az olyan dolgokon,hogy pl gondol egyet és nem csatlakozik wifin,vagy csatlakozik de eldobja miközben éppen zenét hallgatok vancedon . Ennek következménye,hogy pl most is lefogyott a mobilnetet úgy hogy nem is használtam.Sorolhatnám még az apró ehhez hasonló bosszantó apróságokat,de nincs értelme.Adott a jó hardver,de a felhasználói felület nincs hozzá felnőve....
-
TTomax
félisten
válasz adamfriday #6708 üzenetére
Ennyire fog meg...
-
TTomax
félisten
válasz Anaconda #6703 üzenetére
Én nem tudom megszokni az EMUI-t...félreértés ne essék amennyiért vettem megérte,de ha jellemezni akarnám a terméket egy szóval az a "félkész" lenne....
-
TTomax
félisten
Hát nem tudom,de az én s10+-om se lő sokkal jobb képeket mint az MI9.Pedig gépen nézem őket,ha valaki jó képeket akar akkor azt nem mobillal teszi,egy pillanat megörökitéséhez meg bőven jó amit az MI9 hoz.Az viszont biztos,hogy az S7 még új korában sem volt olyan pörgös mint az MI9,akkuja se bírta jobban meg a rendszer is dadogós volt,még úgy is hogy én a miuit útálom,mert egy félkész rendszer a samuhoz képest...én 100Kért vettem 128ast,annyit simán megért.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Hm... 3 napot ment most a telefonom 5óra SOT-al... EAA...
-
TTomax
félisten
Ezt csak így itt hagyom... Hétvége otthon,1óra SOT van benne, EEA,nem merül ez jobban mint bármi amiben SD855 van...
-
-
TTomax
félisten
válasz MiklosSaS #5327 üzenetére
Tudni kell helyén kezelni a dolgokat ha érted mire gondolok. Én 100ért vettem a 128GB MI9em.A gyári ROMal használom, Galaxy S2óta nem ROMolok,nincs értelme számomra.Teljesen élhető ennyi pénzért,és nem is várom el a telefontól,hogy S10,meg 11pro szintet hozzon.Amire használom arra tökéletes,ha meg lemerül marha gyorsan fel lehet tölteni. Amúgy most ezt a témát használom
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz MiklosSaS #5298 üzenetére
Nálam egy picit jobban teljesít mint az S10+ az is egy napos volt ez egy kicsit jobb,itt még marad benne nap végére.
-
TTomax
félisten
válasz Roland0224 #5177 üzenetére
Nálam akkor rezeg így egy bazi nagyot amikor bekapcsolja a "ne zavarj módot".Be van neki állítva este 21:00-4:00ig.
-
TTomax
félisten
válasz Black&White #4851 üzenetére
Preorder...
-
TTomax
félisten
Gondolom én semmit,az OTA akkor kell ha a telefon csinálja és nem te kézzel.Szerintem az ugyanaz.
-
TTomax
félisten
Én is most kaptam az email, a postánál van a telefonom,fizetnem nem kell semmit.100ért egy 128as MI9 szerintem verhetetlen vétel jelenleg.
-
-
TTomax
félisten
Én éppen most vettem egy MI9et kereken 100ért 11X helyett,ingyen postával.Egy jó erős tizest spóroltam...
Amúgy kíváncsi vagyok egy S10+ volt az előd,melynek sajnos saját hibámból összetört a kijelzője.Kb drágábban,vagy hasonló áron csinálták volna meg mint amit ezért a telefonért fizettem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok