-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Megértem akkor
Ez olyan mint az apósom hiába magyarázza milyen jó autó a Renault, nekem a hátamon feláll a szőr még az ő legújabb szériás Espace-étől is, ami újonnan tizen sok millió lenne. Nem beszélve barátnőm gagyi cliójáról amit ő imád, én meg nem tudom elviselni. Nem vagyunk egyformák. Én a Oneplust sírom vissza, de elszálltak az árazással. Jobb, jobb a O+, de ár/értékben nem bántam meg az akkumulátor és vízállóságon kívül hibátlan MI9-et választottam.
-
Laci.M
senior tag
Ez nem a MIUI hibája, mert se nálam nem jelentkezett eddig semmilyen ilyen hiba, és olvasni se olvastam ilyeneket. Wifi beton stabil (mondjuk erre volt aki gyári rendszernél panaszkodott, nekem EEA esetén is jó volt mindig), pedig a céges wifi azért válogatós, van több olyan telefon amit fel sem enged. Mobilnet soha nem fogyott úgy, hogy nem használtam. Általában az ilyen hibák user errorok szoktak lenni, mert amillió beállítás közül valamit be kéne kapcsolni, vagy pont kikapcsolni. Az nincs pl bekapcsolva, hogy gyenge wifi esetén a mobilnetet használja? Az tuddhat meglepetést okozni úgy.
gorcsev27 a soft gombokat úgy variálod a beállításokban ahogy akarod, de ez samsungon kívül minden telefonban ilyen nem? Legalábbis LG és Oneplus is engedte a sorrendet megcserélni.
-
Sabber
aktív tag
Nekem az s7edge sokkal jobb volt mint ez. Az nem csinált semmi hülyeséget csak simán jó volt. Ezzel már annyi bug volt hogy felsorolni is sok lenne. Ezt némiképp javította a xiaomi rom. De azt kezeljük már helyén, hogy a kamera tényleg szar. Ha nem a telefonon nézed vagy csak kicsit is belenagyítasz, akkor semmi él nincs a képeken. DEE hozzáteszem ez is nyilván user error lesz
-
Tome08
tag
BÚÉK Mindenkinek!
Én sajnos nem tudok megbírkózni ezzel egyelőre, tud valaki segíteni nekem esetleg?
Erről az alkalmazásról van szó ugye?
Google fényképezőgép [link]
komolyabb rendszerszintű beavatkozás mellett fel lehet telepíteni?
Xiaomi A1 esetében is érdekelne ez az opció.
Előre is köszönöm. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest