- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
BullZeye #3621 üzenetére
Jövő héten már esélyes
(#3622) GRaul:
Sajnos nem
(#3623) Black&White:
Semmi hasznos csak spam áradat "when update", "I didn't get update" meg hasonlók, ha pedig megjön az update, akkor pedig "why this bug" "how to downgrade" ...stb. Én benne vagyok a Telegram csoportok global support team-ben, de nagyon kevés hasznos hsz-t lehet olvasni....nem úgy, mint itt! -
Sabber
aktív tag
válasz
BullZeye #3378 üzenetére
vicc ez a rom sajnos és szarnak ránk. megcsinálni normálisra meg lutri. egy csomóan váltanak romot kb 50% sikerrel még a leírás alapján is. ez is nevetséges hogy van akinek sikerül van akinek meg nem. egyszerűen nem merem elkezdeni mókolni mert nincs normális leírás hogy hogy kellene...majd ha lesz egyszer esetleg én is megpróbálom mert ez a 10.2.30 egy hulladék
-
Sordoran
addikt
válasz
BullZeye #3378 üzenetére
Ez indiai globál rom, amit a cikk szerint indiaiak csinálnak. És mivel ott azok a készülékek pörögnek, azokra jön ki előbb. Illetve a cikk végén szerepel, hogy lehet nekünk (EEA rom-osok) más ütemben jön, tehát nem kell szerintem ennyire háborogni.
Hozzáteszem amúgy én is hasonlóan gondolom ezt a "b.szik ránk a gyártó" kifejezést. Igaz hogy A1-ről jöttem ahol havonta jött frissítés, de ez így is kritikán aluli ami ezzel a telefonnal folyik. Remélem MIUI 11-el felpörög már picit a dolog. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
BullZeye #1817 üzenetére
Én szeretem, ha a legfrissebb szoftver van a telefonon mert érdekelnek az újítások ezért EU dev-et haználom több mint egy éve. A global miui alternatívája (és sokkal régebbi is) ami figyelembe veszi a felhasználók igényeit hétről hétre, minden pénteken jön a frissítés. Örülök, hogy legalább van alternatíva és választhatunk, amúgy igen jobb.
xiaomi.eu dev változások az globálhoz képest az első hozzászólásban.#1821 Dr.FantastiK
-
Tengo
aktív tag
válasz
BullZeye #1625 üzenetére
Figyelj, nem hazudni jöttem ide, ha megnézed az első kommentem én is arra voltam kíváncsi, mi okozhatta. Ettől függetlenül köszönöm a véleményedet, őszintén én is erre gondoltam először, ezért jöttem ide, hogy hátha láttatok már ilyet. Ahogy írtam is, semmilyen esetre nem tudok visszaemlékezni, ahol odavághattam volna bárminek, le nem ejtettem, arra azért csak emlékeznék, én max arra tudtam gondolni, hogy megnyomódhatott a zsebemben.
Hétfőn visszavittem a 220volt-ba, ők is megnézték, nem láttak rajta semmi sérülést és kicserélték. Semmit sem kérdeztek, elolvasták a hibabejelentést és megnézték a telefont.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ford topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest