Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
ShadowLac
üzenetére
2 opció van:
- tiltsd le a Google appot
- kapcsold ki a navigációs gombokat, és állj át (a PIE óta kizárólagos*) gesztusvezérlésre.Én azonnal átálltam, 1-2 napig kínlódtam vele, azóta viszont imádom. Régóta nem szerettem ezt a képernyőből elvesz a navigációs rész dolgot, és egyre kevesebb "hardveres" megoldás volt - ahol nem a képernyő része a vissza/menü/taskváltó, hanem érintésérzékeny gombok voltak -, most ez a gesztus vezérlés szerintem nagyon jó. És bekapcsolható hozzá a "lebegő labda" névre keresztelt 5 funkciós "gomb" is, ami szintén nagyon jó.
* = Igen, tudom hogy a gyárilag nem PIE rendszerrel szállított telefonoknál ez még opcionális lehetőség, így a MI 8 esetében is még állítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest