- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos én se tudom, hogy mit lehetne venni helyette. Testvérem Xiaomi 11 Lite-ot vett, azt hiszem 5G NE a teljes neve. Optikai képstabilizátor nincs benne, de nagyon szép képeket csinál, a készülék nagyon jól néz ki, nagyon vékony. Kijelző is szép, ő elégedett vele, főleg, hogy egy sok éves készülékről váltott. Ára 105-110 körül volt, de most már 130ezer felett jár.
Én aksim sem tökékéletes, amit nézegettem, igaz 200ezer felett, az a Xiaomi 12, méretre és tudásra (pl.: kamera) elég jónak tűnik, Mi 8 is melegedik, azt nem tudom, hogy a 12-nél van-e bármi gond, ami miatt nem lenne jó választás. Samsungnál lehet lenne 1-2 típus 200 alatt, viszont a szoftver hatalmas csalódás. Édesanyámnak vettünk, mert gondoltam egyszerűen használható, ha gond van vele könnyebb beadni szervizbe, de sok helyen aprók a fontos ikonok és hiába nagyítok, nem áll kézre akkor sem. Reklám gyakran jön, rengeteg alapból a felesleges samus alkalmazás. Olyan szinten beállítani sem lehet, mint egy Xiaomit. -
Alemida
tag
Egy Realme gt2 pro?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest