- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DAVE_CH1
tag
Én is lecseréltem pár hónapja... 14pro.. DE!
Vissza sírom mi8, annyira buta okádék az IOS, hogy nem is értem miért van ekkora a tábora. Egyáltalán nem tökéletes, mint ahogy hájpolják a fanok. Tegnap újra kellett indítani mert az e-sim csak sms és mms (neten keresztül kellett volna kommunikáljon) akarta küldeni az üzenetet iMassage hulladékon. mi8 évekig nem kellett újraindítani
. Szánalom.
Mindig van valami buziság amivel egyszerűen nem tudok kibékülni. Munkára, terepen, mindenhol használom, és sokszor elvérzik, nem tutujgatom otthon a kanapén, mert amúgy arra jó.Szóval, én megbántam ios-re váltást. Xiaomi 13-on gondolkozom, de annál ez jobb.
Várok, ha lesz ütős android ami max 6,1" akkor tuti lecserélem ezt a fost.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Bittorrent topik
- Revolut
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő