- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
A P20-nál láttam olyat, hogy a notch melletti rész feketével volt kitöltve, és csak az akksi ikon, óra, és egyéb értesítési jelek voltak ott, de a képernyőtartalom nem lógott bele. Így kihasználva remekül a notch melletti területet. A Mi 8-nál semmilyen romon nincs ilyen lehetőség? Csak az, hogy mindent letol a notch alá (órát, akksi ikont, stb.?
-
st6969
őstag
Köszi a részletes választ (a többieknek is).
És mi a helyzet ezzel a 3A-s töltővel, ami 15W-ot tud ugye, de nem QC szabványos. Ellenben Type C aljzatos (is), tehát Type C - Type C kábel kell hozzá. Ilyennel tölthetem majd vajon (ilyen van a munkahelyen)? Vagy nem ajánlott? -
st6969
őstag
Remélhetőleg jövőhéten én is végre tulaj leszek!
Látom, hogy QC4+ szabványt tud. Létezik ilyen töltő elérhető áron? Használ ilyet valaki?
A munkahelyre vennék egy másik töltőt, de milyet érdemes? Van bent olyan, ami 3A-rel tud tölteni, de QC szabványt nem tud...Az gond-e, milyen hátránya lenne így? -
st6969
őstag
Bestemobile-tól van valakinek készüléke? Úgy emlékszem, volt egy fórumtárs, akinek nem bontatlan dobozban érkezett (nem volt lehegesztve a fólia?). Más is járt így vagy nem kell "félni" tőlük? Vajon egy kínai rendelés vagy ez lehet "biztonságosabb"?
-
st6969
őstag
Nna, ezért fog nekem maradni (mint ahogy eddig minden telómnál) a rajta lévő ROM, ebből a listából az utolsó lépést (system restart) tudnám megcsinálni max., a többihez azt sem tudom, hogyan fognék hozzá
Bocs, tudom, hogy senki sem kérdezte, csak kicsit irigyellek benneteket, hogy ilyen lazán váltogatjátok a ROM-okat... -
st6969
őstag
válasz
spiky03 #5376 üzenetére
Hogy van ez az NFC fizetés a gyakorlatban?
Lehúzza a pénztáros a termékeket, majd kéri a fizetést. Most előveszem a pénztárcámból a kártyát, odatartom, és kész.
Telefonnál milyen lépések vannak? Kijelző felold, valami app elindít, abba jelszóval (vagy ujjlenyomattal) bejelentkez, és érintés? Vagy hogy? Nincs még meg a telefon, de tervezem, hogy átváltok ilyen fizetésre. Kivéve, ha macerás... -
st6969
őstag
válasz
Lacerta #4081 üzenetére
Gondolkodtam én is ezen a mágneses dolgon, de engem zavarna az a kiálló rész. Egyszer sikerült egy ilyen mozdulat: telefon az éjjeliszekrényen hevert, nagyon siettem valamiért, és hirtelen teljes erővel felkaptam a telefont. Azt elfelejtettem, hogy a töltőn lóg, így szó szerint kitéptem. Akkora ereje volt az egésznek, hogy a töltőfej is kirepült a fali dugaljból, és persze a micro USB vége is a telefonból. Próbáltam visszadugni, de nem vette a töltést. Megvizsgáltam közelről a kábelt, de semmi sérülést nem láttam. Na mondom, akkor kinyírtam a töltőaljzatot a telefonban. Kipróbáltam, és másik kábellel azóta is működik, tehát mégis csak a kábelvéggel lett valami. Szóval ezt is kibírta az aljzat, elég masszívak ezek.
-
st6969
őstag
Egészen véletlenül nem használ valaki Android Auto-t Mi8-on? Még "véletlenebbül" újabb Renault vagy Dacia R-Link 2-es rendszerrel?!
Érdekelne, hogy működik-e rendesen. Redmi 4A-val próbáltam, elindul, minden frankó, kirakja a képet, csak éppen a Waze navigáció azt mutatja, hogy egy helyben állok... Minden engedélye megvan -
st6969
őstag
válasz
Napfénysüti #2829 üzenetére
Még a gyárilag hozzáadott tokot sem használod?
-
st6969
őstag
Üdv,
olyan tokot keresnék, aminek nem csúszós a fogása, és minél vékonyabb (hogy nagyjából megmaradjon a telefon "karcsúsága"). Az nem igazán jön be, ahol a teteje/alja nincs burkolva. Az is előny, ha van egy pici pereme körbe, tehát nem az üvegfólián fekszik, ha fejjel lefelé teszem le.
Használ valaki ilyet? -
st6969
őstag
válasz
HUNited #2300 üzenetére
"Ha nem sürgős, Honkongóból még olcsóbb (vám mentes szállítással), a 128 GB-s változat is megvan 106-107 ezerért."
A nem sürgős itt úgy értendő, hogy feladva is csak dec.24-én lesz leghamarabb.
Én is a mai napot vártam a vásárlással, de így, hogy január-februárban kapnám meg, amit ma kifizetek, inkább átgondolom...
-
st6969
őstag
De mi az a gesztusvezérlés? Mintha az én 4A-mban is lenne, de el nem tudom képzelni, mit tudok rajta gesztusvezérelni?!
-
st6969
őstag
Miért nem hagyjátok éjszakára a töltőn? Mi baj lehet belőle?
Más: duplakoppos ébresztést tudja? Megszoktam, szeretem...
-
st6969
őstag
Azt írják, Gorilla Glass 5 van rajta. Ez is karcolódik, vagy biztos ami biztos alapon inkább használtok üvegfóliát?
-
st6969
őstag
11.11. akcióról tud esetleg valaki? Mi8 6/128. Külföld, belföld, mindegy, hol.
-
st6969
őstag
Egy 2/16-os Redmi 4A-t készülök leváltani...ott az egyik gondom az, hogy a rezgő hívásjelzést szinte alig érezni, borzalom gyenge. Még úgy is, hogy zsebben hordom, és még a nadrág is feszül. Van valaki, aki esetleg szintén 4A-ról váltott? A Mi 8-nak mennyire erős a rezgőmotorja?
-
st6969
őstag
Jól látom a képeken, hogy a készülék színek (kék, fekete, fehér) csak a hátlapon változik?! Az előlap marad fekete (mármint az a kevés, ami a képernyőn kívüli rész)? Szilikon tokban hordanám, szóval így mindegy is a szín...
-
st6969
őstag
Hát a végtelen beállítási lehetőség most is adott Redmi 4A-n, szeretem, ha valamit megfelelően testre lehet szabni, de ez azért már kicsit túlzás, vagy csak én öregszem...
Más: valami slim szilikontokot ill. üvegfóliát honnan érdemes venni (esetleg link), ami passzol is? Üveget egyáltalán érdemes rárakni, vagy törhetetlen/karcolhatatlan?
-
st6969
őstag
Köszi az infót
Lurdy kicsit messze van (150km), de előbb-utóbb járok arra. A külföldi rendelésnél egyedül a garancia kérdés, ami elbizonytalanít...de hát valamit valamiért.
Abszolút nem értek a mókoláshoz, romoláshoz: létezik olyan verzió, amit "csak kiveszek a dobozból és használok"? Nem kell rajta semmit mókolni, nincs tele kínai appokkal?
-
st6969
őstag
válasz
Napfénysüti #1123 üzenetére
Én is fontolgatom, nagyon valószínű, hogy előbb-utóbb Mi 8 tulaj leszek, de még nem volt a kezemben, először megnézném valahol, illetve abban bízok, hogy BF alkalmával valamelyik kínai áruházban megközelíti a 100k-t, hogy beférjen a keretembe.
Milyet vettél, 6/64GB-t?
Azt nagyon szeretném tudni, hogy a hangfelvétel videónál mennyire gagyi, mert valahol azt olvastam, hogy a Xiaomi ezt a problémát még mindig nem oldotta meg. -
st6969
őstag
Üdv
Videofelvételnél a hangot megfelelően veszi fel (egyéb Xiaomiknál érthetetlen módon zajszűrt, értékelhetetlen a hang, pl. Redmi 4A)? Napsütésben jól látható a kijelző?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest