Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint lentebb is irtak ,tiszta telepitessel tedd fel , esetleg szukseg lesz twrp cserere a 3.1.1 -es a megfelelo ha a meglevo twrp-vel nem menne a frissites(bootloop).
g_g_g
Engem tavaly novemberben megszivatott a miuitool twrp , akarhogy gorcsoltem 8.1->9.1 valtasnal bootloop lett a vege . -
g_g_g
őstag
Igen ez a ROM jó lesz neked.
xiaomi.eu_multi_MI4c_V9.2.2.0A Mi4c eredetileg kínai belpiacos készüléknek készült, de aztán szép nemzetközi karriert futott be.
Ezért hivatalos ROM kizárólag a kínai ROM létezik rá.
Amit fentebb linkeltem azt eu vagy multi ROM-nak szokták hívni."Ha úgy frissítek, hogy: beállítások/rendszerfrissítések/.../rom telepítés kiválasztása/ mi fog történni?"
Ez így nem lesz jó, mert android fő verzió váltás lesz (5.1 - 7.0) és ilyenkor tiszta telepítéssel kell feltenni a ROM-ot.
Ennek menetét megtalálod az összefoglalóban.H feltetted ezt a ROM-ot, akkor záródni fog a bootloader, azt majd érdemes lenne újra nyitni és telepíteni a TWRP-t.
Az összefoglaló végén van néhány mondat ezzel kapcsolatban.Jó munkát
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest