Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Colinka

tag

válasz hallerlaller #724 üzenetére

Hát, nekem is ez volt az első. Én úgy voltam vele hogy egyszer élünk, ha valamit elcseszek akkor se képvisel már hatalmas értéket...szétszedés elött természetesen mindent lementettem róla.. kitudja alapon, lehet soha többé nem indul el. :D

Én a cuccokat a www.skyphone.hu-ról rendeltem hozzá, (nem hallottam még róluk előtte) itt voltak a legolcsóbbak az alkatrészek hozzá. Szerettem volna mindenből gyárit rendelni, kicsit tartottam tőle azért mert rokonságba jártak már úgy hogy "gyári"-ként utángyártott hulladékot adtak el nekik más telefon alkatrészes oldalak.

Semmi komoly felszerelésem nem volt hozzá, úgy voltam vele ha eltörőm a hátlapot akkor rendelek hozzá azt is (3500 Ft kb), hajszáritóval megmelegítettem a hátulját, van egy nagyon jó minőségű Ifixit készletem, és a benne lévő késsel körbe vágtam. ( oldalain nagyon óvatosan, ott mennek az antenna kábelek)

Szétszedése nem bonyolult, de egy csomó videó van róla Yt-n, és is azokat néztem.
    Kitakarítottam, illetve újra pásztáztam(nem volt még egyébként megkeményedve)
    Összerakás annál inkább kalandos, nagyon figyelni kell hogy minden visszamenjen a helyére, vagy 3-szor újra szétszedtem mire jól állt minden.

Jó tanács aki ilyet szeretne, az utolsó lépés legyen az akku beragasztása. Mint írtam 3x kellett volna kiszedni újra.. :D

Összepakoltam és 1 nap teszt után ragasztottam be az akkut, illetve akkor kapta meg az új ragasztót a hátlap is.

Ez lett a végeredmény, nálam 1 napot kibír azóta (állandó internet megosztás, 2 sim, stb), előtte volt hogy 3x töltöttem egy nap. 15.500 Ft fájt a mutatvány, de igy lett szinte egy új telefonom.. :)

Ja és ami hatalmas pozitívum hogy lehet kapni gyári alkatrészeket nagyon jó áron a Xiaomihoz.

Új hozzászólás Aktív témák