- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreg
aktív tag
válasz
hallerlaller #735 üzenetére
Ha jól látom most került rá az EOL-listára, áprilistól off.
-
droti25
őstag
válasz
hallerlaller #733 üzenetére
Ez így akkor nem túl meggyőző...de köszi.
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Lecseréltem a jó öreg Mi 11i telómat egy 14T-re.
A kérdésem az lenne, hogy vajon mennyi ideig fogja még kb küldeni a xiaomi a biztonsági frissítéseket rá, mert eladnám és a vevő tudni szeretné. Nyilván banki alkalmazást, nfc fizetést szeretne használni még sokáig ami így teljesen releváns kérdés a részéről.Köszönöm a válaszokat, infókat!
-
Colinka
tag
válasz
hallerlaller #724 üzenetére
Hát, nekem is ez volt az első. Én úgy voltam vele hogy egyszer élünk, ha valamit elcseszek akkor se képvisel már hatalmas értéket...szétszedés elött természetesen mindent lementettem róla.. kitudja alapon, lehet soha többé nem indul el.
Én a cuccokat a www.skyphone.hu-ról rendeltem hozzá, (nem hallottam még róluk előtte) itt voltak a legolcsóbbak az alkatrészek hozzá. Szerettem volna mindenből gyárit rendelni, kicsit tartottam tőle azért mert rokonságba jártak már úgy hogy "gyári"-ként utángyártott hulladékot adtak el nekik más telefon alkatrészes oldalak.
Semmi komoly felszerelésem nem volt hozzá, úgy voltam vele ha eltörőm a hátlapot akkor rendelek hozzá azt is (3500 Ft kb), hajszáritóval megmelegítettem a hátulját, van egy nagyon jó minőségű Ifixit készletem, és a benne lévő késsel körbe vágtam. ( oldalain nagyon óvatosan, ott mennek az antenna kábelek)
Szétszedése nem bonyolult, de egy csomó videó van róla Yt-n, és is azokat néztem.
Kitakarítottam, illetve újra pásztáztam(nem volt még egyébként megkeményedve)
Összerakás annál inkább kalandos, nagyon figyelni kell hogy minden visszamenjen a helyére, vagy 3-szor újra szétszedtem mire jól állt minden.Jó tanács aki ilyet szeretne, az utolsó lépés legyen az akku beragasztása. Mint írtam 3x kellett volna kiszedni újra..
Összepakoltam és 1 nap teszt után ragasztottam be az akkut, illetve akkor kapta meg az új ragasztót a hátlap is.
Ez lett a végeredmény, nálam 1 napot kibír azóta (állandó internet megosztás, 2 sim, stb), előtte volt hogy 3x töltöttem egy nap. 15.500 Ft fájt a mutatvány, de igy lett szinte egy új telefonom..
Ja és ami hatalmas pozitívum hogy lehet kapni gyári alkatrészeket nagyon jó áron a Xiaomihoz.
-
Colinka
tag
Kicsit más, volt már olyan aki cserélt akkumulátort a telefonba? Találtam bele "gyári" akkut, 13.000 Ft-ért, nem tudom érdemes-e vele foglalkozni( főleg ugy hogy nekem teljesen szétment már a töltőcsati is sajnos...
+8000 ft)
-
Colinka
tag
Hát eddig se volt valami jó az üzemidő, de nekem frissítés óta sokkal jobban merül a telefon( tegnap 3x töltöttem fel, eddig 2x töltéssel elvoltam) Eddig szinte nulla lagg volt, most már néha picit az is van
Összességében kicsit bánom hogy le frissítettem...nem tudom másnak milyen tapasztalata van. Tech2 Lacikás videóban mondta hogy lehet egy gyári visszaállítás tud segíteni, majd lementek mindent és kipróbálom. -
Colinka
tag
Most vettem észre, megjelent nekem a hyper os frissítés mi11i-re.
.
-
Colinka
tag
válasz
DroiDMester #714 üzenetére
Köszönöm szépen
Igaz hogy csak 1 töltés, de valahogy nem csodálkoznék rajta hogy ha így lenne
Nekem kb 2 töltés 1 nap, egy bajom van hogy rosszalkodik már a töltő csatlakozó sajnos, nem mindig tölt már sajnos.
Igazából simán belefér a napi 2 töltés is, elég gyorsan feltölti.
Egy dolog még, ha nem nyomkodom éjjel nappal, illetve nem telefonálok rengeteget ( méghozzá dual SIM) akkor simán kibír 1 napot. -
havri1
félisten
válasz
DroiDMester #712 üzenetére
Én sem gyilkolom, hanem használom. Ha nem használom, még most is 1 nap mire bemegy 20% alá. Évekkel ezelőtt hihetetlenül megvezettek ezekkel az akksi használattal.
Ciklusok, 80-20% között használd stb. Mára már teljesen egyértelmű, ezek mind hülyeségek.
Meleget, hideget nem szeretik, de használni kell. Nem tök mindegy mennyit bír? 40p alatt kb feltölt..
Egyet sajnálok, hogy nincs vezeték nélküli töltés, így az asztalon nem tölt.
kb 4ó kijelzőidőt bír még 3 évesen az enyém így is. Ez lehet 40 óra használat, és lehet 4 óra használat is. -
De hogy viszonylag pontos adatot adjon, kell neki 10.töltés ciklus úgy hogy 10% ig meríted az aksit majd 100% ra töltöd!
-
Colinka
tag
válasz
DroiDMester #712 üzenetére
melyik alkalmazással nézitek meg az akku elhasználódást?
-
-
havri1
félisten
válasz
DroiDMester #707 üzenetére
Ó, ez használat függő ám. Nekem sose bírt egy napot. 3 éves, és 3x töltöm már..78% az akksi, biztos megérett már a cserére.
-
rsanya87
tag
Sziasztok!
Egy pár napja olyat csinált ez a drága telefon, hogy azóta sem tért(em) magához..
A reggeli kv-cigi kombót elvégezvén (közben hirek, face, stb a telefonon) letettem az asztalra, majd kb 10-15perc múlva azt vettem észre, hogy recovery módban van a telefon. Na ebből nem tudom kihozni, hiába inditom újra, bejön a xiaomi logo majd ismét újraindul és belép recovery módba.. Mindent is kipróbáltam a wipe kivételével, mivel van rajta vagy 20gigányi fénykép, ami nincs lementve sehova.. Be tudok lépni fastboot módba vagy a recocery módba, de normálisan nem indul el a telefon.. Nem lehet kikapcsolni sem, egy idő után magától újraindul teljes lemerülésig. A pc látja (android bootloader), de nincs semmi program amivel elérhetném a telefont (a régi droidos telokon el lehetett érni recoveryben is a tárhelyet pc-ről). Tudok vele bármit kezdeni adatvesztés nélkül? Esetleg volt valami frissités a napokban (hétvégén történt az eset)? A telefon igazából nem érdekel, csak a fényképek róla.Köszi ha van ötleted..
-
gjoco1
addikt
válasz
DroiDMester #707 üzenetére
Szia !
Szerintem sem . . .
Ezzel a telcsivel vissza mentem az időben . Nem is emlékszem az utóbbi jópár évben , mikor fordult ilyen meg velem , hogy nézegessem az akku fogyást . De ez nagyon felborzolta az idegrendszerem . . .
Sajnos csak a dobozon szereplő gyártási dátumot látom , de hogy az előző tulaj mikor vette az rejtély . Meg az is mire használta .
Játék esetleg , vagy állandó Tik- tok ? Vagy a bánat tudja .
Nálam a telefon elsősorban telefonálásra van használva . Közösségi " életet " tab ról élek . Már kicsi a látásomnak a telcsi kijelzője .
Most délután feldúrtam " hagyományos " nem gyorstöltővel és felpattintottam az AccuBattery t . Szóval az itt látható adatok jelenleg nem igazán mutatják a valóságot még .
Az előzményeket pedig olvastad . A vicc az egészben , hogy egy Redmi Note 12 4G t cseréltem erre ( útáltam a bugyi kék színét) . Azon már a HyperOS volt . Belakás közben az is szemet szúrt , hogy a RAM használata is ennek valami borzalom . 4 - 5,1 .
A HyperOS en a Redmi 12 n 1,7 . Ez is elborzasztott nagyon .
Holnap ha igaz beszélek a sufnis emberemmel , hogy b@szon ezzel valamit . . . Hozok valami mást . . ( még szerencse , hogy nem ezzel kell élnem , hanem a Samu Note 10+ al ) Ezt másod - tartalék vasnak szerettem volna . De , amilyen szép , nálam annyira kihúzta a gyufát .
Szóval töltés után így fest jelenleg . .
Azért az sem biztató , hogy az AccuBattery csak ennyi üzemidőt jósol . Amikor lehúztam a töltőről , ott is valami 18 óra xx percet írt
Hát az baromira karcsú . 😡 -
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Pénteken került hozzám másod telefonként egy ilyen szépség .
Használtan ugyan , de patika állapotú . Előéletét nem ismerem , így arról kunklúziót nem tudok levonni . Maga a készülék nagyon tetszik és a paraméterei is megfelenek a célra .
Egy dolog ami eddig nagyon nem tetszik , hogy eszméletlenül merül . Olvasgattam az eddigi hozzászólásaitokat és látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával . Oké , nem mai a készülék ( 2021 Nobemberi gyártás van a dobozzán ) és nem is tudni hogy használta az előző gazdája , de a Samsung Galaxy Note 10+ om ami elmúlt négy éves , az nem merül ilyen mértékben .
Egy 24 óra tapasztalata szerint százról kétszer két perces beszélgetés mellett , ( éjszaka rep módban ) több mint 40% a merülés . . . És nem is 5 G n ketyeg .
Ennyire nem normális ezeknek a fogyasztása ?
Megér még egy akku cserét ez a kis szépség ? -
jojoando
aktív tag
Az ébresztést hol lehet kikapcsolni?
Tegnap míg telefonáltam beállítódott és
sehol sem találok rá hol tudom kikapcsolni. -
jojoando
aktív tag
Befrissült miui 14 -re Android 13-t tudja, megkapta decemberi frissítéssel
. Ez igen!
-
havri1
félisten
Google pay pár hete eldobta a telefont. Akármit csinálok, nem engedi, rootolt bla bla bla. Eddig ment.
Felraktam újra az EU stabilt, 2 napig ment, már megint ua..
Globallal megy az érintés nélküli fizetétés, googl epay? -
legínyek
csendes tag
-
adammolnar01
csendes tag
2021.08.31-én itthon vásárolt, céges telefonnak használt, flip tokban tárolt, sérülésmentes készüléknek szerintetek mennyi lehet jelenleg a reális ára?
-
Sty01
tag
Srácok, munkahely ( fegyveres vagyonőr) váltás miatt rengeteget használom a telefont. Eddig munkából hazaérve a számítógépen töltöttem. Most naponta 2 -3 töltöm és nekem úgy tünik mintha gyorsabban merülne. 3-3,5 óra kijelző idő megfogja. Eddig még sosem néztem ezt mert amire nekem kellett azt tudta. Kinek mennyi a kijelző ideje?⁷
-
djcool
tag
Tegnap jelzett a készülék, új frissítés érkezett (igaz,csak biztonsági): 14.0.4.0. a verzió és egyben jött a májusi és augusztusi biztonsági csomag benne. Ha jól emlékszem 740MB volt.
-
Sty01
tag
A gyártási évet hogy tudom megnézni?
-
hallerlaller
addikt
válasz
Enigma1945 #685 üzenetére
-
Enigma1945
őstag
válasz
hallerlaller #684 üzenetére
szia. nekem is ez van, de mar nem hasznalom, mert elado sorba kerult i14 valtas miatt. de ha annnyira szeretned segithetek?
-
hallerlaller
addikt
Használja itt valaki telekommal ezt a telefont? voWifi ikonom van, de voLte nincs, pedig elvileg mindkettő be van kapcsolva, ez miért lehet?
Valamiért nem aktív a Volte-jelző a *#*#4636#*#* menüben
-
Menadrin
kezdő
Sziasztok, xiaomi redmi note 9 pro frissítés után meghalt, nem fut fel, csak megy körbe körbe a bekapcs kikapcs, így kénytelen vagyok új telót nézni, mert nem értek a bootoláshoz meg semmi ilyen dolgokhoz és szervizbe nem akarom vinni.
Na de néztem a gt neo 2t,a gt 5gt, a gt2-t, poco f3at és a xiaomi mi 11it. A kérdés az lenne, hogy melyik éri meg a legjobban?
Amik érdekelnek egy telefonban az a jó gyors erős proci, kamera (note 9 pronal jobb legyen azért), üzemidő, wifi jelet jól fogja, gyorstöltés és ár érték. ja és idegesítő bugok ne legyenek, mint pl a beszélgetés közben kihangosíítom vagy lerakom a telefont, meg az értesítések ne csak akkor jöjjenek meg, ha rámegyek az appra. frissítések nem érdekelnek, mert ahogy azt észrevettem, csak és kizárólag azt akarják azzal elérni, hogy minél hamarabb belassítják és kinyírják a telefonokat.Ajánlások jöhetnek a fent említett telefonokon kívül is 150ezerig. Tudom az mi11i nem is fér bele, ezt használtan venném, nem szívesen. Külföldi vagyok, nálunk ezeket forgalmazzák. Köszönöm az ajánlatokat előre is.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Miert van az, ha alapertelmezett temara valtok, akkor nemely ikon feketere valt? Google ikonok inkabb. Ha kikapcsolom a sotet modot akkor is igy marad. De miert? Ez nem ilyen volt.
-
havri1
félisten
válasz
Enigma1945 #678 üzenetére
Valószínűleg alapértelmezett számhoz rendeli a szolgáltatást, és nem látja a simet.
-
Enigma1945
őstag
válasz
legínyek #677 üzenetére
Bazz, es tenyleg
Koszonom szepen
Nekem eszembe se jutott volna, sose lattam meg ilyet.Volna egy masik kerdesem tudnatok segiteni?
Tudjatok van ez az rcs cseveges az sms helyett.
Amint bele helyezem a masodik kartyat az elso simkartyamrol ami eredetileg benne volt mar csak sms-t enged kuldeni de rcs uzenetet nem. Rcs uzenetet csak az uj kartyarol engedi. Miert lehet ez? Amint kiveszem azonnal jo minden -
legínyek
csendes tag
válasz
Enigma1945 #676 üzenetére
Ahogy kihúzod a sim tálcát abban kettő foglalat van elől hátul
-
Enigma1945
őstag
válasz
hallerlaller #674 üzenetére
Koszonom szepen az informaciot.
Szerintem gaming teren el leszek vele egy ideig, mert egyebkent baromi szuper telo, a pubg, a cod-ban teljesen maximumon (magas textura letoltve ) semmi akadast nem tapasztaltam. Az asphalt 9 sem akadozott kicsit sem, szoval en letudom optimalizaltsag problemanak a fenti jatekot. -
hallerlaller
addikt
válasz
Enigma1945 #673 üzenetére
Értem. A Qualcomm csak tervezi(mint az Apple és a Mediatek is), gyártósora csak a Samsungnak és a TSMC-nek van.
A gyártást mindig bérgyártásban csinálják (egyedüli kivétel a Samsung, aki az Exynost a saját gyártósorán gyártatja), legtöbbször TSMC de néha becsúszik a Samsung is ha tulságosan lefoglaltak a TSMC gyártósorok (pl Apple szokta jó előre lefoglalni a saját processzorainak) de gyártott a Samsung is az Apple-nek régebben.
-
Enigma1945
őstag
válasz
hallerlaller #672 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
válasz
Enigma1945 #671 üzenetére
A Snapdragon 888-t a samsung gyártotta, sajnos melegedősebb is mint az előtte és az utánna lévő verziók, igényli a nagy hűtést extrém felhasználásnál. TSMC gyártotta qualcomm-ok kevésbé melegednek.
-
Enigma1945
őstag
válasz
hallerlaller #670 üzenetére
Azert furcsa, mert nekem volt nem regen egy mi9 abban snap955 es azon nem akadozott ennyire.. erezheto volt a lassulas, de akadozas nem volt.
Magasabb felbontas is volt, mert ugye a mi11i ben fhd van. -
hallerlaller
addikt
válasz
Enigma1945 #669 üzenetére
Vedd lejjebb akkor. Inkább egy Poco f4 GT-t kellett volna normális hűtéssel a te igényedre vagy valami gaming phone. Azért nem mai már a hardver, kijött két generáció, gondolom az újabb játékok fejlesztői már az új vasakra csinálják a full grafikát.
-
Enigma1945
őstag
válasz
DroiDMester #668 üzenetére
Hat tudod, az exynos chipsetet szidják nagyon sokan, szerintem okkal.
De ez azert meglepo hogy ezen a hardveren is kepes akadni valami -
válasz
Enigma1945 #667 üzenetére
és azon nem gondolkodtál hogy 2 féle csúcs hardveren is ugyan olyan szarul megy az adott játék akkor nem a telóval van gond, hanem a játék egy FOSHALMAZ!
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Tegnap vettem egy ilyen mobilt kifejezetten jatekra inkabb.
Szuper meg minden, de jatekban nem jeleskedik valami jol.
Battle prime jatek peldaul maximumon nagyon beakad néha.
A galaxy s20+ mobilomnal az exynosra fogtam a dolgot. De it snapdragon 888 van. Letezik hogy ennyire gyenge lenne mar is? -
tlala
addikt
Mi11i telefonja van a fiamnak, és valami frissítés óta gyakran újraindul magától.
Erre van valamilyen megoldás? -
4 napja cseréltem én is sima 13.asra!
jó teló nagyon, de nehéz vissza szokni 6.67" ről 6.36".ra azt hittem könnyebb lesz, és nem számot tevően kisebb, pedig az Mi11i előtt hasonló(6.39") méretű volt a Mi9T Pro is de most mégis kicsinek érzem!
amúgy a méretén kívül más gondom nincs a 13assal, várom hogy leteljen a 168óra és megy fel a Xiaomi.EU rom
-
kreg
aktív tag
Az nekem is tetszik,de az ára brutális szerintem. Persze biztos lesz még olcsóbb is. Foltosodik a kijelző? Jesszus...ilyesmivel nem találkoztam szerencsére,ami engem bosszant az a duplakoppos lezárás ami egyszerűen nem működik (úgy emlékszem az elején még működött,valamelyik frissítés cseszte el), illetve az ébresztés is csak a zárképernyőre dob ki.
-
kreg
aktív tag
Ha jól számolom már két főverzió-frissitést kapott ez a telefon. Mekkora esély van egy harmadikra? Elégedett vagyok egyébként vele, most tudnék kihozni valami újat jóárasitva, de ha lesz még rá frissitês akkor lehet ráér még.
-
hallerlaller
addikt
válasz
jojoando #656 üzenetére
Kulcsszó: Miui 14 split screen
-
jojoando
aktív tag
A fene a frissítésbe! Osztott képernyőt megtalálta valaki? menüben nincs.
-
kda1
tag
Sziasztok.azt tudja valaki hogy milyen kamera van a telefonba?(Sony?) Köszi szépen
-
Colinka
tag
Sziasztok!
1 hete vettem észre hogy egyik napról a másikra drasztikusan romlott az akkumulátor kapacitásom, Miui 13 van rajta, 13.0.9 Global verzióval. Az akku merülésemet úgy képzeljétek el hogy kb 1 perc használat mellet 1 % lemegy, kb 30 perc nyomkodás eddig kb 10% vett le, most 30%-al csökken.
Más is járt így esetleg?
Colinka -
Arminnn
csendes tag
Sziasztok
Van egy yettel kártyával használja valaki a mobilt?
Nincs mobilnet,esetleg egy apn beállitás vagy más hiba lehet? -
aya
addikt
Meglett a hiba forrása aki esetleg belefut, a chrome összes frissitését eltávolitottam, erre megjavult, semmi hiba. Alap verzió tökéletes, szóval a chrome a ludas nem a rom.
-
öregpapa
tag
Üdv! Még egy utolsó próbálkozásként feltettem egyik Pixel rom twrp-jét, és az rendesen müködött.Azzal tudtam csinálni teljes adat formázást, majd visszaállítás nélkül újra belaktam a telót és most minden rendben müködik,a banki alk. is.Azonban megpróbáltam megint a Twrp-ket, és ugyanugy nem érzékel semmit a kijelző,tehát ez még rejtély marad.Az érdekes az, hogy már használtam twrp-t és rendben müködött.
-
aya
addikt
Felraktam az új romot. Felajánlotta a telefon, azóta a google böngészöben vibrálnak a képek. Olyan mint ha rá töltené a feliratokra rossz helyen. Nem biztos hogy a rom a hibás. De böngésző frissítés még nem oldotta meg. Nálatok nem jött elő ilyesmi?
-
havri1
félisten
Twrp alól restart recovery volt már?
-
öregpapa
tag
Igen azt is és még amit találtam a haydn-hoz többet is kipróbáltam.Az érdekes a dologban az,hogy már sokadjára csinálom és még soha nem találkoztam ilyennel.Egyébként ADB parancs ablakot használok, szerintem az is ugyanaz mint a Fastboot,vagy nem? De eddig már számtalanszor frissítettem a romot twrp-ből.
-
öregpapa
tag
Üdv! Lassan egy éve megelégedéssel használok custom romot,és a banki alkalmazások is rendben müködtek.Most valami történt mert az Erste banki alkalmazás nem enged utalást indítani.Próbálok twrp-ből háttértárat törölni, de amikor felteszem adb-vel a twrp-t a kijelző nem érzékel semmit, tehát nem tudom használni a twrp funkcióit. Valakinek van ötlete mi történhetett? Próbáltam több twrp verziót is!
-
havri1
félisten
Április 11-től vége a készülék heti dev frissítésnek:(
-
kda1
tag
Köszi mi az a trpw nekem nincs olyan😔
-
havri1
félisten
Szedd le a romot: [link] közvetlen link, ha nem megy, akkor: [link] majd megkeresed a k40pro mi11-et, leszeded.
Ha az említett appal, akkor a mi11i, xiaoimi.eu, stabilt leszeded.
Telefon gyökerébe, vagy download, ahova menti.
Belépsz twrpbe.
Telefon kikapcsol, hangerő fel+power.
Install/tallózás rom.zip, install, végén wipe cache, restart, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha az olvasó nem tudja követni a Xiaomi kínálatát, akkor ne érezze magát kellemetlenül, mi sem tudjuk. De a Mi 11i mégis kiemelkedik egy-két dologgal a halomból.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest