Új hozzászólás Aktív témák

• gjoco1

addikt

válasz DroiDMester #707 üzenetére

Szia !
    Szerintem sem . . .
    Ezzel a telcsivel vissza mentem az időben . Nem is emlékszem az utóbbi jópár évben , mikor fordult ilyen meg velem , hogy nézegessem az akku fogyást . De ez nagyon felborzolta az idegrendszerem . . . :DDD
    Sajnos csak a dobozon szereplő gyártási dátumot látom , de hogy az előző tulaj mikor vette az rejtély . Meg az is mire használta .
    Játék esetleg , vagy állandó Tik- tok ? Vagy a bánat tudja .
    Nálam a telefon elsősorban telefonálásra van használva . Közösségi " életet " tab ról élek . Már kicsi a látásomnak a telcsi kijelzője . :DDD
    Most délután feldúrtam " hagyományos " nem gyorstöltővel és felpattintottam az AccuBattery t . Szóval az itt látható adatok jelenleg nem igazán mutatják a valóságot még .
    Az előzményeket pedig olvastad . A vicc az egészben , hogy egy Redmi Note 12 4G t cseréltem erre ( útáltam a bugyi kék színét :DDD ) . Azon már a HyperOS volt . Belakás közben az is szemet szúrt , hogy a RAM használata is ennek valami borzalom . 4 - 5,1 .
    A HyperOS en a Redmi 12 n 1,7 . Ez is elborzasztott nagyon .
    Holnap ha igaz beszélek a sufnis emberemmel , hogy b@szon ezzel valamit . . . Hozok valami mást . . ( még szerencse , hogy nem ezzel kell élnem , hanem a Samu Note 10+ al ) Ezt másod - tartalék vasnak szerettem volna . De , amilyen szép , nálam annyira kihúzta a gyufát .
    Szóval töltés után így fest jelenleg . .
    Azért az sem biztató , hogy az AccuBattery csak ennyi üzemidőt jósol . Amikor lehúztam a töltőről , ott is valami 18 óra xx percet írt
    Hát az baromira karcsú . 😡

Új hozzászólás Aktív témák