- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
DroiDMester #707 üzenetére
Szia !
Szerintem sem . . .
Ezzel a telcsivel vissza mentem az időben . Nem is emlékszem az utóbbi jópár évben , mikor fordult ilyen meg velem , hogy nézegessem az akku fogyást . De ez nagyon felborzolta az idegrendszerem . . .
Sajnos csak a dobozon szereplő gyártási dátumot látom , de hogy az előző tulaj mikor vette az rejtély . Meg az is mire használta .
Játék esetleg , vagy állandó Tik- tok ? Vagy a bánat tudja .
Nálam a telefon elsősorban telefonálásra van használva . Közösségi " életet " tab ról élek . Már kicsi a látásomnak a telcsi kijelzője .
Most délután feldúrtam " hagyományos " nem gyorstöltővel és felpattintottam az AccuBattery t . Szóval az itt látható adatok jelenleg nem igazán mutatják a valóságot még .
Az előzményeket pedig olvastad . A vicc az egészben , hogy egy Redmi Note 12 4G t cseréltem erre ( útáltam a bugyi kék színét) . Azon már a HyperOS volt . Belakás közben az is szemet szúrt , hogy a RAM használata is ennek valami borzalom . 4 - 5,1 .
A HyperOS en a Redmi 12 n 1,7 . Ez is elborzasztott nagyon .
Holnap ha igaz beszélek a sufnis emberemmel , hogy b@szon ezzel valamit . . . Hozok valami mást . . ( még szerencse , hogy nem ezzel kell élnem , hanem a Samu Note 10+ al ) Ezt másod - tartalék vasnak szerettem volna . De , amilyen szép , nálam annyira kihúzta a gyufát .
Szóval töltés után így fest jelenleg . .
Azért az sem biztató , hogy az AccuBattery csak ennyi üzemidőt jósol . Amikor lehúztam a töltőről , ott is valami 18 óra xx percet írt
Hát az baromira karcsú . 😡
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha az olvasó nem tudja követni a Xiaomi kínálatát, akkor ne érezze magát kellemetlenül, mi sem tudjuk. De a Mi 11i mégis kiemelkedik egy-két dologgal a halomból.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP szerverek áron alul
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest