Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Lett nekem is egy ilyen "csoda" készülékem. Garmin vivoactive3 órával együtt használnám. Előtte egy Samu note 10 készülékkel használtam, akár azt is mondhatnám, hogy tökéletesen működött. Ez azonban, a xiaomi Home (kamera rendszer) értesítéseit egyszerűen nem hajlandó kiküldeni az órára.
Minden létező (amit csak találtam) engedélyt megadtam
Gyári állapotra visszaállítottam az órát, majd újra beállítottam mindent
Akku kímélésnél beállítottam a nincs korlátozást
Többször újra indítottam mindkét készüléket
Nyilván az órán is be van állítva minden szükséges engedély
A telefon jelzi az alkalmazás értesítéseit hanggal, rezgéssel, képernyő ébresztéssel.
Ergo: csak az órára nem küldi ki az értesítést.
Minden más értesítés és funkció működik a telefonon.
A kör bezárult, teljesen tanácstalan vagyok. Ha valakinek van ötlete, szívesen fogadnám!!
Köszönöm!! -
Bumer725
csendes tag
Közbe úgy vettem észre akkor csinálja ha állítva van telo ha fektetve akkor nem.. Whatsapp üzenetek hallgatása közbe úgy hogy közelemben sincs telo. érdekes sztem telefonálás nal is ez van mikor állítva van kikapcsol vízszintesen nem.. Idegesítő
-
Exelsior
őstag
-
havri1
félisten
válasz
Bumer725
üzenetére
Még azon filóztam, hogy ne e a gyári fólia zavar be. Én még nem vettem le. Nálad fent van?
Nekem elég pontatlanul rakták fel, a selfie kameránál látszik. Bár a hangszóró környéke tszabad, de nem tudom pontosan hol van a szenzor.
Vettem most pár üveget meg hydrogel fóliát, ha lesz időm kicserélem, és tisztán is letesztelem, hátha.. -
havri1
félisten
MI11, MI11Pro, MI11Ultra, HMK40Pro stopped A11 updates, preparing for A12 release
MI10TPro Camera doesn't workJön az android 12
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megvárjuk, lesz e javulás a hibák terén. -
-
Bumer725
csendes tag
Sziasztok közeljövőben várható valami nagyobb frissítés telora? Nagyon idegesítő ez telefonálás közben sötéten maradó képernyő remélem javítjak majd remélem szoftveres gond csak
-
muszi0521
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen tapasztaltam és egy két dologra meg van a magyarázat : Xiaomi.eu ROM alapja a kínai ROM!! . Ez aza rész amit kihagytam a számitásból !!
-
-
-
muszi0521
aktív tag
Van olyan EU rom amely nem redmi a kèszülék név ?
-
havri1
félisten
válasz
Bumer725
üzenetére
Elsőt nem tapasztaltam, mert nem használok ilyen hang üzenetet.
Hívás közben , ha fülnél van, ki kell kapcsolnia. Itt van némi hiba, mert a sensor szar, de használható, ha kitapasztalja az ember. Ha headseten van, vagy kihangosítva, akkor pár mp után elhalványodik alapból, de érintésre világos lesz. Illetve ha a másik fél bontja a vonalat, éled a kijelző. Viszont néha valóban sötét a kép, és nem tudom én se visszakapcsolni. Ez szoftveres probléma lehet, globalé stabilon és EU deven is jelen van. 10-ből 2x kb csinálja. -
Bumer725
csendes tag
Sziasztok nekem messenger whatsapp ha hang üzenetet halgatok meg képernyő kikapcsol míg lenem játssza illetve van h hívás végén is sötét nemtudom bontani vonalat valakinek volt már hasonló? Illetve sötét mód is pár helyen nemváltt át betű szín fehérre így nem látni szöveget vodafonos telo
-
R197
csendes újonc
* telefonnál
-
R197
csendes újonc
válasz
Viktor0610
üzenetére
Már mindent próbáltam, 64gb-nél és 32gb-nél jelentkezik minden eddigi modellnél a gond, egyedül a tribe 8gb - 16gb pendriveoknál nincs ilyen gondom, de 16gb-s SanDisk vagy Kingston már gondot okoz a telefonoknak, Redmi Note 4-től minden egyes telefonál gond, bármilyen otg illesztőt használok, akár milyen márkájút és formájút.... A gyári fájlkezelővel bármit másolok pendrivera
-
-
R197
csendes újonc
Sziasztok! Úgy látom itt vannak hozzáértő emberek. Egy kérdés : eddig minden xiaomi telefonom csinálta és a mi 11i is, otg - pendrive tök mindegy mekkora és milyen márka, kiadás közben újraindul a telefon. Van valamilyen ellenszere?
-
muszi0521
aktív tag
Super !!
-
muszi0521
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hali ! 60 és 120 . nincs köztes . és 60 kezd .
-
-
muszi0521
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni hogy tudom 90 hz frissíteni ? Köszönöm !
-
muszi0521
aktív tag
MiFlash2020-3-14-0, :https://bigota.d.miui.com/V12.5.4.0.RKKEUXM/haydn_eea_global_images_V12.5.4.0.RKKEUXM_20210722.0000.00_11.0_eea_824a79d66d.tgz
-
muszi0521
aktív tag
Vissza toltam az eredetit !! Próbát meg ért ,nem jött be !!
-
muszi0521
aktív tag
Eu- rom ! Redmi k40pro lett a készülék neve ?!
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok, kb 1 hónapja akarok venni egy ilyen telót de egyre feljebb megy az ára. Mobilcornerről vagy hasonló oldalról. Anno 150 felett volt, gondoltam várok míg alá megy. Most alig lehet pár helyen venni, az arukereson néztem, és ahol van ott is 180 majdnem. Hiány van belőle vagy mi? Minden telefon ára feljebb ment, vagy csak ez? Pedig elvileg amint kijön lejjebb ment eddig mind, elavulás, jönnek az újak stb.
-
válasz
kerceréce#
üzenetére
Úgy találtam nincs erre mód, kivéve, ha lenémítod a telót.
-
erzol
őstag
válasz
kerceréce#
üzenetére
Alapból a drága xiaomi rendszer szinten integrálta a töltés hangot is.
Eu rom-ban kikapcsolható. -
kerceréce#
friss újonc
Tisztelettel!
Vettem egy MI 11i 5G telefont! Próbálom állítgatni, de egyvalamire nem jövök rá! Valakinek van rá ötlete, hogyan tudom azt a rettenetes hangot levenni amikor felteszem a töltőre? Későn este fekszem le, amikor rádugom a töltőkábelt, akkor felébred az egész család! Köszönöm a segítséget! -
Ehh viszem a vissza gariba. 120Hz-en ugy laggol mintha egy gingerbread rendszert lapozgatnék.......
-
Exelsior
őstag
válasz
muszi0521
üzenetére
Rossz? mihez képest? Oké vannak hibák ahogy máshol is. Ha bug van tessék jelezni. Ettől függetlenül jó kis teló. Agyaltam a M10T Pro-n vagy majd ha jon a MI11T Pro de nem voltam hanyatt esve. Sajnos most kezd az lenni hogy sok a telefon de a szoftver nem bírja követni.
-
-
Nyitnám a BL-t de nem akarok 168órát várni. 5let valakinek ?
-
muszi0521
aktív tag
Három év után váltottam újra vissza , adott egy jó hardver maradt egy rossz rendszer .
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen a legfrisebb
A saját 6 hónapos kb a cégest passzolom. (a másik telómban nem volt gondom vele MI 10T Pro)
A gyárit már oda vissza megcsináltam. -
-
muszi0521
aktív tag
Szolgáltatótól vetted vagy független ?
-
Ez a telefon egy ipari hulladék. Az hogy merül még rendben van, de hogy 1 nap 2szer kifagy , a duplakopp elvétve müködik, a hivás vége buborék kb 45ör ugrik fel mire eltünik. Amig le szinkronizál a cloud-al szinte használhatatlan.....
-
Gabatka
újonc
Üdv.Vki meg tudja mondani nekem,hogy az értesitéseknél lezárt képernyönél miért nem jelenik meg semmi értesités a kijelzö szélein(Ami az értesitési led helyett van)Most komolyan külön programot kell letöltenem hozzá?Bármit bárhova állitok,az alap értesitési sáv nem müködik.Mi 11i.
-
muszi0521
aktív tag
Minden képen nyitni kell vagy van más megoldás is ??
-
Exelsior
őstag
Én most léptem be vagyis jöttem vissza a MI családba ezzel a kis jószággal.(MI 9T pro volt régen) Őszinte leszek. Nagyon bejön. One Plus 8T-t váltott. Egyedül az akksi idővel nem vagyok kibékülve de még adok neki kis időt míg beáll. Szerintem egy tök jó vétel.
-
Matyi222
senior tag
válasz
Peter.70
üzenetére
Xiaomi.eu developer rom, nem kell TWRP-sem, nyitva legyen a bootloader, aztán letöltöd a xiaomi.eu fastboot romot, kicsomagolod, fastbootba rakod a telót, elindítod a megfelelő parancsot a kicsomagolt mappából, persze elég rákklikkelni, csak annyira kell figyelni, hogy első alkalommal a first installt indítsd el, továbbiakban meg az update hetente jön.
-
Peter.70
addikt
Fejlesztői ROM-ot lehet már rá tenni TWRP-vel?
-
erzol
őstag
Kb. másfél év redmi note 9 pro használat után váltottam.
Hát ég és föld a különbség.
Könnyű, légies készülék brutál kijelzővel és hardverrel.
Imádom!
-
Matyi222
senior tag
Szia, Minden telefon melegszik ami Snapi 888, ez is valamelyest, de ez ilyen időszakos, éppen mennyi mindent futtatok egyszerre, ha megy az android autó, meg arról szól a zene, aztán hívnak is közben, akkor érzem hogy meleg. Játékról nem tudok nyilatkozni, az nem pálya nálam. ilyen sima böngészés, viber, messenger használata közben nem érzem. Mondom ez ilyen terhelés függő.
-
l86544
aktív tag
Sziasztok,
Erősen gondolkozom egy ilyen teló vásárlásán de annyi hír van hogy melegszik a teló minden feladat alatt, esetleg aki már hosszabb ideje használja írjon már egy pár sort hogy mennyire igaz ez. Köszi -
muszi0521
aktív tag
Kaptunk egy kis frissítést !
-
BoneDragon
veterán
Most akcios xiaomi webshopban, mindkét tárhellyel rendelkező változat. Hátha érdekel valakit...
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Holnap érkezik meg a teló.
Nem nagyon látok mozgást a kapcsolódó fórumokban sem.
Ennyire elaprózta a Xiaomi ezt a 11-es szériát?
Remélem lesz azért mozgolódás a készülék körül.
-
Japi71
csendes tag
Sziasztok!
Ennek a kijelzője is zőld foltos mint a poco f3-nak alacsony fényerőnél?
Köszönöm a választ. -
-
Bastee
tag
Nagyon keresem a Poco F2 utódját, és eddig a Mi 11i járt a legközelebb hozzá. Viszont a kamera csak kicsit jobb, a kijelző csak kicsit jobb, az üzemidő és a melegedés meg eeehh... Nagyon elbizonytalanodtam, lehet jobban megéri várni valami újabb Xiaomi/Poco gurítást, mert valójában egy jobb kamerával lehetne megvenni, de nem sok olyan van. (A Mi 11 Pro lenne a tökéletes)
-
Matyi222
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Te baszki, akkor minek írtad, hogy 1 nap után? Amúgy valószínűleg kifogtál egy szart. Nekem is van mellette egy Poco X3 Pro, annak az akkuja tény hogy jobban bírja, de nálam nem olyan jelentős a különbség. Én elégedett vagyok a 11i-vel, főleg azt bírom hogy ilyen vékonyka.
Meg amit írtam nálam jó az akku.
Este levettem töltőről, 4:30 óta fent vagyok, azért nyomogattam picit, jöttem android autóval is 40 km-et, zene is meg a navi is erről ment közben. még van 94% az akkuban. Szerintem ez vállalható. -
-
Matyi222
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Öreg "motoros" létedre tudhatnád, hogy 1 nap után nem szabad itélkezni, sőt döntést hozni még úgysem, minimum 2-3 töltési ciklust végig kell várni, hogy beálljon a akkumulátor. illetve a fogyasztás. Első nap, nekem is pillanatok alatt lemerült, aztán tegnap volt a 3.nap, 95 százaléktól 30%-ig 16:53perc alatt, hozta az 5:43 perc kijelzőidőt. Én ezzel elégedett vagyok
Nembaj, jólesz másnak
-
Na részemről ennyi volt a 11i hála égnek elvitték. Életben nem volt még, hogy 1 nap után kuka, mindössze Üzemidő miatt, bár az oldalon lévő u.olvaso is hasonló téma lett volna.
-
-
deltaa97
tag
Sziasztok,
A (sajnos) törött kijelzős Mi 10-helyére keresek utódot.
A Mi11i és a Poco F3 között gondolkodok.
A segítségetekre lenne szükségem.
A kérdésem az lenne: a Snapi 888-ról sokszor olvasom, hogy elég melegedős a Samsung node miatt. Ez gyakorlatban mennyire jelentős?
Az F3-ban S870 van ami kb az S865 upgradelt verziója.
Mivel (már) nem játszok telefonon így a teljesítménye bőven sok még egy S780G-nek is.Előre is köszönöm a válaszokat!

Update: közben láttam, hogy már más is kérdezte, de egy-két tapasztalatot szívesen látnék még.
-
GreatL
őstag
Az Mi 11 Ultrának miért szállt el az ára? Százezrekkel olcsóbban Samsung top telefonok vannak. Xiaomi rajongóként persze tudom hogy a Xiaomi is úgy van összerakva Sam-Sony-LG cuccokból.
-
90Hz-vel közelébe tudtam hozni a poco f2 üzemidejének és már bocsi, észre sem veszed hogy -30Hz van. Ja és hiába volt restart a 90Hz marad. Yt alatt 60Hz, de speedtest alatt 120Hz. Az egyetlen próbált app ami felülbírálta.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Gondolom itt azért többeknek van Xiaomi MI11i készüléke
A mindennapos használat ( esetleg erősebb használat ) során mennyire hajlamos melegedésre a készülék? -
muszi0521
aktív tag
Számomra ez volt eddig a csúcs . [kép]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Assetto Corsa Rally
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(csak viccelek)