Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kda1
tag
Ilyen
-
kda1
tag
És még egy kérdés ha elküldi az üzenteteket angolul jeleniti meg hogy kézbesítve. Azt lehet valahol átállítani?
-
kda1
tag
Sziasztok!
a napokban vettem ezt a telefont, az egyik ismerősömtől. Nagyon megvagyok vele elégedve tökéletesen működik.
DE!
Abba tud-e valaki segíteni, hogy kiírja hogy van frissítés: Miui 13 V14.03 TKKCNXM végleges elkezdi tölteni és 2%nál megáll nem tölti tovább.
Ez mitől lehet? Köszönöm a válaszokat előre is! -
Bumer725
csendes tag
Sziasztok miui 14 mikor várható hivatalos végleges eu verzió?
van róla esetleg vmi infó? -
legínyek
csendes tag
Nekem is volt a bajom akksival rendesen! Felmelegszik(brutálisan) a proci azután meg akksi drasztikusan merül! Én Factory reseteltem legtöbbször,de mostanában csak ultra akksi üzemmódba teszem egy kicsi időre,hogy ne legyen meleg és utána visszarakom rendes módba! Nagyon jó kis telefon 2021 szeptember óta meg van de megy a levesbe hamarosan
-
-
havri1
félisten
Meg kéne nézni, mi szívja le.
Én az AccuBattery Pro-t használom, ez elég jó statisztikát csinál.
Éjjelre akkukímélő nekem fixen, és wifin, az kevesebbet zabál. Ha gyenge a térerő, az sokat visz..
Frissítés van rá, csak az EEA meg Global szar..nem engedik rá, nem tudom miért.
DEV romok hetente frissülnek. Most mondjuk picit lassult, de a 14 miatt. -
kreg
aktív tag
Az hogy nincs erre a készülékre frissités az elég bosszantó, Ami viszont végképp érthetetlen hogy ez a teló jobban merül éjszaka,abszolut tétlen állapotban mint napközben,hát ez elég gáz.
Konkrétan a melóban legutobb reggel 6-tól du. 3-ig merült bö 30 százalékot,végig mobilneten,szinkronizálás,jnternet,instagram,etc. Este 9-töl hajnal 5-ig wifin ugyanennyit. Vicc. -
djcool
tag
Sziasztok!
Mai napon jelzett a készülékelm, új frissítés jött (túlzásba nem vitték): novemberi biztonsági frissítés. Végülis, jobb. mint a semmi....13.0.9.0.SKKEUXM (155MB)
-
havri1
félisten
- Innen leszeded az adb-t, telepíted: [link]
- Leszeded a legfrissebb twrpt innen, majd a letöltött filet átnevezed twrp.img -nek, és bemásolod a fent telepített adb mappába. [link]
- Intéző, shift mellet jobbklikk, powershell nyitása itt.
- Telefon fastbootba (hangerő le+power)
- Rádugod a gépre, és a powershell ablakba bemásolod ezt:
fastboot.exe boot twrp.img
- Felküldi az új twrp-t, és restartol a telefon, már a twrp nyílik meg.
- Ebben az állapotban a romot felmásolod a telefon gyökerébe.
- install, /sdcard/***.zip swipe to comfirm flash
- kész, wipe dalvik, reboot system -
djzoy
tag
sziasztok . akkor senki nem tud ebben segiteni? xiaomi.eu_multi_HMK40Pro_MI11i_V14.0.3.0.TKKCNXM_v14-13.zip
-
erzol
őstag
Köszönöm a topikban kapott tanácsokat, tippeket, de eladtam a vasat.
Régi álmom váltottam valóra egy samsung note 20 ultra személyében.
Sok sikert hibamentes miui romokat kívánok nektek!
-
havri1
félisten
Valakinek megvan az új, V5.6 A12 twrp mi11-re? [link]
Nem tudom letölteni, szerver hiba már napok óta.. -
djzoy
tag
Sziasztok. Kis segitséget kérnék,ezt szeretném feltenni.xiaomi.eu_multi_HMK40Pro_MI11i_V14.0.3.0.TKKCNXM_v14-13.zip
-
törölt tag
Ajjdemilyen jó!
Jött valami frissítés, erre ha bekapcsolom a BT-t, akkor a helymeghatározás is bekapcsol!
Tudom, csak 1 koppintás, hogy kikapcsoljam, de akkor is... -
havri1
félisten
Ma raszantam magam, hogy ujrahuzzam az egészet a friss eu devvel.
Egész napom rament, mire mindent beállítottam😂
De megérte. Fürge, gyors, smooth, tényleg jó. -
havri1
félisten
válasz
vikla007
üzenetére
Egyelőre nem jött elő semmi hiba. Az összes engedélyt az android váltás miatt ki kellett osztani, de semmi extra. Hű de sok minden nem változott, inkább csinosítgatás.
Mi12T-n a nagyfelbontasu kamera nem működik, ezt írták is. Sima update-al toltam fel fastboot alól, nem tisztán, de működik
-
havri1
félisten
[link] itt az utolsó nekem működő twrp.
ADB van a gépeden? Ha nincs, innen szedd le: [link]
Telepítsd.
A twrp-t a mappájába másold be.
Telefon fastboot módba (hangerő fel+power), kábelen a gépre csatlakoztatod, majd belépsz intézőben az adb mappájába.
SHIFT nyomvatartása mellett jobbklikk az inézőben, powershell megnyitása itt, rendszergazdaként.
Megvárod míg megnyílik, majd ezt a parancsot beírod, és enter:fastboot.exe boot twrp.img
Feltölti, és ezzel bootol be, és van twrp-d.
Innen már csak a mefelelő romot zip formátumban a telefonra kell másold, majd twrpből install, végén wipe dalvik/cache, és restart system. -
djcool
tag
Szia! Egyetértek veled....szép és jó készülék (bár mostanában néha érthetetlen módon éjjel képes vagy 30-40%-ot is merülni az akku), de tényleg azért vettem, mert a Xiaomi állítólag odafigyel a frissítésekre és hibajavításokra. Ehhez képest....félévente új széria, támogatás akadozik...anno a Google úgy reklámozta magát, hogy a biztonsági frissítései külön letölthetők lesznek bármilyen Androidos telefonra. Maga az Android is kezd vicc lenni, hogy lassan a normális sebességhez atomerőmű kell, miközben az IOS fele ilyen hardverrel kirázza. Inkább legyen gyorsabb a rendszer, mint megint belerakunk 1500 emojit... Kiváncsi vagyok mikor lesz rá legalább biztonsági frissítés, MIUI 14-et nem is várom jövő év közepénél hamarabb (a 13.5 elsüllyedt?).
-
kreg
aktív tag
Mindent összevetve,kifejezetten elégedett vagyok ezzel a készülékkel,de azért az komoly csalódás hogy jul.1.-óta egy nyamvadt biztonsági frissités nem sok,annyi sem volt rá...
Egy filléres telónál ez elmegy,de ez azért nem volt ennyire olcsó..! -
vikla007
aktív tag
Itt van leírás hogyan kell:
https://xiaomi.eu/community/threads/howto-install-recovery-image.66211/ -
djzoy
tag
kicsit részletesebben le tudnád irni? mert ezekhez én hülye vagyok
-
djzoy
tag
sziasztok! segitséget szeretnék kérni ,van egy xiaomi mi11i készülékem, Home Browse Software Development Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs
Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMsOFFICIAL mirror of MIUI Multilang ROM by https://xiaomi.eu/Brought to you by: ingbrzy
Your download will start shortly...
0Get UpdatesShare ThisProblems Downloading?xiaomi.eu_multi_HMK40Pro_MI11i_V13.0.13.0.SKKCNXM_v13-12.zip ezt szeretném feltennei rá de nem tudom hogyan kell. ha valaki tudna segiteni ebben nagyon szépen meg köszönném. ilyen rom van rajta csak még a régebbi mikor nem kellett hozzá TWRP -
Occon adom
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Igen, az megvan már de regisztrálni nem tudok valamiért megáll a történet.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Occon adom
üzenetére
goboo?
-
Occon adom
aktív tag
Valaki ismer Európában telefon Shoppot, ahol aránylag jó árban lehet telefonhoz jutni, korrekt netes üzlet , l a Xiaomi Black Shark 5 Pro érdekelne. Valahol találkoztam a linkkel, de most nem ugrik be.
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Nincs mit

-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Kamera, beállítások, vízjel.
-
Occon adom
aktív tag
Xiaomi BLACK SHARK 4 TELEFONOM VAN, KÉRDEZNÉM MELYIK OPCIÓ LEHET AZ, HOGY A FOTÓZÁSKOR A TELEFON MÁRKÁJA NE JELENJEN MEG MINDEN FOTÓN?
Bocs a nagybetűért, nem szándékos, illetve a telefon topikja évek óta halott azért kérdezem itt.
Köszi a válaszokat! -
havri1
félisten
-
erzol
őstag
Azon gondolkoztam el, hogy amit a beállításokban letölt eu stabil romot a teló ota-n, azt elindíthatom telepíteni, mintha gyári rom lenne?
Vagy semmi nem fog történni/tégla lesz/lefagy? -
gthomma
senior tag
Tudna valaki segíteni TWRP telepítésben?
1. Bootloader nyitva.
2. Reboot to bootloader kész.
3. fastboot boot twrp.img -> ok
4. elindul a twrp de se írni se olvasni nem tudja a telefon tárhelyét.
Mit rontok el ? -
droti25
őstag
Én a gyári global romot használom és teljesen meg vagyok elégedve vele. Nem érzem szükségességét az EU romra váltásnak.
A telefon beszélgetés rögzítés az viszont hiányzik. -
vikla007
aktív tag
Sziasztok,
Egy 11i-vel én is beléptem. A nyitást már elkezdtem. Xiaomi.eu az ajánlott vagy esetleg van jó (aksiban is) aosp is?
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Ja, akkor lehet gyári app, azt nem ismerem.
Ez pörgős?
-
gthomma
senior tag
Sziasztok! 2 dologban kérek segítséget.
Az egyik a twrp, az xda leírását követvetve feltettem működik bootloader nyitott,, szerettem volna feltenni az EU ROM-ot hiba nélkül végig ment a telepítés, reboot és ennyi. Recoverybe sem lépett be. Tégla lett.
Újra kellett húzni a telót gyári szoftverrel a miflash-el, megint működik.
A másik a mikrofon, füles be volt dugva, egy Samsung AKG USB-C, hívás közben kihúztam, azóta sokszor egyáltalán nem hall a hívott a fél, vagy csak sistergést hall, vagy kattogást, kihangosítva jobb de ott is sistereg néha.
Ha telefont újraindítom 3-4 hívás jó, utána sistergés, vagy semmi. Erre van megoldás ? Beázva, leejtve nem volt soha. -
andriska0725
tag
Sziasztok mi11i hez milyen okosórát használtok? Jelenleg egy samsung gear s3 at használok, de bosszantó hogy állandóan lecsatlakozik. Fontos lenne a mobil fizetés és a mag,ar nyelv. Köszi ha tudtok ajánlani valamit.
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Gyanús app, nem találkoztam még vele.
Próbáld meg play áruházból a redmi system manager appot, azzal sok mindent, rendszeralkalmazásokat is lehet törölni, fagyasztani, hátha. -
Occon adom
aktív tag
Megjelent a telefonon egy BSmacro nevű ikon, egy olyan alkalmazás, amit az alkalmazások közt sem találok törölni se lehet, mi a szösz lehet ez? Én nem telepitettem és inkább szabadulnék tőle ha lehet.
Valami értesitési kategória de nem szeretném, hogy tudok megszabadulni tőle vagy mire jó ha maradna? -
MDanny
senior tag
Sziasztok,
Gyári ROM-mal működik a DIGI VoLTE és VoWiFi?
-
havri1
félisten
Na, most + felment.
-
havri1
félisten
Valakinek 7.21 eu dev óta sikerült zip-et updatelni twrp-ből? Nekem azóta hibát dob..
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Arc Raiders
- Valami baja van a tápomnak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP Omen gamer szék Citadel
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
van róla esetleg vmi infó?