Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
muszi0521
aktív tag
középen az ikon !!
-
muszi0521
aktív tag
Kezdő képernyőn eltudom tüntetni azt a spot ami zavar ? Eu . Rom .
-
muszi0521
aktív tag
Rendben köszönöm !!!
-
muszi0521
aktív tag
Üdv !! Akik eu.-romot használnak hetit vagy a stabilt ajánlot ? A másik kérdésem hogy frisiti -e magát ? Köszi !!!
-
öregpapa
tag
Üdv Mindenkinek! Kissé félve megkérdezem,használ itt valaki custom romot? Ez már a sokadik Xiaomi telefonom,és még mindig idegen nekem a miui os.Ahogy az xda-n látom ennek a telonak még nem nagy a választék custom romokból.Amannyiben valaki mégis lecserélte a miui-t szivesen venném a véleményét,melyiket érdemes feltenni.
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hol lehet azt beállítani a Xiaomi telefonokon, hogy egy Viber/Facebook/internet alkalmazással megnézett képet ne rakja a galériába és ne mentse el a felhőbe?
Amit én fényképezek csak az maradjon a galériában és a felhőben...
Azzal van tele a hócipőm, hogy kapok üzenetekben képeket, megnézem őket, majd pár hét múlva azzal telnek súlyos percek, hogy törlöm őket a galériából és a felhőből...
Köszi
Sanya -
droti25
őstag
Nem tudjátok miért kapcsol ki az AOD egy idő után? Nincs ütemezve, állandóra van állítva megis kikapcsol egy bizonyos idő elteltével.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Bathorypeter
üzenetére
Nekem jobban bejön, mint egy Iphone 13 max az tuti, és ehhez adnak jó töltőt is, ahhoz már azt sem

-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ez hihetetlen, most meg megjavult magától.. voltunk botanikus kertben, csináltam vagy 60 képet, az elején bezárogatta, de úgy kb 10 kép után megjavult, nem lép ki az alkalmazásból, átvált makróra meg uw-ra is szépen..
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Gyári romban nincs lehetőség appok és azok adatainak mentésére? Helyi mentésnél nem készít backup-ot az appokról :(
Megoldás a rom cserén kívül? -
válasz
hallerlaller
üzenetére
Tegnap este nekem is volt egy kis megbolondulás, amióta megvan ez volt az első. Kifagyott majdnem minden alkalmazás illetve a mobil net is rosszalkodott. Újraindítás után megjavult minden.
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Na ezt úgy látszik elkiabaltam, megint előjött az összes hiba, szerintem legariztatom túl vagyok kettő gyári beállítás visszaállításon és ugyanúgy dobja még be sem jelentkeztem gmailbe és úgy is..
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy ilyen telót és az lenne a kérdésem, hogy a videó felvételnél melyik beállítás a legjobb, legstabilabb? Full HD 60fps, 4k 60fps, 4k 30 fps..?
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Ez oké, de ezzel a frissítéssel jött az android 12?
Mert főverzió ugrásnál a tiszta telepítés evidens.. -
havri1
félisten
válasz
hallerlaller
üzenetére
Android 12 is most jött ezzel?
Gyári visszaállítás ilyenkor nem árt, mert amúgy teljesen stabil a miui 13, nincsenek ilyen gondok.. -
Occon adom
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nekem, ahogy kitettem a hivatalos frissítés jött meg, semmi baja semminek.
De ha mégis lenne valami, visszaállítanám a gyári beállításokra, fél óra, de megéri. -
havri1
félisten
válasz
hallerlaller
üzenetére
Tisztán raktad fel?
Vagy OTA global? -
hallerlaller
addikt
válasz
Occon adom
üzenetére
Hm, kikapcsoltam a telefont öt percre és megjavult a normál mód, nem lép ki és a makróra is szépen át vált, viszont az ultrawide teljesen elszállt, se normál módban nem tudok rá át váltani se pro módba.. érdekes.
Szerk: na most minden rendben az ultrawide-al is, úgy látszik csak kicsit szidnom kellett itt a fórumon
-
Occon adom
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ez a fotós része nekem tökéletes minden módban, inkább az ikeralkalmazás bosszant még az Oppo is tudta 6gb rammal a pokemont vinni ikerbe, ezen meg a videó először alig jön be a végén kifagy a program, még a +3gb rammal is, fura. Ikonképeket nem töltbe a 2 méterre levő wifi5ről sem, pedig tehetné. Viszont a a Google AR+ program, beleszól minden egyes játékban és frissülne, ha nincs a telón akkor települne. Bosszantó.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Occon adom
üzenetére
Nekem kilép a fotó alkalmazás a főképernyőre mindig ha normál módban lövök egy képet, pro módnál illetve videóknál nincs ilyen gond. Illetve most normál módban ha bekapcsolom a makrót olyan mintha nem váltana át a makró kamerára, csak pro módban tudom előcsalogatni.
Na most meg ha 0.6x ra váltok kifagy... omg
Csináltam egy minden adat törlését, nem raktam fel egy appot sem és ugyanez.
ExelsiorPassz, én annak is örültem volna ha nem rontják el a kamerát.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nálam zökkenőmentesen fotózik mindent, akárhova váltok. Sima fotó után váltok 108-ra azzal is majd makróval is jól megy a teló, nincs a fentiek közül egyik hiba sem.
-
Exelsior
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
miui 13 dynamic widgets nem tudjátok hogy lehetne elő csalogatni? India-i beállítással sem megy. Igy eléggé buta lett a frissítés. Semmi nem megy amit ígértek. Sem az új háttérképek, sem a control center.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Occon adom
üzenetére
Tök jó, csak most megint kilép a fényképező alkalmazás minden kép után.. makró is el lett szabva, csak pro módban működik jól.. neked is?
-
Occon adom
aktív tag
-
Kampó
senior tag
hát galaxy s20 fe QC és e között vacilálok.. valamint kóbór lovag ként még a Nova9 Huawei mindig jó volt kamerákba... habár utóbbi hardverben is gyengébb elözö kettőnél.. de kicsit más megközelítés..
Hardverben ez a leg bikább az stimt... csak szükségem van a a snapdragon 888-ra ...ez a másik jo kérdés -
Occon adom
aktív tag
A Miui 13 megérkezett hivatalosba a telefonra, hajrá!
-
Sty01
tag
Valaki tudna segíteni? Mi 11i telefonom van a feleségemnek 11 lite de se nekem sem neki nem működik a távirányitó, mi lehet a gond?
-
válasz
hallerlaller
üzenetére
Sima 11t lett, koszi az infokat
-
hallerlaller
addikt
Most megnéztem pár 11T topikot, ne a 11T prot- hanem a sima változatot vedd az jobb azt írják. Dimensity 1200 meg kb ugyanaz mint a snapdragon 888, a snapdragon 888 marginálisan jobb benchmarkokban de a samsung gyártja így melegedésre hajlamosabb, míg a dimensity 1200-t a TSMC, utóbbi gyártónak jobb a megítélése. Szóval nem kell félni ezektől az új Mediatek processzoroktól.
-
válasz
hallerlaller
üzenetére
Akkor ezért van kevés voda üzletbe 11i...
Egyébként lehet tényleg jobban járok a t-vel. Sok összehasonlító oldalt néztem, az egyiknek a végén tök jó a konklúzió:
Conclusion
If the performance is more important to you, then choose the Xiaomi Mi 11i. But if the battery life and design are more of a priority – go for the Xiaomi 11T.Annyira nem érdekel a teljesítmény (a mi 9 is tök elég mindenre, 855 snapi) de a nagyobb aksi mindig jól jön

Jah, h válaszoljak is: Meglévő flottás csomagom hosszabbítom meg.
-
hallerlaller
addikt
Hogy vennéd milyen csomagban, kártyás vagy előfizetés esetleg részletre? Aza baj 11i már nem nagyon van, nem tudom mennyire értelmes a vodás ár, edigitalban ennyi volt: [link]
De amúgy ha egyárban van akkor inkább 11T, az újabb, gyorsabb töltés nagyobb akksi, kamera kb ugyanaz. 11i már kifutott, árukeresőn már nincs is fent, vodánál van max egy kettő mutatóban.
-
válasz
hallerlaller
üzenetére
Az igen jó ár.
Vodától hozom ki. Nyaggatnak már egy ideje, h hosszabbítsam meg a szerződésem...
És melyiket vegyem?
-
Sziasztok!
mi 9-et váltom de nem tudom, h
11i vagy 11t?
Majdnem egy áron vannak. Melyiket vegyem?
-
erzol
őstag
Eu stabilra érkezett új verzió.
Mindjárt próbálom.
-
Exelsior
őstag
Sajnos nekem már szét karcolta a Nillkin szilikon tok de még a gyári is. Vicc. Nekem ez vált be itt megállt a karcolódás. [Xiaomi Mi 11i - telefontok Nillkin Qin]
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
[link] használ valaki ilyen tokot ? az érdekelne hogy mennyire védi a kameraszigetet , esetleg egy képet felrakhatna róla,mert nem találok róla ilyet sajnosilletve mennyivel-mivel-miben jobb a Mi11i mint a Poco F3
-
djcool
tag
Üdvözlök minden kedves Fórumtagot!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy Mi11i-hez nem tud valaki olyan tokot, ami Camshield-es (mint a Nilkiné) és e mellé még flip-tok is (tehát a kijelzőt védő része is van)?
Köszönöm a segítségetek!
-
havri1
félisten
Ez szerintem rendben van. Fényerőtől is függ, mennyi és milyen alkalmazás stb.
Tedd fel az accubattery-t, az részletesen mutat statisztikát, kalkulál, elég pontos.
Nekem most ennyit kalkulál, holnap megmutatom mennyi lett a valós. Ezt nyilván a jelenlegi alap használat alapján kalkulálja, ha ilyen sötétben használnám, ennyit tudna.Itt meg egy valós
-
válasz
Occon adom
üzenetére
Telephoto makro 5 MP csak, azokat a közeli képeket azzal csináltam. Én teljesen mértékig megvagyok velük elégedve.
A fő kamera meg elvileg egy samsung s5khm2, [link] a Samsung oldala is 108 mpxl ír, igazából szerintem lényegtelen ez is, még ha nincs is annyi mpxl. Nekem teljesen megfelelnek.
-
Nagyon pozitív hogy kb egész Kecskeméten van 5G, tegnap du sikerült 900 Mbps-ek mérni a belvárosba, de még a város szélén is 100 Mbps meg szokott lenni ( Telekom)
-
-
-
Valószínűleg igen, mert elakartak küldeni hogy tuti nincs már ilyen, aztán a raktárba megtalálták valahol..
( utolsó bontatlan volt kb az egész országba a médiába
).
Akkor esetleg adjak még neki esélyt? Egyébként nagyon tetszik csak az üzemidő bosszant úgy hogy kb nem is használtam csak néha..
Csak a 3 nap miatt dobtam fel a témát -
Kiegészítés ként.:
Sötét módba használom, 90 Hz, és csak is kizárólag 4 g/Lte-n.
7.00-kor vettem le a töltőről és már 60%....
-
Sziasztok!
Szombaton vásároltam egy xaomi mi 11i 8/256 készüléket a Media mark-ba.
Első benyomás alapján nagyon tetszik, de az akkumulátor kritikán aluli. Olvastam hogy alapból nagyon merül, amikor kibontottam a készüléket csumára le volt merülve 5 perc töltés után volt csak hajlandó kiírni hogy egyáltalán töltőn van. Lehet e hogy kifogtam egy nagyon gyenge aksisat vagy esetleg hibás?
Ma még visszatudom vinni a 3 nap miatt.UI.:
[kép] az 5G legalább hasít..
Colinka
-
Tomtailor85
senior tag
Sziasztok!
Nemrég lettem egy Mi11i tulajdonosa. Érdeklődnék, hogy létezik ehhez a típushoz google camera???
-
l86544
aktív tag
xiaomi.eu_multi_HMK40Pro_MI11i_V13.0.5.0.SKKCNXM_v13-12-fastboot.zip
ez a fájl, elvileg ez fastboot-os -
l86544
aktív tag
Elvileg itt a stabil verzió is:
[link] -
havri1
félisten
Akik tisztán tették fel az android 12 alapú miui mt, azoknál nem jött elő, hogyha autóba, busz stb ülnek, és elindulnak, akkor a dnd mód bekapcsol?
-
havri1
félisten
Kint van a miui 13 :) link
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
No, hát első opció. Válassz mást helyette
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Occon adom
üzenetére
[kép] így van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Metal topik
- Assetto Corsa Rally
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest