Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spooky
tag
Hello. Tudnál egy linket adni az ominózus twrp-hez?
A stabil eu romra is jött frissítés de szintén nem telepíthető fastbootban parancssorbol. amit találtam twrp-t nem csinálja meg a mount nál a decrypt et már kikapcsoltam az ujlenyomatot a kód kérést stb...előre is köszönöm
-
havri1
félisten
Az a baj, az adb-vel szívtam, mert nagyon nehezen találtam olyan telepíthető verziót, amivel ment. És a telepítőt töröltem, nem tudom, hol találtam..
Ha van adb-d, akkor már jó.
TWRP img sem volt, ingbrzy linkelt egyik topicban a redmi k40pr-hoz egy működőt, én azt leszedtem, és az adb reboot twrp.img parancs segítségével ráküldtem, restartolt, és azóta van twrp-m. Onnan meg simán csak a telefon gyökerébe bele kell másolni az új romot (zip), twrp, és install. Wipe cache/dalvik, és kész.
Innentől twrp restartnál van A és B. A az a twrp lesz, B gyanítom a gyári recovery.A twrp megvan, azt fel tudom rakni valahova ha kell.
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Stabil eu rom-ra ma érkezett frissítés.
Zip-et kicsomagolva nem találom az update indító fájlt.
Akkor ezt most másképpen kell telepíteni? Nem fastboot-ból? -
havri1
félisten
Nem küldte el.
Minden ok, sima update, ha nincs telepítve a twrp csak boot. -
havri1
félisten
Most megy fel. TWRP-t nem kell telepíteni, csak rebootoltatni gépről fastboot módban, ekkor ráküldi a twrpt, és bebootol, onnan update a zip, amjd restart. Mivel a twrp nem települ, csak egyszeri, így nem csinál fr-t.
Wipe cache/dalvik, és kész. Írok ha felment. -
l86544
aktív tag
Tette már fel valaki az új recovery-s rom-ot? Kell törölni az adatokat?
-
öregpapa
tag
Üdv! Most ez a legutolsó heti Xiaomi eu. ugy néz ki rendben van,de nagyon szeretnék már egy AOSP romot kipróbálni ezzel a procival.Próbáltam fastboottal a Project Elixir nevüt de hibaként azt írja "nem lehet olvasni".Érdekes, hogy egy kissebb terjedelmü /1,3 Gb/ simán felmegy, csak az meg nem indul el.Ha valakinek müködik az Aosp akár privátban is megoszthatná velem hogyan csinálta?
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a jegyzeteket átmenteni régi Xiaomimról? -
havri1
félisten
Na, megcsináltam. Nem kell installállni a twrp-t, csak bootolni őt adb-ből. Ezt a részt nem olvastam megfelelően. Most megy fel a rom.
Nem kell törölni semmit, update ugyan úgy. Marad minden. Nem ment fel, error...
-
öregpapa
tag
Üdv! Amennyiben használ itt valaki Xiaomi eu.romot,abból is a heti változatot,tőle szeretnék kérdezni.A mostani legutolsó frisítést már nem fastboot-al hanem TWRP-vel, kell telepíteni,de nem merek nekiállni mert félek, hogy elvesznek az adataim.Csinálta már valaki és adattörlés nélkül is müködik?
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Hagyjuk, rohadtul nem érted :)
-
Occon adom
aktív tag
Valamit félre értettél, a melegedést nem én írtam, pont azt írom, hogy a videózás során szilikon telefonvédő tok mellett sem melegedett a készülék nagyon, illetve amint írtam a videók nem akadtak semmi bajuk sem volt és nincs van most sem, ez egy proci gyártási hiba lehet max. alap verziót használok, szinte naponta frissül valami, ez egy jól támogatott telefon!
-
andriska0725
tag
Sziasztok. OKosóra vásárlás előtt állok. Ki milyet használ, ajánl a mi11i-hez? S1 watch, és amazfit gtr3 pro-n gondolkozom. S1 watchnál kicsit zavar a magyar nyelv hiánya.
Köszi ha írtok tapasztalatokat. -
öregpapa
tag
Üdv. annak aki ide téved! Bár látom tiz napja senki nem irt,mégis leírnám a problémámat.Mi lehet az oka,hogy egyszerüen nem tudom használni a navigációt mert miután elindulok azonnal eldobja a gps jelet.Ugyanezt csinálja a Waze és aGoogle Térkép is tehát nem az alkalmazás lehet a probléma.Hogyan lehet kiszürni,hogy szoftveres vagy hardveres/pl antenna/ a problémám?Kérlek adjatok tanácsot!
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Őszinte leszek, elég zavaros amit írsz, nem igazán értem.
CPU kizart, hiszen sehol nem melegszik extrémen. Sem játék, sem teszt alatt. Mivel neked global rom van fent, lehet s kamera app is más.
Nekem dev. A videó kódol, CPU - t használ, itt lehet optimalizálás probléma. Hw vagy sw nagyon nem mindegy a kódolás. -
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Fél órás volt a műsor, második videó felénél kezdett el akadni. 4k/60fps. Tehát ha 2 teljes videót elmegy, akkor más a baj nálam. Szoftveres kódolás is lehet baj, CPU-t használja. Nekem eu dev van.
-
Occon adom
aktív tag
5.10perc 4K 60 Fps videót, majd után a 8K-st 2 percben hiba mentesen, szerintem a CPU széria nem ugyanaz. A Black shark 4-m melegszik mind aminek kéne pedig. 10mm a vastagsága, ez kis szolid teló mégis nyújtsa amit kell számomra.
Szívesen feltenném akárhova a videókat de 4gb-t nem tudok hova.
Na már most 10perccet kell videózni? Nekem szerintem az is menni fog. -
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Ez összesen nem volt annyi, mint amikor nekem kezdte kb a jelzést. 10-12p körül kezdett akadni, mivel ha jól látom 7p egy videó.
-
Occon adom
aktív tag
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller
üzenetére
Mondjuk azért így köztünk szólva, laboratóriumi körülmények között ezt tesztelhették volna. Mert ez így gáz.
-
havri1
félisten
Gyerekek műsorát fel akartam venni videóra. 4k60fps. Második videó (időlimites, talán 5p) után kiírta, hogy túlmelegedett. Tűz forró volt, akadt a videó. Természetesen visszajátszásnál is. Klímás helyiség, nem volt meleg..
8k-t ki se merem próbálni. -
havri1
félisten
Nekem viszont az új heti eu dev óta, a SwiftKey osszeomlik. Pontosabban csak baxik elindulni.
-
Spooky
tag
Sziasztok felkerült a xiaomi.eu stabil rom, sajnos a facebook app indítás után leáll tud valaki valami megoldást rá? Letöröltem régebbi verziót tettem fel de a jelenség nem változott!
-
törölt tag
No elérte ezt a készüléket is a xiaomi betegség!
Random időközönként pár másodpercre kikapcsol a wi-fi.
-
Spooky
tag
Sziasztok . Lehet hülye kérdés de ...
nyitott bootloaderrel és xiaomi.eu rommal a mobilbank alkalmazások müködnek?
A bootloader visszaállitásához elég fastbootban az " gyári romra " vissza állni ( clean all and lock opciót választva ha jól emlékszem) a garancia miatt?Köszönöm a segítséget!
-
Sty01
tag
Srácok a családba nemrég került 2 új telefon . Egy Mi 11i és egy Mi 11 Lite ,sajnos mindkét telefon csak ekkor küld SMS-t ha be van kapcsolva az internet. Ha nekem küldenek akkor a feladónak azt írja hogy ofline állapotban vagyok. Mit és hol tudom ezt beállítani?
-
kreg
aktív tag
Üdv mindenki! Nem igazán pörög ez a topic,de azért felteszem a kérdésem. Hogy lehet beállítani hogy a duplakoppos ébresztés/lezarasne csak a zárképernyőn működjön? Egy darabig jó volt, nem igazán jöttem még rá mit sikerült elállitanom...
Jól jönne némi segítség... -
Bathorypeter
tag
A Savoya parki Euronicsba volt még 3 bontatlan példány,nekem semmi probléma nem volt.Tényleg bontatlan volt,sima fóliával.Volt fehér és fekete,fehéret vettem
-
imrus72
tag
válasz
Kocsis Péter
üzenetére
Igen .
Te legalább tudtad mit veszel.
A hölgy ismerőst úgy vették hülyére ahogy csak lehet.
Milyen jogon hazudnak egy használt telefont vadonat újnak.
Igazából pont leszarom,csak az eljárás bántó.
Ha én ott vagyok ez nem történik meg, max azt mondták volna kell,vagy elviszi más.
-
Kocsis Péter
csendes tag
Én is euronicsban vette, sugár központban. Utolsó, kiállított darab. Lecseréltettem a gyári fóliát mert karcos volt, tettek rá üvegfóliát. Mondom az eladónak, hogy ugye nincs rajta semmilyen kód? Azt mondja nincs, ő törölte ki. Hazavittem, otthon meglepi, teljesen le van merülve. Töltőre raktam, bekapcs, utána meglepi kódot kér. Hr segített, de akkor is bosszantó hogy hazudnak. Be sem kapcsolta, mivel csont 0%-on volt a telefon. Ezektől függetlenül hibátlan és jó készülék.
-
imrus72
tag
Sziasztok.
Én is beszereztem egy 11i példányt.
Nagyon elégedett vagyok a telefonnal.
Pont ezért nem viszem vissza az üzletbe.
A nyíregyházi Euronicsból vette meg egy hölgy barátom aki arra járt.
Messze lakom, ezért kértem meg.
Akciós utolsó darab volt.
Elvileg előtte bontották fel.
Este kaptam meg tőle. Jött a meglepetés :
1. telefon teljesen le volt merülve,
2. üveg fólia volt rátérve,
3. miután kapott egy kis töltést bekapcsoltam a készüléken képernyő zár volt beállítva.
Szerencsére fiók nem volt hozzá rendelve ezért a gombos hard reset megoldotta.
Hab a tortán,hogy ma levettem az üveget,hogy tegyek rá egy sajátot,az üveg rá volt téve a gyári sima foliára.
ez már tényleg csak mosolyogtató volt.
Halottam már ilyen sztorikat az euronicsról,de ugye mindig azt hiszi az ember ,hogy vele nem történik meg.
Hogy miért nem viszem vissza?
Mert kell,és mert jó áron volt,és azon kívül hogy használt más baja nincs.
Vevő szolgálatot hétfőn felhívom,és kulturáltan elmondom nekik,semmi nem fog történni,max elnézés,és hogy vigyem vissza,ha gondolom.
Leírtam,hogy aki esetleg megy oda vásárolni, körültekintő legyen.
Peace.. -
Bathorypeter
tag
válasz
Kocsis Péter
üzenetére
köszi
-
Kocsis Péter
csendes tag
válasz
Bathorypeter
üzenetére
1,5 - 2 nap általában. Sokat használom vegyes üzemben, állandó email, wifi, bt.
Nekem nagyon bejött, jó telefon. -
Bathorypeter
tag
válasz
Kocsis Péter
üzenetére
akku hogy bírja?
-
Kocsis Péter
csendes tag
Én egy hete vettem euronicsban 130-ért.
Szuper telefon. Ennyiért best buy! -
törölt tag
válasz
Bathorypeter
üzenetére

-
törölt tag
válasz
Bathorypeter
üzenetére
Csütörtökön vettem én is egy fehéret!
#410Bathorypeter Médiában 249k!
-
havri1
félisten
válasz
Bathorypeter
üzenetére
Az tényleg jó ár érte. (nem láttam a képet előző posztban)
-
havri1
félisten
válasz
Bathorypeter
üzenetére
Hol veszed, mennyiért?
-
erzol
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Bő fél éve használom eu rommal.
Az egyik legjobb telóm az összes közül (samu s széria az s7 edge-vel ért véget nálam, azóta csak xiaomi ).
Remélem ezek után te is boldog tulaja leszel ennek a remek telónak.
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Na visszajött a telóm a szervízből, alaplap csere volt és úgy látszik megjavult, kopp-kopp..
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Kamera mizéria folytatódik, most megint csinálja, hibajelenségek: fényképezés után rögtön kilép, de képet azért csinál, az elkészült képek mind ~200kb méretüek. Makró kamerára nem vált át, hiába nyomom be hogy szupermakró, csak a normál lencsét használja, csak pro módban működik a makró. Ultrawide-ot egyáltalán nem lehet elérni, rögtön kifagy, még pro módban is.
Közben rájöttem mi lehet az oka, valószínű mivel szoktam állítgatni a minőséget 'kiváló' és 'gyenge' között, mivel gyenge minőségben kell többször átküldenem vagy 10+ képet egy emailben. Ezért ez beragadhatott valahogy?
Problémát orvosoltam átmenetileg google kamerával, de ez ugye nem éri el a makrót meg az ultrawide-ot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Arc Raiders
- Valami baja van a tápomnak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- További aktív témák...
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez már tényleg csak mosolyogtató volt.