Hirdetés
- Poco M3 - felújított állomás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Hol van ez a menü?
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Még a kérdést se értem

Mit, hol? App drawer vagy hol? -
Occon adom
aktív tag
Üdv!
Az ikonrendezőt hol lehet kikapcsolni, hogy a menű ne azzal indítson,
hogy minden ikon pipál? Néztem a hosszú gomb nyomását az másra van beállítva, pont a rövid nyomásra akar rendezni ikont. -
Fordos Laci
csendes tag
Sziasztok !
Ennél a telefonnál lehet a videóból kivágni egy fényképet ?
Huaweinél lehetett , de ennél nem jöttem rá hogy hogyan kell ! -
Occon adom
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
A telefon nem melegszik annyira.
BSP
Az aksi nem bír 3 órás kijelzőhasználatot még lehalkított fénnyel sem, pótaksit hurcolni meg nem szeretek szívesen, de azon maga a játék tökéletesen megy 2 accal egyszerre. [kép] Ez az új nem bír annyit, sajnos a régi a csúcs. -
hallerlaller
addikt
válasz
Occon adom
üzenetére
Hm, érdekes hiba, mennyire meleg ekkorra a telefon? Nem lehet hogy Pokémon go hiba?
Black sharkot miért cserélted le? -
Occon adom
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
[link] 24.másodpercnél fekete pöttyöződés, de van, mikor kifagy, van mikor az ikonok meg sem jelennek...
Az eddigi Black shark pro 2 telómmal minden nagyon jól működött, dual ablakban is ez feleannyira sem képes.A game turbó és AR mód nélkül is az előző viszi a prímet, Bluetoth csatlakozás is gyengébb.
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Egyedi hiba lehet, nálam ver mindent. Pont a soc az, amire nem lehet panasz.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Occon adom
üzenetére
Tudom nem vigasz de nekem jól megy a wild rift, mivel tolod?
-
Occon adom
aktív tag
remélem ennyi faxság nem lesz benne, mikor?
Jut eszembe játékban ikonok nem jelennek meg, illetve ha más videóra vált pillanatra fekete pöttyös képernyőt mutat. Miért?Ez a 888 snapdragon egy rakat fos annyira gyenge, hogy fáj, az előzőm, a 855+ megette keresztbe ezt a procit, ezért ilyen ócsó a teló, mert a procija egy rakat szemétre való kosz.
-
havri1
félisten
Utolsó miui 12.x rom (eu dev). Jön a 13

-
erzol
őstag
válasz
Occon adom
üzenetére
-
Occon adom
aktív tag
Üdv Guruk!
Kérdezném ezen a telón hogy lehet képernyőt felezni?
Az ikeralkalmazást szeretném 2 ablakban 1 képernyőn futtatni, de egyenlőre sehogy sem akar összejönni. Előző telómon a Black shark Pro 2-n a középső pöttyöt megnyomva felére ugrott a kijelző, alul a következő alkalmazást meg tudtam nyitni, egyenlőre ezen el vagyok akadva, aki tud segítsen! Köszönöm! [kép] így lenne jó ha menne. -
Raul227
aktív tag
Röhejes kérdés (illetve az ok, hogy fel kell tenni) de ha hívnak, hogyan tudom kinyomni? Mert csak felvevő, zöld gomb van...
-
Bumer725
csendes tag
Nemtudom ki hogy van vele Nekem javult kijelzo frissítés után mármint telefonálás közbeni zavar h nem tér magához stb végre már nem akarom annyira földhöz verni
-
erzol
őstag
válasz
Fordos Laci
üzenetére
Sms backup & restore
-
Fordos Laci
csendes tag
Sziasztok !
Vettem egy ilyen telefont ! A régi huawei telefonomról szeretném az összes sms-t átküldeni az újra !
Mi átköltözés többszöri próbálás után sem hajlandó átküldeni !
A phone clone meg régi készülék opciót ad a xiaominál !
Valakinek van valami ötlete mivel tudnám átküldeni ? -
Raul227
aktív tag
Sziasztok, a telefont 3 napja vettem, amivel nem vagyok eddig megelégedve az az akksi. Ha nem nyomkodom 1.5 nap, de ha igen akkor max egy nap. Többet vártam egy új telótól, másfél éves huawei p smart z-m majdnem ugyanezt hozza. Képernyő 60hzre van állítva amúgy.
-
erzol
őstag
Stable EU Rom-ra ismét jött egy frissítés nov. 5 után.
Tudja esetleg valaki, hogy hol lehet megnézni a változást? -
djcool
tag
Tegnap délután befutott nekem egy kisebb frissítés: túl sok nem változott, biztonság okt.lett és a verzió alatt megjelent az Enhanced Edition....
-
l86544
aktív tag
Nálunk van a családban huawei és éppen a napokban hasonlítottuk össze a képeket egy hétvégi túrán. Semmivel nem csinál rosszabb képeket a M11i sőt nappali képek még talán jobbak is. Az estiben csak szín tónusban volt különbség de az meg kicsit szubjektív, kinek melyik tetszik jobban. Ja és nálunk is csere sorba kerül a huawei :-)
-
belisa
csendes tag
Üdv.
Ismerős HUAWEI p20 Pro-t váltana.
Rengeteget használja a kamerát fotó, videó.
Megéri váltani? -
havri1
félisten
VoLTE és VoWIFI aktiválása
(szolgáltatói oldalról is szükséges ezen funkciók aktiválása)
Tárcsázóba:
VoLTE: *#*#86583#*#*
VoWIFI: *#*#869434#*#*Csak magamnak, hogy megtaláljam, mindig keresni kell

-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Tudja valaki hogy a bal oldalról hogy tudom eltüntetni a mute ikonját [kép] ? Zavar mert oda jönnek az ertesites ikonok es mindig odanézek a mute ikonra
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Azt lehet tudni hogy erre a készülékre (global version) kijött-e a 12.5 enhanced edition? -
muszi0521
aktív tag
https://xiaomifirmware.net/redmi-k40-pro-redmi-k40-pro/ .
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Xiaomi eu stable romhoz érkezett újabb verzió.
Ezt hogy tudom feltenni adatvesztés nélkül? -
muszi0521
aktív tag
https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/49673-Miui-12-%CE%A7-21-11-10-11-12-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CF%89%CE%BD-MIUI-12-x-XTRV-ROM/: innét szerzembe .
-
havri1
félisten
Felrakta valaki a 11.11 eu devet?
Nálam a képernyőzár szarakodik.
Ujjlenyomattal ébred a kijelző, de még egyszer rá kell nyomni, hogy oldja is.
Igaz, eleje óta csak update rakom fel, nem volt tiszta telepítés, ezért kérdezem, hogy másnál is van e. -
havri1
félisten
válasz
maximilien88
üzenetére
Nekem tök homályosan jelenik meg az oldal, nem tudom megnézni, de gyanítom ez egy custom rom.
-
maximilien88
tag
hát MIUI+ néven fut, és egy vödör készülékre kiadják elvileg
-
seger
addikt
Sziasztok!
Mi11 5G mennyire ajánlott készülék? -
havri1
félisten
válasz
maximilien88
üzenetére
A 12 már rég kint van, azóta 12.5, 12.6 is van.
Hol van ilyen, vagy mi ez?
Megnézem -
maximilien88
tag
Sziasztok,
most olvastam, hogy a MIUI 12-ben bejön az asztali mód (~ Samsung DEX) a Xiaomi készülékekbe. Erről tud vki vmit? mert ha igen akkor nálam itt a vásárlás ideje

-
havri1
félisten
Javítva lett az sms app az új romban. Bedlekrült az új google keresősáv alulra. Kicsit fura, de jól néz ki

-
muszi0521
aktív tag
Kérdésem a következő . Szolgáltatónál vet,melyik rom van fent ? Köszi a segitséget !!!
-
hunmyke
aktív tag
Sziasztok!
1-2 hete rendelkezem Xiaomi mi11i-vel, előtte Oneplus 5T-m volt, egy nagy gondom van vele, a tárcsázás. Ha elkezdem a tárcsázón írni az illető nevét, akkor az ékezeteket nem kezeli (Oneplus-nál nem volt ilyen gond). Erre van valami megoldás? -
havri1
félisten
Itt az egyik videó, itt jól elmagyarazza, melyik módoknál jellemző, sötét mód, 120hz stb.
-
havri1
félisten
Próbáltam most egy szarfonnal képet csinálni, picit látszik de előben egyből szemet szúr.
Alul felül fényesebb a szürke, középen tökéletes. És néha ez nem világos szürke, hanem vöröses zöldes, nem jöttem rá mitől ez mitől az.
link linkA proximity sensor használatával akkor szerencséd van.. Én nagyon sokszor úgy veszem el a készüléket a fülemtől, hogy jegyzetet írok, üzenetbe vagyok, vagy éppen átszerkesztem a főoldalt..
-
erzol
őstag
válasz
gretzky77
üzenetére
Kb. 10 perce korom sötétben próbálom felfedezni a felhősödést, elszíneződést, de nem sikerült produkálni.
A közelség érzékelő is jól teljesít nálam. Igen, közel teszem a fülemhez és nem úgy tartom mintha dinnye lenne a hónom alatt...
A zsebmód hiánya már többször megtréfált. Igazán bele rakhatná a szofver fejlesztő csapat, úgysem kell sok készülékre figyelniük...

-
havri1
félisten
válasz
gretzky77
üzenetére
Ugyan az szerintem a T kijelzője, de kézbe még nem fogtam!
Az a baj a fotóval, hogy lehet úgy fotózni, ne látszódjon.. Közepes fényerőnél pl semmi sem látszik, én így használom, nem venni észre.
Yt keress rá, poco f3/mi11i screen green stb, van egy jó teszt róla.
Garancia el természetesen, de kijelzőt cserélnek, vagy jó lesz, vagy rosszabb.. Nem tesztelik erre.
Mondanak mindent. Technológia miatt ilyen, ragasztás, stb. -
-
havri1
félisten
válasz
gretzky77
üzenetére
Kijelző foltok miatt jól gondold meg, ha van lehetőséged, sötétben teszteld le!
Minimum fényerő, korom sötét, és szürke hátteret keress, menü, felső sáv ha lehúzod.
Foltos alul felül, és a szürke zöld. Szinte mind szenved benne, hol jobban, hol kevésbé..
És tudd, a proximity szenzor használhatatlan, nincs zseb mód, és csak függőleges pozícióban működik, ha telefonálsz. Amúgy zsír telefon. -
gretzky77
veterán
Sziasztok, mit gondoltok megéri ez a telefon 150-ért 3 hetesen garival? Xiaomi Mi 10 Pro-t váltana, ezt már eladtam,tudom,hogy ehhez képest kamerában gyengébb lesz, illetve, hogy pár dolog hiányozni fog, gyorsabb töltés, vezetékmentes töltés......
-
Exelsior
őstag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan tokot aminek szövetes a belső része?
-
havri1
félisten
Hydrogel fólia. Utestol nem véd, karcoktol, és regenerálódik, rohadt jó. Ali, pár dodo
-
hallerlaller
addikt
Kinek milyen fólia vált be? Azon filózok teszek rá, a gyári kezd kopni meg elmászni.
-
Kincici
csendes tag
válasz
Bumer725
üzenetére
Volt. Nem whatsapp közben, hanem normál hívás közben, ha elveszem a fülemtől a telefont, sokszor nem kapcsol vissza a képernyő. Sajnos több az olyan eset, hogy sötét marad, mint hogy visszakapcsolna. Állítólag egy proximity szenzor nevű alkatrész lenne a felelős ezért, de ezekben a telefonokban nincs ilyen. Helyette valami ultrahang alapú (szoftveres) megoldással akarnák szimulálni a hangszórón keresztül, csak éppen nagyon rosszul működik. Érdekes, hogy ilyen esetben még manuálisan sem lehet visszakapcsolni a képernyőt, se a power gombra, se dupla érintésre nem reagál. Ilyenkor marad a kezed legyezgetése a hangszóró előtt, hátha történik valami. Rendkívül bosszantó dolog ez egy ilyen szintű telefontól.
-
Raul227
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Láttam utánvéttel 390 forint pluszba írta. Persze nem rendelem meg csak érdeklődök, gyanús az egész, persze magánszemély... Hol lehet jelenteni? Amúgy a Google dobta ki keresésre.
-
hroberto
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ráadásul még egy telefonszám sincs ahol esetleg elérhető lenne a "bolt". Lagalábbis én nem találtam.
-
hallerlaller
addikt
Hm, teljesen friss weboldal, egyéni vállalkozó nevén fut, minden termék gyanúsan olcsó még áfa nélkül is.. itt valami sumák van a háttérben, kétlem hogy Nagykátán a földúton megközelithető családi házban lenne valami komoly raktár
Hol találtad ezt az oldalt?Szerk: nálam en látszik utánvétes fizetés, csak előre fizetés, szerintem ez egy ordas nagy kamu oldal, nehogy megrendeld innen.
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok, valaki ismeri a webtermekek oldalt? Eléggé gyanús oldal de elvileg van utánvétel. És elég olcsó.
https://webtermekek.hu/mobiltelefon/58159-xiaomi-mi-11i-8-128gb-dual-sim-mobiltelefon-fekete.html -
hallerlaller
addikt
Na csatlakoztam én is, Mi 9-et váltott egyelőre nagyon elégedett vagyok a negatívumokat sem nagyon észleltem nálam az Mi 9 jobban melegedett és képeket is jobbakat csinál szerintem. Nagyon tetszik a duál hangszóró végre nem tudom letakarni a kezemmel meg a kamera lyuk is nagyon apró szinte semmit nem zavar.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi