- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
-
Dimond G
senior tag
válasz
kelo0022 #4337 üzenetére
Nekem kellemes tapasztalataim vannak!
Én gyári romot használok!
Az aksi valóban parádés! Én az 144Hz-et mostanában átraktam 60 HZ-re mivel nem játszok, (engem meg ez nem érdekel) és aksi így 3-3.5 napos lett! El se hittem elsőre! Szóval átlagban 2 napos az aksi, ami szerintem király! Persze itt User felhasználásra gondolok!Az adatkommunikációval nincs bajom! Bluetooth megy állandóan, mert egy Amazfit GTR 2e-t használok! Szépen teszi a dolgát!
Kijelző. Kicsit féltem az IPS panel miatt, de nagyon rendben van. Ez a panel nagyon jó. Majdnem olyan mint egy amoled panel.
Kamera! Szerintem nagyon jó képeket készít. Nappal, nem csak napfényben is! (Éjjel nem fotóztam még) A 108 Mp-es kamera 25 Mp-es képeket készít, amik jobbak, mint a Galaxy A72 képei! (Ilyen telóm is volt) Videózásban is jó! Az AI nálam be van kapcsolva és a két rejtett funkció is be van kapcsolva. Mind teszi a dolgát és ha kicsit értesz is a mobilfotózáshoz, akkor igen jó képeket csinálhatsz vele!
Szóval szerintem jó készülék. Az általad felsoroltamnál a Huawei-t én nem tartom opciónak, az OP 8T meg....szerintem drága is és nem hiszem hogy jobb ennél a telefonnál!
A döntés a ted! Én csak leírtam a véleményem! -
darthsmoke
Korrektor
válasz
kelo0022 #4337 üzenetére
A magam részéről a proximity szenzor az, amit típushibaként tudok említeni - nagyon dühítő, hogy képtelenek (illetve nem akarják) megoldani. Nekem van egy Bluetooth-gondom, amit fentebb írtam, de az nyilván egy nagyon speciális eset.
Amúgy nyitott bootloader mellett xiaomi.eu-alapú ROM-ot használok, gyors, stabil, a 144 Hz kijelző nagyon smooth, az aksi parádés, a MIUI elég sokat fejlődött, van pár idegesítő dolog, de nem vészes. Nekem 10T van, nem Pro, a kameráról nem tudok nyilatkozni, mert nem érdekel, de nyilván a kollégák tudnak arról beszámolni. Összességében szerintem ár-érték arányban kiemelkedő a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest