- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Megoldódott, köszöm!
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez egy másik fórum, de itt remélem gyorsabban kapok választ!
Redmi Note 10 pro-nál hogy tudom zárni a telót és a gyári rom-ot visszarakni?
A MiFlash-t leszedtem, Meg az EEA rom-ot innen: [link]
Ezek után hogyan kell?
Köszönöm a válaszokat! -
Dimond G
senior tag
TWRP letöltő linket, ami működik persze, tudna linkelni valaki?
Köszönöm! -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Ha nyitott a bootloader-em és felraknék rom-ot, ami pl fejlesztői, akkor innen szedjem le és a fastboot verziót rakjam fel?
[link]
TWRP-t honnan érdemes leszedni? -
Dimond G
senior tag
válasz
Viktor0610 #4516 üzenetére
Megvan, utána már rájöttem! Megnéztem az előzőt, amit felraktam!
Köszönöm! -
Dimond G
senior tag
válasz
Viktor0610 #4496 üzenetére
Közben rákerestem...de meg is oldottam a böngésző rinyálását! Betettem a megát bővítménynek és simán megnyitja!
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Használtok felszolgáltatást. Melyiket ajánljátok? Lehető legnagyobb ingyenes tárhellyel és a Google, Microsoft, One Drive nem érdekel!
Ma a microsoft tiltja a laptopomon a MEGA-t és keresnék valami mást, aminem butítja le a képeket, videókat.
Köszönöm az ötleteket! -
Dimond G
senior tag
válasz
Viktor0610 #4460 üzenetére
Kamerában is jobb a Poco F3?
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki Google pay-t és Revolut kártyát?
Én használnék (Revolut már oké), de a google pay a play-en fent van de nem tudom leszedni.
Leszedtem máshonnan, de csak Thaiföld, India és USA van benne!
Leírná az aki használja, hogy mit kell letölteni, mit hol kell beállítani, hogy Revolut kártyával is működjön! Köszönöm!
-
Dimond G
senior tag
válasz
Viktor0610 #4436 üzenetére
Az is megvolt! Még se működik!
Azért köszönöm! -
Dimond G
senior tag
válasz
Viktor0610 #4431 üzenetére
Nova launcher-nél is előfordult, hogy a widget-ekre hiába nyomok rá, nem reagál semmire!
Mivel más Launcher-nél is csinálja, így gyanítom hogy a miui a ludas. A miui launchernél nem csinálja ezt!Mitől van ez? Megoldás rá?
-
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Mobillal való fizetésre adnám a fejem!
Ezzel a telefonnal hogyan tudom megvalósítani? Erste Bankos a kártyám! -
Dimond G
senior tag
válasz
chucky80 #4353 üzenetére
Nekem egy A72-m volt a Mi 10T Pro előtt és 60 Hz-en az se bírt ki 2 napot, pedig nem használtam máshogy, mint a Xiaomi-t. Valahogy jól el van találva a Mi 10T Pro-nál az akkukezelés. Remélem a frissítésekkel is marad ez az állapot, mert így kibír 2-2.5 napot (néha megvan a 3 nap is).
Mondjuk a makrókamerához nekem van egy csíptethető makró lencsém, így a fő kamerával tudok makró képeket csinálni! -
Dimond G
senior tag
-
Dimond G
senior tag
válasz
kelo0022 #4337 üzenetére
Nekem kellemes tapasztalataim vannak!
Én gyári romot használok!
Az aksi valóban parádés! Én az 144Hz-et mostanában átraktam 60 HZ-re mivel nem játszok, (engem meg ez nem érdekel) és aksi így 3-3.5 napos lett! El se hittem elsőre! Szóval átlagban 2 napos az aksi, ami szerintem király! Persze itt User felhasználásra gondolok!Az adatkommunikációval nincs bajom! Bluetooth megy állandóan, mert egy Amazfit GTR 2e-t használok! Szépen teszi a dolgát!
Kijelző. Kicsit féltem az IPS panel miatt, de nagyon rendben van. Ez a panel nagyon jó. Majdnem olyan mint egy amoled panel.
Kamera! Szerintem nagyon jó képeket készít. Nappal, nem csak napfényben is! (Éjjel nem fotóztam még) A 108 Mp-es kamera 25 Mp-es képeket készít, amik jobbak, mint a Galaxy A72 képei! (Ilyen telóm is volt) Videózásban is jó! Az AI nálam be van kapcsolva és a két rejtett funkció is be van kapcsolva. Mind teszi a dolgát és ha kicsit értesz is a mobilfotózáshoz, akkor igen jó képeket csinálhatsz vele!
Szóval szerintem jó készülék. Az általad felsoroltamnál a Huawei-t én nem tartom opciónak, az OP 8T meg....szerintem drága is és nem hiszem hogy jobb ennél a telefonnál!
A döntés a ted! Én csak leírtam a véleményem! -
Dimond G
senior tag
válasz
Trade88 #4319 üzenetére
Aksinál ne legyen kímélés! Főképernyőn alul a 3 vonal, majd keresd a megnyitott app-ot. Hosszan rányomsz és lakat (bezáródik)! Így nem fogja bezárni! Így minden ilyen megnyitott appal megteheted, ha nem akarod, hogy bezárja! Jönnek az értesítések is! Gmail app-ból le kell szedni egy régebbit és nem szabad frissíteni! Messengerből is érdemes és az appon belül (ha lehet) ki kell kapcsolni az app frissítést!
Nekem így működnek a dolgok! -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Holnap leszek tulajdonosa egy ilyen készüléknek!
Az lenne a kérdésem, hogy az aksi hogy teljesít 12.5 alatt?
2 nap megvan átlag használat mellett?
Másik kérdésem az lenne, hogy ALZA-tól vett valaki ilyen készüléket?
Melyik rom verzió van rajta? EEA? vagy a másik?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest