- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
novinyul #2212 üzenetére
A globális sötét mód hibái azok nem igazán bugok hanem a működéséből adódóan ennyit tud kihozni magából. Szinte lehetetlen megcsinálni egy ilyet technikai szempontból ami minden alkalmazásban működik tökéletesen az app fejlesztők kooperációja nélkül, xiaomi mégis megpróbálta.
Ha valamelyik alkalmazásnál bugos akkor simán ki lehet kapcsolni beállításokban arra az alkalmazásra a globális sötét mód használatát. Én azoknál az appoknál szoktam ezt megtenni amelyek támogatják alapból a sötét módot, olyankor szoktak problémák lenni általában.
Összességében én szeretem hogy legalább az opció meg van a használatára, mert egy csomó alkalmazás a mai napig nem támogatja a sötét módot.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
novinyul #2212 üzenetére
Nem tudom, én egyszer bekapcsoltam a sötét módot, nekem nem jött be, hanyagolom, így nem tudom megmondani, hogy bugos-e
powerampot sem. Oké, én egy olyan user vagyok, aki: telefonál, email, fotózik, fájlokat küld és fogad, naptár, excel és hasonlóak. Amikor még napi 3 órát ingáztam, zenét hallgattam a buszon, ma már nem. Ezért érdeklődtem, hoy milyen bugok? Mert nyilván lehetnek, csak mivel ennél több dolgot nem használok, nekem nem tűnik fel.
------------Más, aki nilkint tett fel, a csomagban van még kettő fólia, egy négyzetes és egy két csíkos, gondolom kamerára menne, de hogyan?
-
Bathorypeter
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest