- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
Új hozzászólás Aktív témák
-
armira
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekem szeretném kérni,
pár hete vagyok tulajdonosa én is egy MI 10T Lite telefonnak, Huweitel P30 Lite-ról váltottam, azelőtt Galaxy S6-om volt. Bátran ugrálok a márkák között, de most valami nagyon nem jól sikerült egyelőre.Ami a készülékben "kommunikáció" az nálam mindeegyik rossz.
Az alább tapasztalt hibák, a korábbi (Huawei, Samsung) készülékeimen nem tapasztaltam.1. GPS
Waze-t használok Budapesten, néha-néha amikor alkalmazást váltok egy pillanatra, és visszalépek a Waze-re a GPS jel elveszik. Hozzávetőleges pozíciót mutat, ami a városban megnehezíti a közlekedést. Nagyjából 20 másodpercre van szüksége, hogy a gps "nyíl" a felső sorban megjelenjen, és a navigáció helyrejöjjön. Rendkívül bosszantó.2. WIFI
Nagyjából 10 esetből kétszer forudul elő, hogy vagy az otthoni vagy a munakelyi wifi hálózatra nem csatlakozik fel. Sajnos előforul, hogy későn veszem észre hogy mobilnetről vagyok.3. MOBILNET
Ez a legidegesítőbb hiba. Azt már megszoktam, hogy ha a városban vezetés közben ha telefonálok nincs mobilnetem, nem frissül semmi... Viszont sokszor egyszercsak hívás nélkül is úgy eltűnik az internet a telefonról. Bármit nyitok meg... Messenger, Viber, Gmail, Speedtest, Különböző azonnali internetelérést igénylő alkalmazást...minden áll. Néha a repülő mód ki-be megoldja a prolémát. Néha azt se tudom, hogy vajon mióta nincs internet a telómon.4. BLUETOTH
Jabra Talk 25-öt használok, mellesleg imádom. Az előző P30 Lite telefonomnál ha a fülembe volt, és jött egy bejövő hívás akkor bekapcsoltam a fülest, és három másodpercen belül megvolt a kapcsolat, sőt fogadta is a hívást, egyszerűen tökéletes volt. Na most meg, úgy működik, hogyha bekapcsolom, kb 3 másodperc alatt is is megvan a kapcsolat, de a hang nem jöt át, a telefonom hangszóróján szól a másik fél. Következő tíz másodpercben feltalálja magát, és a fülesem szól. Már ki se merem kapcsolni a a bluetoothos fülest, mert ha jön egy hívás egyszerűen nem tudom hol fog szólni. Elveszti az egész az értelmét, nagyon idegesítő. Hosszabb telefonbeszélgetéskor néha átmegy a bluetotthról a telefon hangszóróra, és csak nézek...Itt épp nincs internetem, a Speedtest is áll.
Realtime árfolyamfigyelő alkalmazás, nincs internet, nem frissül.
Itthon vagyok, de nem tud csatlakozni az itthoni egyik wifire se.
Épp Waze, de továbbra sincs internet.
Szintén Waze, most GPS jel nincs.
Kérjek segítsetek mitévő legyek a készülékkel.
Szervíz? Első és utolsó Xiaomi? Ha úgy adódik, hogy eladnám, hogy hírdessem?
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával