- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
section
csendes tag
válasz
Delirious #349 üzenetére
Igen van benne magyar is. Szerintem nem jár garancia vesztéssel, mivel nem nyitja a bootloadert, gyári szoftvert raksz rá. Természetesen amint lesz 11-es alapú EEA, már rakom is vissza.
Nem fogja felajánlani a xiaomitool a 11-est, én csak az EEA -> Global-ra használtam. Utána letöltöttem a 11-est innen: https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/gauguin/stable%20beta/V12.0.2.0.RJSMIXM/ , rátöltöttem a telefonra és kézzel frissítettem.
-
-
atosan
veterán
Szia,
Te már használtad a XiaoMiTool V2-őt? Felkeltette az érdeklődésem. Tényleg annyira egyszerű és nagyszerű, mint ahogy írják? Gondolok itt olyasmire, hogy kikeresi az összes romot telefon specifikusan és amelyiket kiválasztom telepíti. Például ha EU-vagyok, rádugom, felajánlja az összeset, kiválasztom a Globalt, telepíti és kész is? -
applause
aktív tag
Ma délelőtt letöltött a telefon 1 fájt. Mit kell vele csinálni?
miui_GAUGUINEEAGlobal_V12.0.2.0.QLSEUXM_8800322f09_10.0.zip 2,66GB a mérete. -
Zsee75
tag
Sziasztok!
hívok a telefonon olyan számokat amik nincsenek benne a telefonkönyvbe.
majd a tárcsázóba el kezdem beütni később akármelyik számot és nem ajánlja fel hogy az előzményekbe hívtam már. de ha megkeresem a számot az előzményekbe akkor megtalálom. agyrém. Nálatok is így működik ez? (gyári rajta minden) -
Delirious
tag
válasz
Isti5030 #337 üzenetére
Igazából a rámásolt filmekből nem derül ki, hogy azok milyen formátumúak és leginkább milyen hangkódekkel történt a hangsáv kódolása. Azt sem tudjuk, hogy milyen lejátszó használata esetén nincs hang. Első körben javaslom a VLC lejátszó letöltését a Google Play áruházból (ingyenes).
-
Isti5030
újonc
Üdv! 2 napja vettem a Xiaomit (Lite). Gondom, hogy a rámásolt filmek hangját nem játssza le.
Segítenétek? Mi a teendő? Köszönöm. -
section
csendes tag
válasz
Delirious #332 üzenetére
Szia! Ha szeretnéd felrakni azt a 11-es ROM-ot amit találtál, akkor előtte át kell térned EEA-ról Global-ra. XiaoMiTool V2-vel ezt megteheted simán. Utána már fel fog menni. Az egyetlen bibi, hogy előtte mentened kell a telefonról mindent, mivel töröl. Kipróbáltam, megy minden, nem kell hozzá bootloader nyitás. Ha pedig nem tetszik, akkor visszatérhetsz az EEA-ra, vagy akár a CN vonalat is megnézheted, ha van rá ingered
Üdv.
-
atosan
veterán
válasz
Delirious #330 üzenetére
Szia,
Nem a telefonodnak megfelelő romot akartad feltenni. Szerencse, hogy nem engedte.
A tiéd EUXM végződésű, únióba szánt modell, amit fel akartál tenni az meg MIXM végződésű, globál. CSAK AZ EUXM ROMOT SZABAD HASZNÁLNOD! Még mielőtt baj lesz. Amikor letöltesz egy megfelelő (esetedben EUXM) romot, abból is van két fajta: recovery és fastboot rom. Ha a frissítő menüböl csinálod, akkor mindig a recovery romot kell letölteni. -
Delirious
tag
Hali! Elméletileg a Mi 10T Light 5G-hez jön már az Android 11. Letöltöttem egy verziót, ami nem volt hajlandó feltelepülni (Nem emlékszem pontosan, de valami carrier hibát írt ki a teló és törölte is a romot): miui_GAUGUINGlobal_V12.0.2.0.RJSMIXM_5eb45c65a7_11.0.zip A biztonsági frissítés is még szeptemberi, és nem is hajlandó újabbat találni és telepíteni. Szerintetek érdemes várni, hogy előbb-utóbb települ minden automatikusan, vagy próbálkozzak manuálisan? Az Android 11-es romot honnan tudnám leszedni, ami települne is? Vagy először tegyem fel a V12.0.9.0.QJSEUXM frissítő recovery-t? Köszi! Ezt a hozzászólásomat a Xiaomi Updat Hungary FB csoportba is feltettem, azt követően találtam meg ezt a fórumot.
-
Közben nekem is beugrott.
Viszont ebben az esetben ugranak az app jogosultság beállítások. És nincs kedvem napokig ezzel foglalkozni.
...
Jah, nekem tegnap este 2 óra alatt 10%-ot merült az aksim standbyban. Remélem ez nem általános és csak valamelyik app ragadt be.. kilöttem minden alkalmazást, majd restartoltam. Most jónak tűnik -
ugy látom a bluetooth itt is össze-vissza kezeli a hangeszközök hangerejét. nálam általában lecsavarja. van valami ajánlott nem gyári rom, lehetőleg csak előnyökkel?
-
blackmoto
senior tag
A párom is egy ilyen telefont szerzett a Telekomtól. A manuális frissítés megvolt a 12.0.2.0.-ról 12.0.9.0-ra, de sajnos a videófelvételek és a hangfelvételek rettenetesen erős alapzajjal kerülnek rögzítésre. Súg a videó még teljesen csendes szobában készítve is. Másnak is ilyen, vagy ő fogott ki egy selejtes példányt?
Tesztvideo: 4,8 MB
[link]
Nem a képen látható hangszóró hallható. Semmilyen hangforrás, vagy zajforrás nem volt a szobában. Csak a konyhai falióra egy szobával arrébb. -
Sziasztok!
Ez a kicsit dobozos hangminoseg mennyire igaz amit a tesztbent irtak? Esetleg azota javitottak rajta? Baratnomnek nezunk mobilt es mivel sokat telefonalunk a hangminoseg eleg fontos szempont.
van hallhato tortulas?koszi
-
-
nekem először azt irja, hogy a user nem engedélyezte a telepitést, aztán meg valami gépi hibaüzenet jön.
pont most akartam volna nekifogni megint ennek a témának, de lehet hagyom a fenébe. newpipe megy - letölt illetve a háttérben lehet hallgatni - de mégsem olyan kezes, kényelmes sajnos. -
Faby
senior tag
2 rendelés, mindkettő problémás.
Szállítási késés, ügyfészolgálat elérhetetlen, nem válaszol
A másik, ugyan nem telefon, csak egy akciókamera, de nem akartak helytállni garanciális ügyben, végül csak ügyvédi felszólításra voltak hajlandóak visszaadni a pénzt. Azóta inkább kerülöm őket. -
Na beszállok én is a buliba egy ilyen telefonnal.
Első kérdés:
Sikerült már van vancedet felrakni valakinek?
Nálam csak hibaüzik -
Faby
senior tag
Gondolkodok erősen a beszerzésen.
Kérdéseim: van most valami jó, akár belföldi, akár kinti beszerzési forrás? Mi Store ban 115 körül van 2 év hazai garival, van ennél jobb ajánlat? Alin, Banggoodon, Gearbesten nem nagyon találom.
Második: mi a helyzet a sim és microSD kártyákkal? A kkasszik hibrid tákca van itt is, azaz 2 sim vagy 1 sim + 1 microSD vagy van dedikált microSD a 2 sim mellett?
E között és a Poco X3 között vacillálok, érhet az 5G és az erősebb SOC 30 ezret? (Poco a Mi Store-ban 85 ezer, Alin 68 körül láttam)?
Redmi Note 4-et váltana, ahhoz bármelyik előrelépés lenne. -
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Most kaptam egy ilyen telefont, de van egy kis gondom vele:Töltés közben gyakran nem kapcsol ki a kijelző, hanem azt írja hogy nincsenek fotók kiválasztva. Gondolom ez vmi képernyővédő akarna lenni. Hol lehet ezt kikapcsolni?
-
calamites
őstag
Helló!
Hozzánk is érkezett egy ilyen készülék a családba. Ha lesz kérdés vagy tapasztalat jelentkezem. -
togaba
tag
Sziasztok
Hogyan tudnám ellenőrizni, hogy működik-e az NFC?
Új hozzászólás Aktív témák
ma 120 Hz-es panel, infra, jack, gyorstöltés és 5G: csak nevében lájtos a legolcsóbb 10T.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest