Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Jó telefon, tetszik a design
A belső meg uhh elég csábító ilyen áron. Csak az a kérdés, hogy milyen üveg védi és milyen a panel (bár nagy valószínűséggel IPS lesz). Amúgy most mindenki aki LTE után siránkozik tegye a szívére a kezét és mondja meg, hogy mikor adódott az életében olyan helyzet amikor a HSPA+ nem volt elég. Sokaknak otthon sincs 42 megás nete (nekem sincs, 25 mega is szerintem megfelelően eldöcög) Arról nem is szólva, hogy az ország max 1/5-én van LTE.
A gari miatti aggódásról meg nem tudom mit mondjak. Egyrészt az én környezetemben meglepően kevés telefon romlik el csak úgy. A leejtés, odaverés, feszegetés, hackelés miatti dolgokat meg úgy se javítják garisan. Nem mellesleg a sokat dícsért Samsung is tud nagyon balfasz lenni (Ace javítás mikrofonhibával 4 hónap, mert közben 2x elveszítették a telefont a nagy küldözgetésben. Hiába vertem az asztalt, csak annyit értem el, hogy az ügyintéző elsírta magát) Vagy éppen mondhatnám a HP-t akiknek nincs Magyarországon szervízük, hanem Pozonyba küldik ki a gépeket. Akkor már nem tök mindegy, hogy kínába megy-e vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest