Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

Jó telefon, tetszik a design :) A belső meg uhh elég csábító ilyen áron. Csak az a kérdés, hogy milyen üveg védi és milyen a panel (bár nagy valószínűséggel IPS lesz). Amúgy most mindenki aki LTE után siránkozik tegye a szívére a kezét és mondja meg, hogy mikor adódott az életében olyan helyzet amikor a HSPA+ nem volt elég. Sokaknak otthon sincs 42 megás nete (nekem sincs, 25 mega is szerintem megfelelően eldöcög) Arról nem is szólva, hogy az ország max 1/5-én van LTE.

A gari miatti aggódásról meg nem tudom mit mondjak. Egyrészt az én környezetemben meglepően kevés telefon romlik el csak úgy. A leejtés, odaverés, feszegetés, hackelés miatti dolgokat meg úgy se javítják garisan. Nem mellesleg a sokat dícsért Samsung is tud nagyon balfasz lenni (Ace javítás mikrofonhibával 4 hónap, mert közben 2x elveszítették a telefont a nagy küldözgetésben. Hiába vertem az asztalt, csak annyit értem el, hogy az ügyintéző elsírta magát) Vagy éppen mondhatnám a HP-t akiknek nincs Magyarországon szervízük, hanem Pozonyba küldik ki a gépeket. Akkor már nem tök mindegy, hogy kínába megy-e vagy sem?

Új hozzászólás Aktív témák