Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Nem pont az utánvéttel, de valaki írta, hogy hibás telót kapott, és nem reagált rá a xiaomiforsale a reklamációra, így az mentette meg a helyzetet, hogy PayPal-on fizetett.
Utánvét esetén Ft-ban van a fizetés? A shop kiírja, de középárfolyamon. Ha ennyit is kellene fizetni, az igen jó lenne, de kétlem... viszont akkor mennyit, kinek az árfolyamán??
A PayPal, illetve a kártyás fizetés esetén ez kiszámolható, kártyánál két lépéses, PayPal-nál a fizetős oldal szépen megadja az átváltást. -
Fejvadi
nagyúr
Ezt valahogy sejtettem
Nézegessem reggelig a forgó karikát?(#1251) Dava
Be kell külöm az infrát is kapcsolni?
Ha a keresésen kívül más is történne akkor nem is kérdeztem volna.
Van egy csomó csirkeláb és hozzá a képek. Kiválasztom azt amin a LED Tv képe van, azon belül a típust és csak forog.(#1257) MuzikJunkie
Ne mulass, mert átviszem hozzád és jól hátraváglak vele -
Azt gondoltam, hogy a TV keveredik össze a jelektől, nem az app rossz, csak arra próbáltam utalni, hogy nem is biztos, hogy működik, azon felül, hogy ha igen, akkor se túl sok funkciót lehet elérni vele. Amúgy nem rossz, de egy betanítható verzió jobb lett volna.
Előző Philips-el ment, ezzel nem. Így jártam.
-
Nekem meg elcseszte az új Philips-em. Betanítás alatt ha jól rémlik úgy 10x dobja fel ugyan azt a gombot, hogy nyomd meg, reagál-e. Na, nálam 10-ből kb. 8x reagált, de csak azzal, hogy "vette" a gombnyomást, mert felvillant a TV elején a LED, de amúgy nem csinált semmit. Utána viszont már a gyári távirányító se, főkapcsolóval kellett kilőnöm a TV-t. Azóta nem próbálkoztam vele.
-
Dava
tag
Most, hogy mondod igen, mintha tényleg rá kellett volna nyomni a nagy gombra, ami jól kikapcsolta a tévét
Ebből tudtam, hogy megtalálta.
adamfriday: Lollipop már van más Xiaomi telefonra, szóval lassan jöhetne Mi4-re is..
ZolkoW: Alapból takarékosra van állítva (balanced vagy mi), én nem is raktam feljebb soha, és így melegszik igen.
-
janston
aktív tag
Hát nem tudom...Friss install-al a maradék felhasználható tárhely kb 10GB, abból nekem 4GB az appok, 5GB a zenék, és akkor még nem csináltam képeket...Nyilván nem mindenki használja így a telefont, de a technológia fejlődés nálam azt is jelenti, hogy ne korlátozzák az embert, lehetőség meglegyen mindenkinek, hogy maximális kihasználja a készülékét...
Nem mellesleg minden egyre nagyobb...pl az android rendszer vagy az appok elég gyorsan növekednek. Előző telefonommal volt olyan, hogy egyszercsak már nem tudtam frissíteni a vibert, mert kevés a tárhely....pff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest