- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
EU garancia: "Az 1 év Akciós árú és 1 év EU garanciás termékeknél a jótállási (és szavatossági) igény üzletünkben...érvényesíthető nyitvatartási időben, hétfőtől - péntekig 10h-17h-ig."
Magyarul ami EU garis, azt csak a boltba viheted vissza, mert mint nálam is volt, nem magyarba találták ki anno leszállítani, és mint ilyen feltehetően nem magyar hivatalos forrásból származik, ezért a hivatalos szervíz nem is fog vele foglalkozni (jellemzően).
-
barackle
tag
Ha nem az itthoni árakat nézed, hanem külföldi webshopokat, akkor a mi3 olcsóbb (áfa+vámmal együtt is), vagy rosszabb esetben egy árban van a Nexus5-tel vagy G2-vel (bár most elég drága a dollár). Úgy tudom elég sokan vették itt a mi3-at ibuygou.com-ról, vagy xiaomiworld.com-ról, és nem olvastam panaszt egyik webshopról sem. Az itthoni xiaomi "forgalmazó" valóban drágának mondható, de számos előnye is van, ezeket nem írom le újra
Egyébként annak ellenére, hogy kínai, nem a gagyi olcsó kínai, hanem azért minőségi termék, annak pedig ára van akkor is, ha kínában készül. Megjegyzem sem N5, sem G2 nem volt még a kezemben, nem tudom azok milyen minőséget képviselnek, de a mi3 szerintem jó anyagokból készült, és jól össze van rakva.
Ha pedig nem sürgős a vásárlás, akkor tényleg érdemes várni a mi3s-re (állítólag áprilisban megjelenik, de hogy tényleg megjelenik-e, és ha megjelenik, akkor mikortól lehet ténylegesen hozzájutni, az jó kérdés).
Amúgy egyik telefont se nevezném drágának mondjuk a Samsung vagy a HTC hasonló tudású telefonjaihoz képest, na ők képviselik a drága kategóriát
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest