-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
zvolite80 #20071 üzenetére
Szia.
Z1: üveg hátlap + fém keret (jobban kell rá vigyázni, elválik a ragasztás - ezért a vízállóságra inkább ne adj), sokkal rosszabb kijelző, nagyobb felbontású kamera, képernyőn vannak a gombok (de készülékház ugyanakkora kb). Jelenleg Android 5.1.1 van rajta, 6.0 nem lesz (nekünk pedig igen).
Anno pont a Z1 és a Mi3 közt vaciláltam, nem bántam meg a döntésem. Ahogy Mr. C mondja, max egy hétre cserélj. Nyilván van oka rá, amiért zaklat.vikla007 akkor lehet, hogy már abban is benne van a particionáló script. Közben már mástól is hallottam, hogy az 5.12.10 fastboot ROMot ki lehet hagyni, elég, ha más MIUI van fent gyári partícióval és gyári recoveryvel.
gyurex17
holnap lehet, hogy felteszem.vagyis nem biztos, hogy holnap, mert:Más: jó hír! Beválasztottak a MIUI MM beta tesztbe!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
zvolite80 #19961 üzenetére
Total Commander-be, csak ez kell. Nem kell kicsomagolni a zip-et csak klikk és telepíteni. Utána a a Tcmd-ben a Plugin-t beállítani és mindent lát. wpdplug.zip
Már az első Andriodis telefonomnál tettem fel és azóta bármilyen Androidost kötök rá, látja. Akár a rejtett file-ket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest