- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Sztem a legfőbb erősség a mi3-ban a video alapján a fényképekben van sokkal élethűbbek, színekkel telibb képek láthatóak a xiaominál ezt mondom ugy h nagy Lenovo párti vagyok a p780-asom is megvan még de a mi3-as sokkal szebb képeket csinál kínai telefonok közül nem sok van szerintem ami ilyen minőségű fotókat készitene
-
barackle
tag
És mi alapján vágja haza _mindenben_? Mert a linkelt videóban én csak annyit láttam, hogy a böngészésnél a mi3 néha kicsit lassabban nyitotta meg az oldalakat, de ez simán lehet magában a böngészőben különbség, vagy akár cache miatt is, szóval ez nem meggyőző. Egyébként meg én nagyon hasonló teljesítményt láttam a két telefonnál, árban pedig tényleg ott van a $100++ eltérés.
-
vicces1
aktív tag
Mindenben az erős túlzás, az LTE okán gyorsabb a net legföljebb, de ezért külön zsebbe kell nyúlni. A glonassal jobb az Mi 3 pl. de a lényeg megnézve az ibaygou-n 125 usd- vel olcsóbb a 64Gb -os Mi3 mint a 16 Gb-os K910-es. A software optimalizációról nem is beszélve. De kinek mi a fontos...mellesleg az összehasonlító video nem volt teljesen objektív, ez a betekintési szögnél is látszott, a fényerőt manuálisan úgy spekulálja ahogy akarja, és sz.r fotókat lehet csinálni, stb. Ezt a videót készítő valami miatt a Lenovot preferálja. Azt miért nem mutatta, hogy mennyi idő alatt talál műholdat?! Nekem már az 5 is nagy nemhogy az 5.5, de aki szereti a pingpog ütőt annak hibátlan, amúgy kétségtelenül erős ez a csúcs Lenovo.
-
drbree
csendes tag
szia
nem vagyok dolgozó! csak én is ott vettem a telót és jól ismerem régóta a boltot.
úgy látom, hogy a 64gb szürke és a 16os ezüst van készleten.amúgy beszélgettem sokat a tulajjal és számolgatott nekem... sajnos ha mindent beleszámolt és hogy neki is megérje muszáj ennyiért adni....
nézzük ha mondjuk kintről vettem volna:
390-400$ egy megbízható helyen az mi3 16GB az nagyjából 90ezer ft + vámésáfa 114ezer + szállítás + egyéb bármi apróságok pl eu adater. namármost? te raknál valamibe 120ezret úgy hogy ne nyerj rajta egy 10est? nem hiszem.
és ugye azt is tudni kell hogy kaptam róla rendesen 27%os számlát... ami ha lekönyvelek .. máris csak 103ezerbe van... így már nem is olyan sok... szerintem.. főleg úgy hogy van kit ütni ha valami gond van!
szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest