- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #27307 üzenetére
Vigyázok
Amúgyis fura, most hol hall, hol nem (olyankor újra kell indítani az appot).laci laci három dolgot kell tenni:
- felrakni olyan Gapps csomagot, amiben van Google alkalmazás
- build.prop-ban átírni a modellszámot Pixel XL-re (azaz a ro.product.model-t)
- szintén build.prop-hoz hozzáadni ezt a sort: ro.opa.eligible_device=true
Ezután törlöd a Google app adatait majd újra kell indítani a telefont.
Egyelőre ez az Asszisztens csak angol és német nyelven érhető el. -
mizoli
addikt
válasz
mizoli #27210 üzenetére
Azt még hozzáteszem, hogy hálózatra nem léptem fel vele.
A Google naptár és címtár szinkronizálás, a Google One Time Init, Backup Transport, és Partner setup, plusz a Market visszajelzés nálam mindig fagyasztva van.
A Gplay services mindenhez hozzá akar férni, de csak a tárolót, és időnként a hely hozzáférést szoktam engedélyezni. A Store-nak semmit (sms, telefon, stb).Lehet, hogy érzékenyebb rá, mint a KK, vagy a MM
De nem valószínű, hogy emiatt kapcsolódott ki. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #27210 üzenetére
Na, látom nálad már több gond is van
Az FM rádió root-hozzáférése azért van, mert ilyen néven jelenik meg a CM keretrendszer (aminek a része a rádió). Persze ettől még nem kellene elfelejtenie, amit megadtál...
A sima androidos kezelőfelület hangoló elérhető itt is? Mert százalékot ott is be lehet állítani, többi akku ikon kinézetre meg úgy néz ki még többet kell várni.
Szóval most egy kicsit megnyugtattál, hogy nem kell sietnem a feltevéssel. -
Mr.C
őstag
válasz
mizoli #27170 üzenetére
nem, csak tudod sokszor gondolkodom, hogy ott kéne hagyni, mert sok plusz szolgáltatást nem használok, de amit ige, az máshol nincs.... meg amit írtam persze.... mentésekkel meg az a gond, hogy szinte mindig megszívtam és nem tudtam visszarakni egy az egyben, mert mikor a data-t írta, error-t dobott (még anno januárban, mikor az aosp mm-mel próbálkoztam). De még várok, addig meg majd töltögetem a dev.-es táblázatomat serényen!
-
Mr.C
őstag
válasz
mizoli #27164 üzenetére
Amúgy ezzel a nitrogénnel nagyon szemezek csak az a bajom, hogy sajnálom itthagyni a miui-t. Főleg a kamera miatt, mert sehol máshol nem lehet ilyen jó kamerát összedobni (forráshiány miatt), másik, meg, hogy stabil (erről viszont nincs véleményem, mennyire jó a Nitrogen és működik-e ZeurionX kernellel)
-
mizoli
addikt
válasz
mizoli #27163 üzenetére
Na szóval itt. 2016.10.05.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #27154 üzenetére
Na azért.
Amikor nálam fent volt, a rezgés erősségére nem figyeltem, mert egyből kikapcsoltam. Kernel adiutorral sem lehetett állítani?laci laci Mi4c-n nincs akkora bőség, de RR azért van
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #27143 üzenetére
Igen, MIUI fórum szerint elég jó.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #27134 üzenetére
Akkor azért van még vele gond. Remélem jövő hétvégéig javít rajta még valamit.
Fájlkezelőnek egyrészt ott a beépített a Beállítások/Tároló/Felfedezés alatt (N-ben egész szépen fejlődött, ebből a ROMból kimaradt volna?), másrészt az olyan dolog, amit úgyis hamar lecserélek (meg gondolom te is, ha már megtetted az ES-t). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #27126 üzenetére
Nem tűnik rossznak, a miui.hu fórumon vitat6atlan így írt róla: "Már nem írt assertion error-t telepítéskor, szépen felment. Most azon vagyok, kicsit nyomkodtam, elég kellemes már, a menü és a boot marha gyors, de mondjuk szerintem kicsit döcögősebb néhol mint a MIUIHU ROM, ami furcsa, de betudom a kernelnek (CM) meg hogy erre a telóra ez az android már nem lesz hivatalosan."
Én egyelőre maradok MIUI-n, legközelebb jövő hétvégén megyek vissza N-re.vampire17 akkor azért nem volt ismerős pssanti. Ő mondjuk validált pár fordítást, összesen talán hatvanat, azokban formázási problémákat javított.
Az a térkép meg hasznos, tehát akkor nekünk sem kell már sokat várni a hivatalos forgalmazásra. -
s4tch
veterán
válasz
mizoli #27096 üzenetére
Megmutatnád, a tiéd hogy néz ki? A free verziót nem nagyon lehet testre szabni, és a főképernyője a korábbi, logikus, szellős elrendezéshez képest most csak reklámból és fölösleges, tolakodó funkciók erőltetéséből áll. Amióta droidos vagyok, azt használtam, de pár hónapja letöröltem, így használhatatlan.
-
Mr.C
őstag
válasz
mizoli #27047 üzenetére
kétség kívül jobb teljesítményt tud produkálni egy custom rom, viszont nincs annyi feature-rel telitolva, mint a miui (amit természetesen nem mindenki használ ki). Sztem a legjobb teljesítményt egy aosp-rom tudná produkálni, mert nincs semmi teljesítményfogó plusz dolog benne
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #26879 üzenetére
Kb ugyanazok a bugok vannak meg benne, mint az utolsó teszt AOSP-ben, tehát videózás nincs, többi dolog nagyjából működik. Néhány videó lejátszásával van még probléma, az avi fájlokat mondjuk csak az MX player viszi (AOSP-n is ez van). Hiába CM, theme engine nincs, a fícsöröknek is csak egy része került egyelőre bele: duplakoppos lezárás és egyéb állapotsáv beállítások, LED testreszabás, profilok, live display, gomb-beállítások, privacy guard (ez fura, mert emlékeim szerint MM-en nem volt), root és az összes CM app (Trebuchet, Snap kamera, AudioFX és a többi materializált AOSP app). Néhány dolog ezek közül sem működik, vagy FC-t idéz elő, de szerencsére ezek az esetek nem sűrűk. Gyorsaságra meg vagyok elégedve vele, akkuidőre egyelőre nem: valamiért igen gyorsan kezdett el merülni, de újraindítás óta valamivel jobb a helyzet. Banks Gappst használtam, FC-t nem okoztak, de a Google contact sync valamiért nem települt így külön kellett ezt megtenni.
The DJ SuperSU appban van lehetőség unrootra. Valahogy lehet systemless rootot is elérni, de ennek nem olvastam utána. Ami biztos, hogy a Rootcloak Xposed modul nem megoldás a problémádra.
bakkir akkor eléggé hardveres dolognak hangzik.
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mizoli #26815 üzenetére
Sokáig nem maradt fenn mert sokkal kevesebbet tud (szinte semmit) mint a legutóbbli Leaked Nexus Launcher, kinézetben és szolgáltatásban ugyanaz, csak az utóbbi működik, működik benne a kereső és a balról-jobbra húzva Google Now. Ez szimplán a Pixel Launcher, ez így nagyon kevés.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #26820 üzenetére
Reméljük
laci laci más nincs egyelőre, csak a CM14, de az nem túl jó még. Telefonálni nem lehet vele, mert újraindul.
Keil Walker nálam megy. Itt nézted?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #26774 üzenetére
Én sem használom. Ájvé Boom Beachre, páran Snapchatre szokták, én egyiket sem használom. Kicsit nagyobb a hype körülötte, mint kéne.
Amúgy láttad? Van új MM alapú RR.Közben az AOSP Nugát mellett CM14 is készül a telefonunkra, de még alpha, kamera nem működik, hívástól meg akkora pánikba esik, hogy újraindul.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #26228 üzenetére
Némelyek igen, de ez például kifejezetten zöldes-lilás
Teljes képernyőre rakás után viszont normális. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #26095 üzenetére
A Gellóval nekem az a bajom, hogy egyszerrre nem tud két lapnál többet a memóriában tartani...
Ájvé m.facebook.com, pipáld be az "Asztali webhely kérése"-t. Akkor nem dob át play áruházba, mert csak androidos böngésző azonosítónál történik ilyen.
A CM meg nem szűnik meg, csak kirúgtak pár dolgozót. Cyanogenmod továbbra is lesz ugyanúgy mint eddig, csak a Cyanogen OS-szel hagynak fel.Fejvadi úgy official, hogy a ROMot készítő csapat hivatalosan támogatja. RR-nél ez csak félig igaz; CM, AOKP, Mokee, AICP stb-nél teljesen.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #26071 üzenetére
Miért érzem azt, hogy nem MIUI, és R betűvel kezdődik?
Most különben én sem érzem úgy, hogy cserélnem kéne a Bliss-t. Nincs vele gond, gyors. A lollipop változatban jelen lévő "bottom touch bug" is javítva lett, tökéletesen érzékel a képernyő ott is. Elég sokmindent tud, bár az intelligens legördítés valahogy kimaradt (igen, tudom, melyik ROMban van).
Keil Walker rendben, csak ez miatt nem kell visszatenni.
-
vampire17
addikt
válasz
mizoli #26049 üzenetére
Igy van
Illetve ne kelljen mar ahhoz egy kulon progit leszednem, ha fajlokat akarok masolni a telefonra..
Meg szerintem Androidra sokkal tobb opcio van egy adott feladatra (marmint program, amibol lehet valasztani) Mint iOS-nel. Ott azt latom, hogy bar van minden, de altalaban mindenre van valami "jol bevallt" es ennyi... Nincs valasztasi lehetoseg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 4
- Total Commander
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest