- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #21085 üzenetére
Tehát át van particionálva, de a régi módszerrel, nem az új MIUI-félével. Akkor vissza is kell majd particionálni előtte, legalábbis ajánlott.
petrson olvastam, de egyetértettem a többiekkel.
Azt mondod, mostmár működik?Más: tettem az összefoglalóba egy leírást a frissítéshez, linkekkel. Aki még nem frissített, az szerint csinálja!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #21076 üzenetére
RR, de mekkora a system partíciód? Ezt fontos lenne tudni, mielőtt belevágsz a MIUI-ba.
blackfly feljebb is írtam, úgy tűnik, hogy ha system1-en vagy, és akkor rakod fel az 5.12.17-et, akkor system2-re teszi... Ezért mondtam régebben, hogy az 5.12.17-et kétszer kell flashelni. Aztán többen mondták, hogy elég volt egyszer, így már én sem hangoztattam ezt a módszert.
vampire17 Mi note-ról max ők közöltek hírt...
A 100MB frissítés meg az lehetett, hogy 5.12.18-ról akkora az update (de mivel sokaknak nem települt, visszavonták és onnantól csak full romot lehetett frissíteni.Szerk: már rajen is írja, hogy kétszer tegyétek fel az 5.12.17-et!
-
vampire17
addikt
válasz
laci laci #21069 üzenetére
A baj igazabol ott van, ahol modositas volt elotte (recovery csere, particio mahinalas ilyesmi), persze, lehet kopkodni a Xiaomi-ra, hogy nem megy flottul a frissites, de az igazsag az, hogy valojaban ahol minden "default" ott normalisan lefutott.
Arra pedig egy ceg sem tud felelosseget vallani, hogy a user mit allitott be maganak..
Nem kell felreerteni, lehet costom romolni, recovery cserelni, ezt engedi a rendszer (errol hires a xiaomi, miui) csak ebben az esetben el kell fogadni, hogy nem lesz egyszeru egy ilyen helyzet.
-
vampire17
addikt
válasz
laci laci #20938 üzenetére
Ket Iranybol lehet megkozeliteni a MIUI-nal, hogy mi mennyi
Egyszer van a MIUI verzioja, ez lenyegeben a Xiaomi ceg altal szemelyre szabott interfesz verziojat jelenti. Viszont fontos az is, hogy a MIUI nal azert tobbrol van szo, mint egy egyszeru "masik launcher" eleg durvan hozzanyulnak az alap rendszerhez, plusz alkalmazasokkal, beallitasokkal.
Nem tudom mennyire ismered a Linuxot, de a MIUI olyasmi az Androidnak lassan, mint mondjuk az Ubuntu-nak a Linux Mint. Lenyegeben lassan egy "Android fork" -nak lehet tekinteni.
Ennek a jelenlegi Stabil verzioja 7.1-es. A fejlesztoi verzioja 6.1.21-es. (ez a szam mindig az aktualis datumbol kepzodik, tehat ez a mai verzio, amit honap kapunk meg)
Ezen kivul ugye ott van az alaprendszer, az Android verzioja, ami eddig 4.4.4 es volt, majd az alfa/beta elejen 6.0 lett es most a legfrissebb teszt ROM alapja a 6.0.1 es verzio. Ami Tomi ir, azok mar alverziok, esetunkben annyira nem lenyegesek.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
laci laci #20862 üzenetére
Kb. ezeket a hibákat tapasztaltam én is, úgyhogy nincs miért elkeseredni. Nálam a hangzás sem rossz. Sebességre nincs vele gond. Sokat javult. Animációk is szépek. A status bár blur-os témáknál még mindig laggol.
Ami még jó hír, hogy úgy tűnik visszaállítják a custom témázást, viszont a betűtípust nem lehet majd változtatni a témázó appon keresztül. De ez majd az első dev romban fog kiderülni.
És ahogy mondtam, amint itt a kínai dev!!.....hamarosan érkezik a Muihu is. Várom!
Ivan AOSP 6.1.20. change log:
-
∂яσнυη
senior tag
-
vampire17
addikt
válasz
laci laci #20852 üzenetére
Global beta 6,1,14-en vagyok jelenleg. (elvileg ez amugy egy visszavont frissites, a legfrisebb hivatalos a 6.1.11)
Lenyegeben a beta kezdete ota meg nem kaptunk uj buildot ami nem lett volna visszavonva (a mait is visszavontak, mert bootloop-ot csinalt)... Igy kicsit nehet tesztelni
Ahogy olvasom a QQ chat-en, zomeben ugyanazokat a bugokat irogatjak ujra meg ujra, tehat tenyleg kene mar egy friss build, hogy tovabb lephessunk.
A nagyobb bugok
- Automatikus fenyero nem mukodik (csak noveli a fenyerot, de nem csokkenti)
- Az "Android rendszer "tulzottan meriti a telefont
- Ha bekapcsoljuk a PIN kodos, vagy jelszavas kepernyofeloldast (Mi band-es feloldashoz kell) random FC-k jonnek elo barhol a rendszerben (elvileg a google services okozza azzal, hogy hianyoznak neki bizonyos engedelyek, de azt nem adhatunk meg, mert system app...)
- A fizikai gombok ledjei elkezdenek villogni hivas kozben (kozelsegerzekelo gond lesz elvileg)
- A wifi neha "elfelejt" kapcsolodni mar ismert halozatokhoz
- nagyon rossz fuilhallgatoval a hangminosegKb ezek a nagyobb bugok... meg meg van vagy 8 oldalnyi, de azok aprosagok vagy csak user error-ok
A legidegesitobb amugy az, hogy egy csomo bugreport-ot azzal zarnak le az adminok, hogy "hat ez nalam nem jelentkezik, nincs is ilyen hiba"... dacara annak, hogy sokszor 10-15 ember is megerositi a bugot....
-
mizoli
addikt
-
heidricha
őstag
válasz
laci laci #20767 üzenetére
Ez az RR a final-LP, vagy valamelyik M változat?
Az "M" Cynogenmod (13) is iszonyat lassan tölt. A 12.1-gyel nem volt ilyen gond, és az Ivan féle verziókkal sem. A lassúság egy dolog, nagyobb baj, hogy néha nem is tölt.
Autóban navi közben fogyaszt, ma reggelre tegnap este óta 83%-ra sikerült felmennie, ott meg is állt.
Egyelőre vissza is tértem az Ivan féle 2016.1.1 változathoz, pedig a CM jobb lenne, ha a töltést, és az erős melegedést megoldanák (utóbbi nem mindenkinél jelentkezik, de nálam sajnos megvan).
Ivan-hoz képes előny:
- GPS tökéletes, még a vétel is jobb, amit nem is értek. Nem akadozik, nem dobál. A melóhelyen az asztalomnál 5 holddal van pozícióm, ilyet ez a készülék más rom-mal még nem mutatott.
- A Snapdragon kamera sem rossz, tud pár trükköt, amit csak a MIUI kamera tudott eddig, pl. rendes nagy sebességű kamera. Elvileg 120 fps 720p-n, mérni nem mértem, de jó eredményt ad. Kezelésre nagyon gyors.
- UV képes kernel. Játszottam vele kicsit, elsőre azt hittem, hogy kicsi UV is instabillá teszi, de kiderült, hogy amúgy is instabil lett valamiért, az UV nem oszt nem szoroz. Mármint abban a mértékben, amiben próbáltam (max -50mV) - végülis ez nem egy nagy előny, ha jobban belegondolok
- Nem kell az első "home" érintést megismételni (ezt sem olvastam sehol, hogy másnál gond lenne - nálam is csak az Ivan-nal van)Ivan ellenben
- stabilabb (CM, ha MPdecision engedve van, elég gyakran lehúzza a CPU számot/órajelet a használhatatlanságig. nekem fagyásom is volt nem is egy, de sokat kísérleteztem a kernel beállításaival)
- nem melegszik (nem jobban, mint a MIUI) - ezért kísérleteztem a CM kernellel, mert az viszont igen
- Van gyorstöltés, navi közben is simán tempósan tölt (2.4A-es töltőről) -
mizoli
addikt
válasz
laci laci #20756 üzenetére
Akkuidővel én sem vagyok nagyon elégedett, de egyébként rendben van.
A wifi használatod túl soknak tűnik, valami használhatja a háttérben. Ha nem számítógépről töltöd, gyorsabb lesz a töltés. Ha úgy is lassú, indítsd újra. Az egyébként is hasznos
Üzemidőn esetleg az akku kalibrálás segíthet. Ezt megteheted kézzel, de van hozzá egy kis programocska is. A hasznosságáról nem vagyok meggyőződve, de nem ártEttől függetlenül próbálj csinálni recovery-ből egy cache tisztítást, megoldhat problémákat. Végső soron csinálhatsz egy tiszta újratelepítést is, nem rossz ez a ROM, lehet, hogy nálad valami alapból nem stimmel, bár nem tudom, konkrétan mi gondod vele. Ha nagyon nem jön be, feltehetsz másik romot is
A népszerűek közül ott a MIUI, az Ivan, vagy CM
calamites
Nem kell ragaszkodni a gyári böngészőhöz. Nekem a CM jött be legjobban. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
laci laci #20637 üzenetére
Már eladtam a fehéremet. Nekem is nagyon tetszett, de feketém még nem volt.
(#20638) mizoli
Te mákvirág.(#20639) tupacamaru
Köszi !!
Lehet ilyenre fanyalodom, de a 64 Gigás jobb lenne.(#20640) laci laci
Nekem a 3/64 4G LTE kellene.
Akkor nem veszem meg a tiéd(#20642) mizoli
Van belőle 2 Gigás is.(#20643) Tomi_Ohl
Tomikám, édes fiam, csak öregesen klikkelgeteg már.
Élvezem a fiatalok segítőkészségét.Rendesen körbelőttétek
Szerencse, egyikőtök sem említette az Mi4c-t. -
mizoli
addikt
válasz
laci laci #20357 üzenetére
Ne legyél már ilyen. Sikerült visszahoznod a telefonodat a halálból, az igazi siker, légy büszke magadra!
Senki sem android romokkal együtt jött a világra, azért van a fórum, hogy tanuljunk. Mindenki, mindenkitől. Az meg, hogy valaki kisebb lesz attól, hogy kérdez, inkább nem is minősítem. De ezt nyilván nem gondoltad komolyan. -
-
dhgm
tag
válasz
laci laci #20244 üzenetére
Én még nem láttam olyan Xiaomit amit szoftveresen elrontottak..., mert ilyen nincs. Lehiggadsz, aztán újra hozzáfogsz. Meglátod sikerül.
Én most valami 11. havi rommal töltöm a napokat... Megpróbáltam az Ivan féle MM romot, de a telepítés végét nem tudtam kivárni olyan sokáig szöszmötölt... maradtam a réginél...Lehet nekiesek egy mokee 6.0 telepítésnek. Hátha...
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #20234 üzenetére
Valszeg az 5.12.1 Ivan romot próbáltad. Nálam elég sokáig fent volt, semmi napi használatot akadályozó hiba nincs benne. A 6.1.1-re frissítéshez (amit az Updaterben felajánl) kell az ~1.4 GB-os partició, mint ott is, itt is olvashattad.
Nem egészen értem, amit az RR alatti lassú töltésről írtál. Pontosabban mi a lassú?
A 2015.12.20-i RR-en vagyok, és jól használható. -
Mr.C
őstag
válasz
laci laci #20234 üzenetére
az aosp (Android Open Source Project ) azt nálunk Ivan heggesztette a készülékre. Ez nem olyan, mint a windows, hogy a google kiadja és telepítse az, aki akarja. Minden készülékre eredetileg a gyártónak kell készítenie. Ha persze kiadják a forráskódot, akkor lelkes programozók, fejlesztők csinálják rá a custom romokat, mint pl az RR vagy CM stb... így érthető?
Amúgy meg le van írva a blogban, hogyan tudsz bemenni egyből és megadni a jogosultságokat a setup wizard-nál. Body sensor-ért merg nem sokat nyavajog, max ha olyan app-ot nyitsz meg -
Mr.C
őstag
válasz
laci laci #20228 üzenetére
Csak akkor tudsz, ha az alpha MIUI MM romot felraktad, mert az csinál ~1.3 gb-os system partíciót. Ha ezt nem tetted meg, azért nem tudsz frissíteni OTA-n mert nem fér fel a rendszeredre.
(#20230) gyurex17: én már rájöttem, FAT32 jó neki, és legyen neve a pendrive-nak, ne az alapértelmezett New Volume vagy akármi. Adj neki jelet és meghajtóbetűt is... onnantól kezdve az install-nál rányomsz az internal storage-re és ki lehet választani az USB-t
-
heidricha
őstag
válasz
laci laci #20228 üzenetére
A '15.12.18-at szerintem sehogy. Kell neki az 1.4G system, és a '16.1.1 changelogban ott van, hogy repaired 'updater fc'.
Lassan nekiállok egy fastboot ROM-tól M-ig terjedő frissítésnek... Majd mesélek.
Amúgy milyen bug-ok zavarnak? Nekem gyakorlatilag csak egy van: a home gomb, bár mindig rezeg, nem feltétlenül teszi a dolgát elsőre.
Meg a fogyasztás nem megy 1%/óra alá. Repülőben sem. Ez lehet Wifi driver, azon lesz javítás a friss verzióban. -
mizoli
addikt
válasz
laci laci #20178 üzenetére
Ezt a zip-et tulajdonképpen nem "telepíted", de a szóhasználat nem számít, lényeg, hogy sikerült
Mr.C
Ooo... Próbáltad is? És mi van az OTA-val, az is letölthető, ill. a ROM-ból frissíthető is. A frissítés hibát állítólag javította Ivan. Nem tudom megnézni, RR-em van, bár hajt a kíváncsiság -
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #20170 üzenetére
A ROM letöltési oldalán, XDA-n általában van ajánlott gapps, de pl. a Slim nekem nem jött be a CM/RR romokhoz, Tominak meg igen. Keresgélni szoktam.
Az RR-ben sok extra van, az Ivan csupasz AOSP, de csinálhatsz belőle full extrásat
Kinek mi jön be jobban. Mindkettőt szeretem, de talán az Ivan 6.0 AOSP-t picit jobban. Ezért vagyok most RR-en
Akkuidőre nem tudnám megmondani, sokat szoktam macerálni a romokat, egy-másfél-két naponta töltöm, 5-6 óra SOT szokott lenni, de volt kevesebb, és több is. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #20152 üzenetére
Szerintem nem
vikla007 valami olyat ír, hogy a hivatalos módon kell hozzá átparticionálni. Az elég érdekes, mert akkor az alpha MIUI módszerére gondol. Persze lehet, hogy működik amúgy is.
És azt sem értem, miért nem frissíti az Android alapot (jelenleg 6.0.0_r1 ez is).janakbacsi ha FC, akkor adj meg neki minden engedélyt.
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #20137 üzenetére
Valamilyen módon biztos. Lehet, hogy a visszapartícionálás lesz a legegyszerübb megoldás, lehet, hogy kijön olyan build is, amit kiterjesztettre kell feltenni, vagy bármi. Csak találgatok, nem próbáltam, jól megvagyok az Ivan 6.0-RR 6.0.1 vonalon.Valahogy majd csak lesz
Ahogy itt olvastam, a jelenlegi kicsit macerás lehet, de ezek alpha-beta-ceta-teszt verziók.Akik próbálták, biztosan tudják a módját.
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #20135 üzenetére
Nálam kiterjesztett partíción van, de lehet, hogy felmegy stock particióra is. Bár nem nagyon marad helyed a google cuccoknak.
Elvileg tudsz helyet csinálni, ha törölsz pár system programot (/system/priv-app mappában vannak), de nem nagyon van mit, nem nyersz vele ténylegesen használható területet. -
mizoli
addikt
válasz
laci laci #20132 üzenetére
Nálam a 2015.12.20-i RR csak tegnap este óta van fenn, de eddig teljesen jó. Ezt a gapps-t tettem fel hozzá, nincs vele gondom. Nem kellett varázslás, sehol semmi FC. GPS, FM rádió, kamera, Xposed is jól működnek.
Ha ROM cserében gondolkodsz, akár ezt is lehetne. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #20115 üzenetére
Hát, ha nem tudod használni a telefont, nehéz lesz mentést csinálni.
Ha biztos a böngésző jeleníti meg azokat a hirdetéseket, próbáld ezt: TWRP-ben mount system, majd Advanced/File explorer - itt menj be a system/app mappába, és töröld a MIUIbrowser.apk-t.s4tch grat, akkor már hárman vagyunk.
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #20100 üzenetére
Ha nem jó az egyik gapps, próbálod másikkal. Egyszer csak összejön. Vagy nem
Nehéz összesíteni, melyik jó, mert mire feltennéd, már van másikDe ez nem olyan nagy gond.
"Csak akartam egy mentést is.."
Valami gond volt vele?Mr.C
Már elég régen használjuk
Bár nemsokára ismét megnézem az RR-t.Fejvadi
Dehogynem, úgy kellett az internet, mint függőknek a szippantás, vagy mi -
vampire17
addikt
válasz
laci laci #20061 üzenetére
Ez kinai alpha ROM, csak angol es kinai nyelv van. Magyar csak akkor lesz, ha kijon a fejlesztoi ágra es vagyula-ek abbol csinalnak MIUIHU-t.
Mar eleg hibamentes azt mondjak, szoval nem kizart hogy ha a heten nem marad el a patch pentek, akkor a hetvegen megkaphatjuk. Maskor ugye be szoktak hamarabb jelenteni, ha kimarad egy het, szoval siman lehet, hogy lesz a heten is update. Plusz a kinaiak nem ezt az "ujevet" unneplik, nem is biztos, hogy ilyenkor szabira mennek..
-
vampire17
addikt
válasz
laci laci #20055 üzenetére
Itt leirjak:
Mİ3/4 Marshmallow 6.0 5.12.25 Alpha Chinese ROM (language only chinese and english )
A lenyeg, hogy eloszor a 5.12.17-est kell folraknod, az csinal a ket particiobol egyet. Aztan (Sztm) mar mehet a legfrissebb.
Itt megtalalod a legfrissebb alfa ROM-okat. (az utolso csak frissites)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #19916 üzenetére
ROM: [link]
Gapps: jó lehet az is, amit linkeltél, vagy az Opengapps pico szintén elég kicsi.
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok neked is!Ithuriell szia.
Első kamera: 2mpx/full HD képeket lehet vele csinálni, de minőségre... Hát na, nem kell túl sokat várni tőle. FB-re jó lesz ez a minőség is, de attól többre nem nagyon.
Magnézium ötvözet ház: ez annyit jelent, hogy ez aztán nem hajlik meg zsebbenEmlékszem, egyik tag megpróbálta hajlítani, nem jött össze neki.
Viszont maga a hátlap, amit fogsz, az polikarbonát. A fekete matt, én kifejezetten szeretem a fogását. A szürke hasonló, a fehér lakkozott.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #19869 üzenetére
Reménykedtem benne, hogy karácsonykor már az lehet fent, de hát nem így alakult.
Xperia ROMhoz kiterjesztett partíció kell, amit most használok (RR) ahhoz viszont nem feltétlen szükséges. Ezen minden jól működik, a gyári böngészőt kivéve (bár lehet, hogy tiszta telepítéssel ott sem lenne probléma).mizoli van, aki állítja, hogy US Englishen jó, meg hogy meg kell adni a phone appnak minden engedélyt. Nekem nem segítettek. RR-en nincs FC.
vikla007 ott valami kavarodás lesz. Csinálj egy TWRP backupot, wipe system, restore után elvileg sokkal több helyed lesz (voltam már hasonló helyzetben).
gyurex17 törölj valamit. Például a tts fájlok (system/tts) is foglalnak pár megát.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #19766 üzenetére
Az Xperia ROMban van ilyen
Amúgy ahogy mizoli is mondja, CM-ben(és az alapú ROMokban) is van hasonló (bár az talán olyan, hogy ha fülhöz emeled a telefont, hívja a számot). MM ROMokban még nem találkoztam vele.mizoli köszi. Akkor tényleg újra fel kéne tenni a Novát.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #19621 üzenetére
Ahogy bozarjoska is mondja, először telepítsd a TWRP-t. Ezt háromféleképpen tudod megtenni:
-frissítés appból felteszed a CWM r8-at, majd abból a TWRP-t
-letöltöd az IMG fájlt gépre, majd telepíted a recoveryt ezzel a paranccsal (fastboot módban): fastboot flash recovery recovery.img
-felteszel egy fejlesztői ROMot ami eleve rootolt, leszedsz egy TWRP installert a playről és azzal telepítedmizoli & Mr. C nálam (egyelőre) úgy néz ki, jók a partíciók. 1.20GB-nak írja a systemet (bár mintha eddig 1.23 lett volna), ebből 508 szabad (CM13 + Banks Gapps).
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #19513 üzenetére
MIUI ROMot Frissítés appból is lehet, de különböző MIUI verzióknál nem árt a wipe data sem, amihez meg ugye recovery kéne.
Custom ROMot meg csak recoveryből lehet.
Lehet, hogy nincs ez olyan egyértelműen leírva az összefoglalóban, hétvégén megpróbálok javítani a helyzeten. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #19510 üzenetére
Valószínű átugrottál felette, mert időközben megosztottam a linket itt is, meg XDA-n is.
Jelenleg az Xperia telefonkönyv van készülőben rá, de azt nem én csinálom (egy másik tag vállalkozott rá, aki szintén csinált egy Xperia ROMot, de nem osztja meg, mert 99%-ban hasonló az enyémhez). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #19445 üzenetére
A felhasználók elég keveset fognak belőle látni, maga a MIUI felület miatt ugyanúgy fog minden kinézni. Különbség talán csak a harmadik féltől származó appokban lesz (színezett állapotsáv, lolli/mm effektek). Azt mondják, a doze mode működik (energiatakarékos alvó állapotban), a Now on Tap szintén működni fog (persze csak angolul). Kínai fórumon valaki azt írta, hogy "very, very smooth", szóval ha minden igaz, már az első publikus build sem fog akadni.
Nagyjából ennyit lehet elmondani róla. Arról nincsen információm, hogy a két system partíció össze lesz-e vonva, de valószínűsíthető, hogy igen. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
laci laci #19348 üzenetére
Nekem kell ez a Miui élmény, ha ez nincs akkor nem is Xioami telefonjaim lennének. Most nem arra célzok, hogy egy BozarJózsis-ra térnék át, mert annyi pénz talán a földön sincs, hogy megtudjam venni, de most nagyon tetszik a OneX. Már használtam és tetszik, a kidolgozása meg eszméletlen. Teljesítményben meg nincs is nagyobbra szükségem, de egy Mi5 az fog kelleni ha nem rontanak el valamit nagyon. Lehet januárban meg kipróbálom a Redmi Note 3-at.
-
Mr.C
őstag
válasz
laci laci #19320 üzenetére
Eddig miui Dev volt, próbáltam egy early ivan 6.0-t mikor kijott, mivel bugos volt, visszatértem. Mivel 4.4 a miui ezért most RR-T használok (5.1.1) aztán jön a 6.0 miui. Windowson gondolkozom, de mivel a project Astoria most szuneteltetve van bizonytalan ideig, így valószínűleg felejtős, majd nézek róla videókat
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #19253 üzenetére
Akkor szerencséje van. Csak ne váltson mostmár szolgáltatót.
Rootolni? Ezek szerint stabil rom van rajta, ha a biztonság appból nem megy. SuperSU kell neki.
Szerintem mindennapi használatra MIUIHU ajánlott, ha gyárihoz közeli android kell neki, akkor hivatalos CM, esetleg Dirty Unicorns / Broken lp amit mostanában sokan kedvelnek. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #19251 üzenetére
Jól tetted.
Amint látom, az előző tulaj is sokmindennel próbálkozott, és nem sikerült Vodás kártyával működésre bírni, csak Telenorossal. Érdekes hiba, de ezek szerint nincsenek vele egyedül és nincs nagyon rá megoldás.
Valószínűleg hardveres különbség, annak cseréje lehet, hogy megoldaná, csak a kérdés, hogy mi az a valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest