- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
vampire17 #5704 üzenetére
Megnéztem nekem mi van ott beállítva és a Gmail, Hangouts-on kívül más nem. De pl. messenger üzik megjönnek. Próbaként töröltem Gmail-t a listából. Bezártam minden appot. Küldtem magamnak egy emilt és megkaptam értesítést azonnal.
Hogy van ez akkor? Mindenképp be kell állítani oda az appokat? Ha igen miket? Lehet láma kérdés, de ezt a részét nem látom még át.
-
anderledani
őstag
válasz
vampire17 #4858 üzenetére
Köszi, így már értem.
Amúgy utánanéztem a Mi4 FDD-LTE illetve a fekete színű verziónak és a következőt szűrtem le:
Fekete verzió először CDMA/TD-LTE változatban fog kijönni, a WCDMA-s már a többi FDD-s változattal együtt. Ami akár januárig is csúszhat ami nagyon nem lenne jó. Amúgy a gyártókapacitás növelése érdekében állítólag leállították a Mi3 gyártását. -
-
barackle
tag
válasz
vampire17 #4403 üzenetére
HTC One esetén tapasztaltam ilyet, ott akkor a GSam volt a bűnös (hónapok alatt sikerült csak kideríteni)... Be volt állítva, hogy jelezzen túlmelegedés esetén, és vagy a hőmérő szenzor nem működött, vagy csak a lekérdezés volt hibás, ez nem derült ki, de random időnként elkezdett egy rövid dallamot lejátszani (nem volt összefüggésben a telefon használatával), és semmi jele nem volt annak, hogy mi történt. Egyszer sikerült elkapni egy pillanatra, hogy felvillant a notification baron egy kis ikon, de azonnal el is tűnt.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
vampire17 #4356 üzenetére
Kösz a tippet, már töltődik is, majd leírom, úgy jó-e.
tDr1v3r LOL, hát akkor jó egészséget a zenecsináláshoz. Remélem, te sem gondolod komolyan, hogy egy Mozartnál fogok a basszusra panaszkodni.
djula mindegy, hogy feltolom-e a basszust vagy sem, így is úgy is berecseg. Már ha tényleg berecseg, és nem csak a zene ilyen. Már töltöm a flacet (nagyon lassan jön), meglátom, azzal mi lesz. Oszcilloszkópról pedig még nem is hallottam, nem hinném, hogy lenne ilyenem.
-
llaszlo
veterán
válasz
vampire17 #4297 üzenetére
Nem akarom elvenni senkinek sem a kedvét, de ez a bolt mennyire megbízható? Nem csak arra gondolok, hogy megkapod-e a cuccot, hanem mondjuk a gariztatásra is meg, hogy egyáltalán mit is kapsz? Mert eddig sehol sem találkoztam ezzel az üzlettel. Gyanúsan olcsó a többi EU üzlethez is, de még a kínai shopokhoz képest is.
-
válasz
vampire17 #4247 üzenetére
Kb ami le van írva changelog-ba.
Az a baj, hogy a Normál teljesítményprofil még mindig kevés, érezhetően gyorsabb Performance-ra rakva már az alap dolgokban(pl főképernyő animáció) is. Ez gáz.
Weblapokba ágyazott videókat most már full screenben nem tudjuk nézni. Hiába menne, nálam ugyan úgy nem töltenek be a beágyazott youtube videók. Se gyári böngésző, se chrome.Azt meg árulja már el nekem valaki, hogy magyarul használva a gyári óra miért nem bírja kiírni a dátumot, míg más nyelven igen?
(#4250) Tomi_Ohl:
Nem mondom, hogy örülök, mert jobb lett volna, ha végre nekem nem, de sajnos még mindig. Ezen pedig még a performance mód sem segít..
Ha rájössz, mi a baja, oszd meg velem is -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
vampire17 #4020 üzenetére
Köszi, de V5-tel nekem sem volt ilyesmi problémám.
tDr1v3r nekem működik. Próbáld meg az adatok törlését.
Fejvadi szerintem meg nem annyira rossz ez a v6, minden frissítéssel egyre jobb lesz. Szerintem majd a stable-t tedd fel belőle, ha biztosra akarsz menni, de azért így is megér szerintem egy próbát.
bozarjoska köszi. Ez szerintem egy bug. Jelentem is a Xiaominak. Ha lehet, jelentsd te is, hátha akkor jobban felfigyelnek rá. Használhatod a Visszajelzés alkalmazást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest