- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31575 üzenetére
...ecccccccer minden véget ér...
Ezzel csak az a gond, hogy mi is...
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31573 üzenetére
Rég láttam Carbon ROMot.
AEX frissítés még mindig nincs, nem mintha problémás lenne a 04.08.-i, de azért na...
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31564 üzenetére
Ugyan már.
Ha lesz, OK, ha nem, akkor sem esünk kétségbe.Tomi[/]
Majd custom ROMokat cserélgetsz, enyhíti a tüneteket -
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #31563 üzenetére
Elnézést.
Benéztem.
Feldobta -biztos mert hozzászóltak...
...én meg nem néztem a dátumot!
Februári találgatás... -
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #31554 üzenetére
+Mizoli.. Én is mást használok, de ki akartam már próbálni ezt is, és láttam, hogy most ingyen van.. 👍
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31558 üzenetére
Hát jó.
Ha lesz Mi3-ra MIUI 10, majd meglesem.Most az AEX frissítést várom, remélem nem lesz rosszabb, mint a jelenlegi
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31556 üzenetére
Énisletöltöttem
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31545 üzenetére
Jó korán kezdik idén. Reméljük tényleg meg is lesz az eredménye. Ahogy látom, a lollipopot dobják idén, a 6.0-t viszont nem, talán ezért is hozták el az osztott képernyőt ezekre a telefonokra is.
Most megint abban reménykedem, hogy mély változások lesznek, de ez minden éven így vanmizoli gondolom a "root lehetőség nélküli ROM" alatt azt értik, hogy nincs kapcsolható root opció a Biztonság appban, de Magisk/SuperSu valószínűleg működni fog.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31548 üzenetére
Megy az, már csak 100.000.000 kínai van előtted a sorban
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31544 üzenetére
Nézd a jó oldalát: mivel sokat dolgoznak rajta, tök jó lesz a MIUI 10.
Én egy root lehetőség nélküli stabil MIUI 9 ROMot nyilván nem tennék fel.
MIUI 10 beta programban nem vagy benne? -
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #31545 üzenetére
Sok helyen írják és bosszankodnak is miatta... Egyre jobban elvész a xiaomi-ból a miui filling..
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31542 üzenetére
Ha esetleg már semmi friss nem lesz, akkor nálam fennmarad az addig legjobban bevált ROM, azt használom, míg végleg nem hal meg a Mi3.
Nálad meg úgyis csak 3. telefon.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31540 üzenetére
Így jártunk. Nem tudom hány embert érint, de nem hinném, hogy tömegek lennének.
Látom írtál neki. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31538 üzenetére
Szerintem sem.
Még nem próbáltam, de az AEX-nél jelen állás szerint nincs jobb Oreo ROM Cancro-ra. Szerintem
Ez sem tökéletes, lehetne mondjuk a felhasználásommal 5 óra SOT, de nincs. Kb. ott van ahol a MIUI, 3.5-4 óra.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31536 üzenetére
THX
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31534 üzenetére
Vagy az enyém
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31532 üzenetére
Nem maradt ki
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #31531 üzenetére
Ez kimaradt a héten
DirtyUnicorns 8.4.16
[link] -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31529 üzenetére
Nálam megy (14h 24.)
Nincs frissítve, 04.08. az utolsó. -
zekk007
aktív tag
válasz
Milestone2 #31524 üzenetére
Na szuper akkor fel is dobom hátha ebben nem jön elő a hiba amit írtam... Lehet ezt frissíteni is hogy ne menjenek el az adataim vagy full wipe s gyalulni?
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31524 üzenetére
Már csak a "siker, pénz, csillogás"-t kell emlegetni. A csillogás akár el is maradhat, ha a másik kettő megvan
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31521 üzenetére
Mer' nekem van mit hallgati
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31514 üzenetére
Tehát mondhatjuk, hogy a második szám a hónapot jelzi. Akkor még két hét van hátra 5.5-ig. Köszi!
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31510 üzenetére
Vajon napi szinten használ még valaki Mi3-on AEX-et, vagy egyedül vagyok vele?
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31503 üzenetére
danke sehr
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31491 üzenetére
Na de hiszen ez a lite launcher már régóta létezik
Viszont eddig valamiért csak Redmiken volt elérhető. Úgy néz ki, jön a Mi sorozatra is?
Szerk: na, közben megnéztem a heti kínai changelog preview-t, és tényleg úgy néz ki, hogy jön mindegyik telefonra.Vicodin24 menj be a Milestone2 által mutatott menüpontba. Nálam ott mindjárt az első opció a jelszó kikapcsolása. Ha nincs ott olyan, akkor próbáld meg frissíteni a rendszered, megéri.
Vagy félreértettelek, és úgy kaptad a telefont, hogy be volt állítva ez a jelszó, de te nem ismered? -
Vicodin24
csendes tag
válasz
Nincs kikapcsolás lehetőség. Jelszó módosítás van csak🤔
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31493 üzenetére
Elsőre is értettem.
Arra irányult a kérdés, hogy vajon a "nyugdíjas mód" launcherben állítható-e mi legyen ott? Persze értetted, csak macerálkodszNyilván semmi köze hozzá, hiszen a Flyme Easy mód, a Xiaomi meg Lite launcher
-
mizoli
addikt
válasz
A Xiaomi dönti el, hogy a user mit akar látni, vagy módosítható?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #31481 üzenetére
NitrogenOS 8.4.9 Changelog
* April security patch
* aosp_r22 bump
* More info check in settings about -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31481 üzenetére
Köszi, mindkettő 2 perc körül lejött, úgylátszik megjavult az oldal.
Most még nem teszem fel őket, tesztelés alatt van az AEX. Jelenleg 27%-on áll, 3 óra 47 perc SOT, és közben rendesen dolgozik, meleg is a telefon hátulja. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31477 üzenetére
Pár perce lejött, nemrég néztem én is, hogy van új ROM, de kösz, hogy megírtad.
Bár most semmihez nincs kedvem... -
llaszlo
veterán
válasz
Milestone2 #31473 üzenetére
Újra raktam a rendszert és a fejlesztői opció be sem volt kapcsolva.
Hol kell összekötni a fiókot a telefonnal a fejlesztői beállításokban? Ezt eddig nem tudtam. Meg az angol nyelvet sem.Szerk: Mindegy. Angolul működik.
Szerintem csak ennyi volt a gondja. Ismét köszi, király vagy
-
llaszlo
veterán
válasz
Milestone2 #31470 üzenetére
Kösz ez működik. Már megcsináltam, korábban is elküldted.
Viszont a másik telefonba másik SIM kellett és nem tudom aktiválni. Sehogy sem működik. Kellene az SMS-ek Mi fiókba való mentéséhez. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31470 üzenetére
Nézzük meg jól, mert ismét eltűnik pár hétre.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31467 üzenetére
Lehet, hogy jó, de jobban örülnék az AospExtended, NOS, DU, de még egy RR frissítésnek és minden hiba javításának.
Persze, kit érdekel, hogy én minek örülnék... -
Lathronos
őstag
válasz
Milestone2 #31457 üzenetére
Valószínűleg csak én nem nevetek rajta. Mivel szerintem egyáltalán nem vicces.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31457 üzenetére
Most ez volt az áprilisi vicc a Xiaomi-tól, vagy az Oreo MIUI lesz az?
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31453 üzenetére
Elfogadom a választ.
Tök jó lenne ez a ROM, ha menne a tűzfal. Még az RDS FM rádió is jó, nem akadozik lezárt kijelzővel sem. Meg valahogy szimpatikus, pedig láttam már egyet, kettőt. Csak ezt a gagyi retro music-ot kell törölni belőle, meg persze a pixel setupot.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #31452 üzenetére
Épp Putyinnal tárgyaltam...
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31449 üzenetére
Megértem.
Sok sikert kívánok neki. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31447 üzenetére
THX
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31443 üzenetére
Nem indul el.
Mintha kiírná, hogy jelenleg nem működik, de már nincs fent, nem tudom megnézni pontosan. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31441 üzenetére
Danke vielmals.
FM rádió most sem megy. -
llaszlo
veterán
válasz
Milestone2 #31439 üzenetére
Köszi
-
llaszlo
veterán
válasz
Milestone2 #31437 üzenetére
Az melyik és hogyan működik?
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31433 üzenetére
Ezt nem tudtam. Akartam írni, hogy nézd a pozitív oldalát, de nem jut eszembe semmi. Többet kellene pihennem?
Na melyik a legjobb telefon? A Mi3
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31431 üzenetére
Bosszúból tegyél fel a MiMix-re egy Oreo custom romot.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31429 üzenetére
Azt hittem nosztalgia
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31421 üzenetére
Szép
Egész más világ volt mégBár sosem vált kedvencemmé a MIUI 5, inkább a 6 lett szerelem első látásra.
Én anno 4.7.valamivel kaptam a telefont, és egyből frissítettem 4.8.1-re, ami egyben Android 4.4.3->4.4.4 frissítés is volt. Eredetileg pedig 4.3-as Android is volt a telefonra, utólag egyszer kipróbáltam, de nem voltak túl jó tapasztalataim vele.laci laci XDA-n kicsit máshogy írták. Custom ROMokat használókat nem tiltják ki, bár tény, hogy regisztrálni fog kelleni.
De ez a része sem teljesen tiszta számomra, ha jól sejtem, akkor csak azok a ROMok érintettek, amik alapból nem mennek át a Safetyneten (pl Magiskkal lehet ellenőrizni, hogy az épp általatok használt rom átmegy-e). -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31421 üzenetére
Ne baaa...
És most így hagyod? Mennyivel kidolgozottabb, szebb volt az akkori grafika. Most már furcsa ugyan, de meg tudnám szokni ismét."Csak találjam meg hol kapcsolhatom ki a frissítést...már nyomatja az 5.12.17"
Felteszed a kedvenc tűzfalamat,és nem adsz internet engedélyt a frissítésnek.
Vagy kitörlöd a ROMból. Vagy megtalálod a kikapcsolótA 4.8.22-vel vettem meg a Mi3-at. De a kedvencem a 34-es v5 MIUIHU volt. Még mindig megvan róla a mentésem.
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #31414 üzenetére
Igen, tudom, hogy ismered.. Nagyon korrekt embert ismertem meg benne..
-
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #31413 üzenetére
Lehet félre értettem akkor elnézést, csak azért írtam mert rajongói oldal. Szóval ők nem voltak rákényszerülve hogy kijelentést tegyenek, csak megtették mert követték a hivatalos bejelentést, csak ennyit akartam leírni, elnézést ha rosszul fogalmaztam vagy félre értettem volna.
-
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #31407 üzenetére
"S nyilván mivel az "anyacég" kimondta Mi3 nem támogatott többé, a hu-nak is ki kellett jelentenie (saját érdekében) hogy óvatosan, csak saját felelősségre"
Ez egy rajongói oldal, egy nem hivatalos custom rommal, semmit nem kell követnie az "anyacég" után, mivel nincs semmilyen kötelezettségük feléjük. Úgy mint a xiaomi.eu se függ semmiben a Xiaomitól, csak egy rajongói oldal saját custom rommal. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31409 üzenetére
Ez könnyen lehet.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31407 üzenetére
Ja, ezt kb. tudtam. Azt is, hogy vannak hu romok (egyet próbáltam, bár nem ment, ott írtam is), azt is, hogy teszteled a MIUIHU romokat. Időnként olvasom a MIUIHU oldalt is.
Azt nem tudtam, hogy miért csak teszt romok voltak, mikor az EU romok "rendesen" jöttek, és ugyanabból építkeznek. -
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #31404 üzenetére
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31397 üzenetére
Köszönöm, már megnéztem. Az RDS nem is annyira számítana. De ez az akadozás a rádióban igen bosszantó tud lenni. Kipróbáltam: ha bluetooth hangszóra teszem a rádió hangot, akkor nincs akadozás. Csakhogy egy nem túl olcsó jack fejhallgatóm van, azzal hallgatom a rádiót. Megpróbáltam felvétel csinálni az akadozásról, és jéééé, ha megy a rögzítés, nincs akadozás. Még szerencse, hogy ültem. De azért ez nem az igazi megoldás.
Egyébként tetszik a ROM, minden "kritikus" alkalmazás működik, a reklámblokkolótól a tűzfalig
A wakelock blokkoló viszont ebből is hiányzik. Lehet, hogy ez lesz az új divatTomi
Köszi az infót, úgyis rég nem volt fenn Sailfish, magyar meg soha. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31341 üzenetére
Ééés a fordítást is feltornáztam hozzá 100%-ra. A következő XenonHD frissítésben már teljes lesz a fordítás.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31394 üzenetére
Pár évvel ezelőtt Pozanos kolléga úgy hivatkozott rá, hogy a Mockosz Kisz Eccarvú
Ha hazaérek, meglesem. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31391 üzenetére
Az FM rádió "akadozását" kivéve jó.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31391 üzenetére
Éppen most akartam írni, hogy van új NOS
03.21.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31386 üzenetére
Na... lécci, lécci
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31380 üzenetére
Nyugodtan hivatkozz rám
Kérsz még egyrumotROMot? -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31378 üzenetére
Köszi, nézem.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31368 üzenetére
Akkor nem is szóltam.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31366 üzenetére
Na jó, de többet ne forduljon elő
-
trebrona
nagyúr
válasz
Milestone2 #31361 üzenetére
Érdekes ez a helykövetés, egyiknek lehet, másiknak nem. Huawei-re napokban jött frissítés, zokszó nélkül tolja a hely alapú időjárást azóta is:
Szerk: céges, nem én vettem.
-
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #31358 üzenetére
Különbséget kell tenni célzott támadás és általános kártevők közt.
Az első nem valószínű hacsak nem dolgozol olyan cégnél vagy olyan állásban, de akkor még képbe kell lenned ezzel.
Második viszont mindenkit érint. Router alap ezen felül lehet szoftveres tűzfal de router tudtommal hatásosabb mivel mindent zár kivéve amit te nyitsz ki (port forward).Más kártevők ellen meg érdemes védekezni (Maleware), már komplett védelemek vannak amiben akár tűzfal is van, de nyilván a fizetős a jobb. Ha meg bekapsz valamit (vírus, spyware stb.) vagy direkt programmal lehet kiiktatni vagy windowst újra kell tenni (ha lehet teljes többszöri törlés után, itt fontos a törlés, alapba mikor törölsz valamit fizikailag nem törli ki, csak törlésre jelöli, konkrétan csak akkor törli ha újra adatot kell rá írni (HDD esetén, SSD viszont korábban törli, mivel lassulást okoz ha törli és egyből újra kell írni az adott cellát). Van program amivel végleges akár többszöri törlést lehet végezni.
Android egyszerűbb, megvonod a jogosultágokat már nem sokat tehet, kivétel talán ha root jogot kapott, akkor viszont lehet csak bootloader alatt lehet újra telepíteni hogy ne tegyen további károkat.
De én is csak laikus vagyok a témában.mizoli:
Én utálom az Esetet, gyakorlatilag bármit tud jelezni, kedvencem az volt mikor unokanővérem szólt hogy nincs net a gépén, mint kiderült felugrott egy riasztás amire letiltotta az internet elérést a gépén. Anyám használja de én utálom. Szóval igen, biztos hatásos, de szerintem már túlzás amit csinál, egyszerű felhasználóval meg ki is tud tolni mint a fenti példa is mutatja.
Android (már ha Androidos telefonod van) is könnyen ki tudja játszani a programodat ha akarja. Adsz neki jogisultságot vagy már alapba a ROM-ba van kártevő akkor te hiába figyeled a kimenő forgalmat programmal mert ki tudja játszani. Nézegesd a naplózást ott láthatod esetleg. -
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #31353 üzenetére
Ha van Routered akkor PC-n nem olyan lényeges, mivel azon csak a leggyakrabban használt portok vannak nyitva. Malware ellen érdemes inkább védekezni.
Androidon talán nem olyan lényeges, bár annyira én se értek hozzá. Ha Androidon nem kap hozzáférést akkor nem tud elvileg nagy kárt okozni. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31353 üzenetére
OK. Priv. ment.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31333 üzenetére
Nálam is abnormálisan melegszik a telefon TWRP-ben, backupolás közben, ez ilyen cancro-betegség (na nem a daganat). Általában az ablakpárkányra szoktam tenni a telefont, az szinte mindig hideg, ha kint is hűvösebb van.
Egyszer valamelyik fejlesztő megpróbált javítani a helyzeten, volt is egy teszt TWRP, aminek nem kellett volna melegednie, de végül fordítva sült el a próbálkozás, az lett az eredmény, hogy 98°-ig melegedett vele a telefon, aztán kikapcsolt. A sima TWRP-vel 70-73° környékén meg szokott állni. (Másik dolog, hogy elvileg 70-nél van a limit, ami fölött ki kéne kapcsolnia, de szemmel láthatóan nem működik...)"Szeretjük" az ilyet, amikor egy hibára azt mondják, nem az, annak úgy kell működnie... Esetleg linkelhetnéd, ránéznék.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31345 üzenetére
Hát én ezt nem tudtam, csak kreatívkodtam
AOSPX gyorsteszt:
FM rádió nem megy, tűzfal nem megy, Magisk megy.Jön a XenonHD, csak elfogyott az áramom.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31343 üzenetére
Az AOSPX is elindult.
Feltettem hozzá azt a patch-et, amit az RR adtak ki -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31341 üzenetére
Jól jön, mert úgy néz ki, az AOSPX nem indul.
Most éppen váltogatott recoveryvel próbálom.Basszus, itt már csak én nem értem a kínait?
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31336 üzenetére
Akkor majd melegedni tedd a jégzsákra
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31334 üzenetére
Hát nem
Próbáld egy jégzsákra tenni a telefont ha backup-ot csinálsz.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31330 üzenetére
Ajaj..
Nem melegszik fel nagyon? -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31326 üzenetére
Na majd látódik.
Most jött le a 03.14-i RR, mindjárt teszem fel. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31324 üzenetére
Köszi, már lesem is.
És mi a magyarázkodás?Közben van egy 03.14-i RR is, most jön le.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31319 üzenetére
Nincs mit.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31316 üzenetére
Nézd meg a privátot.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31313 üzenetére
Van hozzá egy kiegészítő is, a Media Converter Pro. Azzal lehet MP3-ba alakítani.
Playstoreból elérhető.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31305 üzenetére
Én hallottam róla, és érdeklődtem, hogy ti tudtok-e róla.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31297 üzenetére
Akkor felejtős. Még jó, hogy "van mááásik "
Mint a Nougat RR, az is tele volt hibákkal. Akkor tértem át a NOS-re, aztán nem bántam meg.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31295 üzenetére
Hát izé...
Akkor kb. ennyi volt az RR, hacsak nem módosít(anak) a fejlesztő(k). Arról van valami infód, hogy a fejlesztő, vagy mások, akiknek működik, hogy csinálják?
Nem nagy macera a fastboot recovery, de miért jó ez ígyA recovery még hagyján, ha működne a ROM.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31289 üzenetére
Nálunk max. 21-ig lehet(ne) fenn a lányom, de nem könnyű eset. 14, és nem tanul. Nagyon ritkán latom tanulni.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31287 üzenetére
Az biztos.
Bár ilyen későn nálunk már aludni kell(ene) neki -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31285 üzenetére
Nézd meg, olyan vidám.
Tetszik, annak ellenére, hogy inkább az egyszerű dolgok jönnek be. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31283 üzenetére
Annyi "rosszat" tudok róla írni, hogy nem RDS az FM rádió
Egyébként jó, elég szépen testreszabható, de azért nem annyira, mint pl. az RR, vagy a NOS. De ha jól emlékszem ez mindig is így volt. A kritikus pontok (tűzfal, Magisk, kamera, AdAway) működnek. Külön tetszik, hogy 5%-os lépésekben lehet betűméretet állítani.
Google cuccost nem tettem fel hozzá.
Látványos és színes a bootanimáció. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31280 üzenetére
Ez jó ötlet, remélem jön válasz.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31275 üzenetére
Valóban nem megy ez sem, de azon a pár percen semmi nem múlik.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31272 üzenetére
Lehet, hogy nem ez a gond csak tipp volt. Kár, legalább tudnánk mi a bibi.
Most megnéztem, de én nem látok Mi3, Mi4 megkülönböztetést, csak canro van odaírva, itt is, és itt is.
Viszont van 03.10-i build is, felteszem, hátha csak a 03.11-i nem működik. Pedig a dátum alapján valami gyors hibajavítás lehetLathronos
Az AOSPExtended nem igazán működik együtt a Magisk-kel. SU kell neki. Kicsit korábban beszéltünk róla (felmegy, megadja a root jogokat is, csak miután már fent van, nem lehet semmit telepíteni).
AFWall+ (tűzfal) is hibásan működik benne. Kár, mert tetszik a ROM. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31267 üzenetére
Kicsit szokatlan ugyan, de lehet, hogy Mi3-on nem, csak Mi4-en mennek ezek a ROMok.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31264 üzenetére
A MIUI EU/multi 8.3.8 időnként azt mondja, hogy "gyorskártya" FC. Közben szépen működik.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31264 üzenetére
3.2.1 és 3.2.0 TWRP-vel felmegy. 3 percig ugrálnak a golyók, aztán újraindul a recovery. Kikapcsoltam, és vissza, hátha csak a rebootot nem szereti, de akkor sem indult el.
Nem tudom, ha csak ez lenne ilyen, azt mondanám, hogy hibás a ROM. De az előző build ugyanez volt.
Egyelőre passz.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31262 üzenetére
Nekem még csak most jön le.
Nem erre vonatkoztatva, de XDA-is vannak olyanok, hogy bele sem néznek, de azért milyen szuper a rom.
Közben lejött.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #31260 üzenetére
Ami azért is fontos lenne, hogy működjön, mert közben UNOFFICIAL-ból OFFICIAL-lá fejlődött...
-
tempera
csendes tag
válasz
Milestone2 #31250 üzenetére
Köszönöm az infókat, adatkábelek jók!
A második pont megoldotta a problémát, nemtudtam hogy külön állítgatni kell, hogy mit csináljon az usb csatlakozás után! -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31255 üzenetére
Ismerős a Hexagon név, de nem emlékszem, hogy próbáltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged